MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (6.10.2015 9:02:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Punce, pa se vam splača tele preglede vse plačevat? Ker, če imaš "brezplačnega" ginekologa še zmeraj lahko greš po drugo mnenje in pač plačaš, ne pa da moraš za vsak pregled plačevati. Ma višek tole zdravstvo res. Že tko plačujemo zavarovanja, trgajo nam od plače,.... potem moraš pa itak še vse plačat....katastrofa Jaz npr, da se naročim danes za na pregled, bom pršla tja, čakam ko zmešana in ko opravim, grem na blagajno in plačam ... tud npr ko zanosiš, prvi pregled, da potrdijo nosečnost plačaš, potem je pa vse naprej zastonj .. tko ima pač Leonišče, nimam kej .. sm šla dost pozen h G in so bli vsi zasedeni, tko,d a sem dobila pač njo - dr. Štolfo [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] No, pa sej morm priznat, da je OK in ekspert ... sam mal preveč je na čase škrta s temi zadevami, da bi kam naprej poslala - ne morm odmislt, da me ni poslala na laparo [sm=zmeden.gif] tega ne bom prebolela [sm=smiley19.gif] No evo, vse plačaš potem te pa še naprej ne pošlje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] mislim, nimam komentarja. Al so te storitve tok nadstandardne?glede na to, da te po izvenmaternični ni poslala naprej kar dvomim, denarja pa lahko zapraviš cel kup za nekaj kar ti v bistvu pripada zastonj. Sicer pa....a ni tko, da en ginekolog v tvoji občini te itak more vzet? Jaz sem iz občine IG, tam pa nimamo nobenega Ginekologa [sm=zmeden.gif] Jaz bi šla mogoče v LJ bolnico, tam majo vedno kakega ki mora sprejemat. Tudi moja dela v bolnici v Celju. Pa še fajn je kar koli je je tvoj karton vedno tam. In ja en G te mora vzet.
|
|
|
|