Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke II (13.10.2015 14:39:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Bleda druga črtica na Muellerjevem testu. Upam, da ne laže. [sm=jezicek.gif] Sem šla delat še krvnega, da bo 100%. Okoli 15. bodo rezultati. Ne dojemam, sploh....[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=zz_showoff.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Hej super, kaj to berem. Bravo in čestitke Marčevka [sm=bravo.gif]. Zdaj pa lepih 9 mesecev in enega pridnega poletnega [sm=duda.gif]. Za tebe sem res še posebej vesela, ko smo že tako dolgo "skupaj" na tej temi. Obvezno se še javi, kako si kaj in vse dobro. Jaz sem drugače še vedno vredu in v pogonu; ne morem verjet da čez cca. 2 tedna že nastopim porodniško [sm=zmeden.gif]; kako je to zletelo mimo. Pa itak je vsega polno. Jutri imam pregled; mala je še vedno živahna in se veselo obrača po trebuhu; stavri imam počasi zbrane, ampak še nič oprane in presortirane. No okvirni seznam kaj še rabim sem si sicer naredila. Pred mano je še nekje mesec in pol [sm=nosecka.gif], potem pa bo že počasi naša [sm=duda.gif] z nami. Res ne morem verjet... Kako ste kaj ostale "stare" čveke, nosečke in mamice; Tara, Bluegirl, Melanie, Mamica deklicam, Chocolatecake, Shorty in Asyka? Še vedno pa seveda navijam tudi za Janchek in vse ostale [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka2.gif].
|
|
|
|