RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 9:32:07)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Jaz imam pa zelo rada kavo [sm=smiley36.gif] no včasih je nisem marala, hehe pa sem se navadila jaz imam take preobrate iz belega na črno in obratno [sm=smiley36.gif] tudi cigarete sem sovražila na..pa sem na koncu začela kadit pač "never say never" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] se mi zdi da imam pa že 2 dni spet abstinenco, no baje to traja za vedno [sm=smiley19.gif] ah...saj se ne čudim, že 2 dni se čudne stvari dogajajo [sm=smiley36.gif] v soboto k je kao [sm=hudicek1.gif] prišel sem se kar vsedla na tla pa bi se kar zjokala..kaj za vraga, sem šla kar do mojga "ti si kriv!" [sm=smiley36.gif] no sj čez 15min sem bila ok..v drugi polovici dneva sem se začela tolažit "saj mogoče pa ni prava ko je tako šibka" [sm=smiley36.gif] no pa sem se takoj bolje počitila. [sm=smiley36.gif] me pa že od petka neki čudno na čase prsa skelijo. Ma neveeeem kaj se to dogaja. Al naj bo [sm=hudicek1.gif] al naj ga nebo, ker sem čisto v dilemi...

MauMow saj bi čez 3 dni naredila test samo ne vem če je to dobro. Če bi bil [sm=rozacrtici.gif] bi bilo to najlepše darilo za moj rojstni dan, če pa ne..potem bi si pa v sredo samo pokvarila svoj rojstni dan..mogoče bolje da danes delam TEST, da sem jutri v depresiji če nebo nič pokazal, pa sem v sredo že ok [sm=smiley36.gif]

Al pa počakaj pol do petka. Da daš RD skozi [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 9:43:45)

foxy_cat Oooo I feeeeeeeel you .. men je blo tud zdj tko, al nj pride al nej je pa ne bo pa nej test pokaže pravilno [sm=rozacrtici.gif] in ne neki šibkega k ni ne tč ne mš ...[sm=zmeden.gif] Jaz upam, da zagledaš [sm=rozacrtici.gif] in da je konec s spraševanjem, ker vem kako to človeka izmuči [sm=zmeden.gif]
Če boš pa delala test pa dej vsaj tko, da v roku dveh ur neki ne piješ, samo po požirkih in neki ne ješ, da ti bo pravilno pokazu ... drgač je lahko urin tako razredčen z beta HCGjem,d a ga sploh ne bo zaznalo ...
Kater test boš pa delala...CB?

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 9:44:10)

aja Foxy_cat .. pa še vedno nis napisala iz kje iz dolenjske si [sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 9:59:49)

Ah..prepozno prebrala spila kavo + še vodo pa šla delat ..in seveda NIČ...[sm=smiley36.gif] mah dokler nebom bruhala nebom več delala nobenih testov [sm=smiley36.gif] Nič...naročila se bom na pregled, se pač nisem mislila, ker sem mislila da bo prej kaj ratalo, tako pa ah..vidim da ni nič od nič..

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 10:01:54)

Janchek81 najbolje da še tvojega probam, če pa še tvoj nič ne pokaže, potem pa 100% ni nič [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] meni noben ne pokaže [sm=rozacrtici.gif] drugače pa...sem dolenjka ampak ne živim že dolgoooo ne več na dolenjskem [sm=smiley36.gif] grem kdaj domov na kofetka hehe..pa na domačo tržnico [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 10:26:38)

Janchek81 najbolje da še tvojega probam, če pa še tvoj nič ne pokaže, potem pa 100% ni nič [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] meni noben ne pokaže [sm=rozacrtici.gif] drugače pa...sem dolenjka ampak ne živim že dolgoooo ne več na dolenjskem [sm=smiley36.gif] grem kdaj domov na kofetka hehe..pa na domačo tržnico [sm=smiley36.gif]

NO men npr včerj ni nč pokazu moj test ... k sm delala zarad bolečih jajčnikov ... in tud v bodoče pač sploh ne bom več teh delala, ampak bom kupila unga v Mullerju ...
In iz kje si bla iz dolenjske?
Hm .. pa sj bejb .. zakaj so pa navodila, najbrž v navodilih tud piše, da delej z jutranjim urinom, če ne z jutranjim pa da vsaj kakšno uro dve prej ne piješ velik ... c c c.... [sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 10:35:09)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

NO men npr včerj ni nč pokazu moj test ... k sm delala zarad bolečih jajčnikov ... in tud v bodoče pač sploh ne bom več teh delala, ampak bom kupila unga v Mullerju ...
In iz kje si bla iz dolenjske?
Hm .. pa sj bejb .. zakaj so pa navodila, najbrž v navodilih tud piše, da delej z jutranjim urinom, če ne z jutranjim pa da vsaj kakšno uro dve prej ne piješ velik ... c c c.... [sm=smiley36.gif]

Včasih bolje da tudi 3 ure prej nič na WC nič kaj pit itd... Tako bo rezultat skoraj enak kot pri jutranjem urinu [sm=smiley1.gif] Kasneje ko si pa več noseč pa seveda lahko tudi kr vmes narediš in pokaže, sam je tudi koncentracija HCG-ja veliko večja že.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 10:37:07)

Ja, ko si že kakšen mesec noseč je čist vseen kdaj nardiš test, ker je koncentracija bete že tok visoka ... [sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 11:15:49)

Ma če ene pravijo, da jim pokaže že pred izostankom, piše prav tako. Drugače pa ne ne piše na BC, da moraš delat zjutraj pomoje ravno zato ker je majhna koncentracija pomembna za rezultat, no jaz tudi te nimam oz. je še razredčena [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa tudi na FS ne piše [sm=smiley1.gif] včasih pa vem, da je pisalo tudi na FS se spomnim [sm=smiley1.gif] P.s. bom pa še 1 mesec počakala da bom zelo [sm=nosecka.gif] [sm=smiley36.gif] trenutno se počutim zelo jezno, tako da je čips moj najboljši prijatelj [sm=smiley36.gif]... imam občutek, da so tej testi meni že novi cigrati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] 3€ stane pa zelooo hitro ga porabiš haha...Pač sem imela [sm=hudicek1.gif] skoraj 24 ur..pa saj je dovolj [sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 11:17:33)

Ma če ene pravijo, da jim pokaže že pred izostankom, piše prav tako. Drugače pa ne ne piše na BC, da moraš delat zjutraj pomoje ravno zato ker je majhna koncentracija pomembna za rezultat, no jaz tudi te nimam oz. je še razredčena [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa tudi na FS ne piše [sm=smiley1.gif] včasih pa vem, da je pisalo tudi na FS se spomnim [sm=smiley1.gif] P.s. bom pa še 1 mesec počakala da bom zelo [sm=nosecka.gif] [sm=smiley36.gif] trenutno se počutim zelo jezno, tako da je čips moj najboljši prijatelj [sm=smiley36.gif]... imam občutek, da so tej testi meni že novi cigrati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] 3€ stane pa zelooo hitro ga porabiš haha...Pač sem imela [sm=hudicek1.gif] skoraj 24 ur..pa saj je dovolj [sm=smiley36.gif]

Pol pa počakaj da začne trebušček rasti (mal heca)[sm=jezicek.gif] takrat boš pa res lahko rekla da si noseča [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 11:20:16)

foxy_cat ja tko k si men rekla, da nej počakam, da mi začne bušek rasti [sm=smiley36.gif] mal heca ... ja BC mini res zaznajo nizko koncentracijo, ampak vseen, če je velik urina tud tega ne zaznajo ...
Pa si kdaj mela tko slabo [sm=hudicek1.gif]? Da bi lahko rekla, da je bla to [sm=hudicek1.gif]?
Prav obsedene smo že s tem spraševanjem ... [sm=zmeden.gif] .. jaz sem rekla, da naslednjič delam ob izostanku [sm=hudicek1.gif] oz. počakala bom še kakšen dan oz. dva .. lahko tudi tri .. tako, da če je ta mesec ne dobim, bom delala 1.11. test ali celo 2.11 [sm=jezicek.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 11:22:46)

MauMow saj pravim meni je že par let tako skoraj vsak drugi dan slabo, tako da tudi če mi bo zdaj nebo nič drugače, da bi lahko mislila da je kaj [sm=smiley36.gif] bom se naročila na pregled, pa me bo naročila tak čez par mesecev haha..pa bom že [sm=nosecka.gif] prišla tja..pa bom rekla "se mi zdi da sem [sm=nosecka.gif] ampak nisem 100%, ker ne delam več testov" [sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 11:28:11)

Janchek81
odkar sem nehala s tableti to bo sedaj že cca. leto in pol imam srednje do močne [sm=hudicek1.gif] je en mesec več drugi mesec manj in obratno, vendar je ponavadi tako da vsakič ko grem na wc kar teče pa teče..Je pa tako kakšne cca. najmanj 3 dni..potem pa še 2-3 dni kakšen čuden zmazek.. Je pa ponavadi prvi in drugi dan presežek, potem pa se začne umirjat, pa začne manj. No ta mesec ni bilo nobenega presežka [sm=smiley36.gif] 3 dnevne vložke sem porabila pa še to je bila le kakšna kapljica [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 11:30:12)

Pol je pa možnost, da je res kaj na tem, da si [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 11:35:05)

Sem se naročila na pregled, pa mi je rekla kdaj sem imela [sm=hudicek1.gif] pa tko rečem "v soboto nekaj malega pa v nedeljo nekaj malega" [sm=smiley36.gif] pa tko ona men "pa obstaja možnost da ste noseča?" Pa jaz tako.."ja delava na tem"..pa je rekla da če te dni nebo nič več naj še kakšen test naredim me je pa zelo hitro naročila [sm=smiley36.gif] čez 3 tedne, ponavadi čakam 2 meseca ali pa še več, pomoje me je zato prej naročila če je slučajno kaj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] no pa nerabim testa delat, saj mi bo tam povedala če je kaj hahaha...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 11:38:31)

Sem se naročila na pregled, pa mi je rekla kdaj sem imela [sm=hudicek1.gif] pa tko rečem "v soboto nekaj malega pa v nedeljo nekaj malega" [sm=smiley36.gif] pa tko ona men "pa obstaja možnost da ste noseča?" Pa jaz tako.."ja delava na tem"..pa je rekla da če te dni nebo nič več naj še kakšen test naredim me je pa zelo hitro naročila [sm=smiley36.gif] čez 3 tedne, ponavadi čakam 2 meseca ali pa še več, pomoje me je zato prej naročila če je slučajno kaj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] no pa nerabim testa delat, saj mi bo tam povedala če je kaj hahaha...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja, to te je pa res hitr naročila ... no sej super ... bo pa že tam pol povedala kako in kaj k ti bo delala UZ [sm=bravo.gif]
Pa si se naročila zato, ker misliš, da si pač noseča, al pač preventiva?

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 11:51:31)

Jaz imam že od nekdaj rezultat brisa B, isto kot moja mami, tako da mi pregled pripada vsako leto (ponavadi je na 3?) no bila sem lani ma tam v prvi polovici leta pomoje okrog aprila ali tam nekje, ko sem se tudi pogovorila glede nehanja tabletk in tega...Potem pa sem spet dobila pošto da se moram čez 1 leto naročit. Pa sem ves čas odlašala, potem sem pa tak rekla, ko sva začela delat na [sm=nosecka.gif] "kaj se bom zdaj naročala, ker se tako čaka par mesecev, kaj če bom pa zanosila pa bom tak se mogla spet prenaročit" [sm=smiley36.gif] no od julija naprej sva nezaščitena...in avgusta ni bilo nič, septembra ni bilo nič..zdaj oktobra pa baje ni nič [sm=smiley36.gif] pa sem že v petek razmišlajala ma če bo pa ta mesec spet [sm=hudicek1.gif] pol se bom pa naročila. Pa saj pravim pomoje me je tak hitro naročila ker sem rekla, da je vse nekaj čudno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] se ne spomnim, da sem bila kdaj že tako hitro na vrsti. Bolje da grem prej na pregled in mi pove če je kaj narobe pri meni, kot da odlašam...

Zdaj mojemu napišem, da sem se naročila, pa on že kr misl da sm [sm=nosecka.gif] hahaha... pa tej deci kdo bi jih razumel [sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 11:51:44)

Super. Vidiš mogoče pa izveš da si noseča. Ne vem točno katera je bila ko je vedno prišla na preglede k G noseča, ne da bi še sama vedela.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 11:56:05)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Super. Vidiš mogoče pa izveš da si noseča. Ne vem točno katera je bila ko je vedno prišla na preglede k G noseča, ne da bi še sama vedela.

JAZ [sm=jezicek.gif] 2x ...

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 11:57:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

JAZ [sm=jezicek.gif] 2x ...

Aja no to je to. Se res nisem spomnila katera je bila. No vidiš kar ti si bila. [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 11:57:49)

Oz. pr men je blo tko, da sm pršla k njej lih ene 2 dni al pa 3 dni predn bi jo mogla dobit ... in mi je rekla, da, če sm noseča ... pa vsakič, da ne bi vedla ane, da jo morm pač dobit .. in se je nasmejala in tud ob ADIJO je rekla, da se vidva kmalu ... sicer sem pomislila prej na tist PAP C, da pač bom mogla na kakšen pregled ... ampak res splet okoliščin no [sm=smiley36.gif]
Sm zdej tud mislla, da ko bom prišla po pegledu prehodnosti, da bo kj rekla, pa ni nč [sm=zmeden.gif] sam takrt me je desn jajčnik bolel, pa je rekla, da je najbrž ovulacija, pa ni bla, ker sm jo pol čez par dni dobila ..

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 11:58:26)

Haha... ja ne jaz bom tista, ki bo mislila da je [sm=nosecka.gif] pa nebo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 12:01:15)

Pa prvo, ko sem govorila kolegicam so vse rekle, da je blo prekmalu in da je pač ona ( moja G ) samo sklepala pa bla bla ... ja pa sm prvo res mislila, da je tko ane .. ampak glede na to, da mi je pri beta hcgju 130 enot na ml ugotovila v desnem jajčniku IMN, sem zdej prepričana, da je takrat tud že kj vidla v maternici, k ta moja je drgač res expert v svojem poklicu, sej je tud znana in vse, samo moj vtis ob prvi nedonositvi je bla ta, da je mela preveč pacientov, nosečnic, in se ni mogla posvetit eni do konca ... no zdj ob IMN pa morm priznat, a se je vsakič kr posvetla, edin kar me je zmotil je blo to, da me ni hotla dat na laparoskopijo [sm=zmeden.gif] kao, ker mam en jajcevod OK in da to ne dajejo na laparo, ampak samo tiste, ki nimajo nben jajcevod prehoden [sm=zmeden.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 12:01:39)

Haha... ja ne jaz bom tista, ki bo mislila da je [sm=nosecka.gif] pa nebo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Če ne druzga te bo vsaj pregledala tko k treba in ti povedala kako in kaj ... kje pa maš ginekologinji/ginekologa?

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 12:31:24)

V svojem rodnem kraju hehe... v mojem Novem mestu [sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>