RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 8:24:16)

Janchek81 le bodi pridna [sm=smiley36.gif]

Jaz pa (ne) čakam [sm=hudicek1.gif] danes. hehe.. Včeraj sem bila v lekarni in je malo falilo da bi test vzela NE NE NE...ne pipaj!! [sm=smiley36.gif] Škoda testa (denarja), počakaj [sm=smiley36.gif]

Marčevka2010 -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 8:32:28)

Držim pesti. [sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 8:34:43)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81 le bodi pridna [sm=smiley36.gif]

Jaz pa (ne) čakam [sm=hudicek1.gif] danes. hehe.. Včeraj sem bila v lekarni in je malo falilo da bi test vzela NE NE NE...ne pipaj!! [sm=smiley36.gif] Škoda testa (denarja), počakaj [sm=smiley36.gif]

Ooooo si pridna, da ne kupš ... [sm=smiley36.gif]
Držim pestke, da ne pride ... kdaj maš pa pol namen delat test? V nedeljo...jutri? [sm=jezicek.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 8:34:58)

Marčevka2010
če primerjam z prejšnjim mesecem, zjutraj nisem mogla vstat tako sem bila boga, celo jutro me je spodaj tako bolelo da sem ležala cel dan, da ne govorim kakšna je bila moja prebava [sm=smiley36.gif]

Danes pa mi nič ne manjka [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 8:35:13)

Aja .. pa še to ... jaz sem vedno pridna [sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 8:36:20)

Marčevka2010
če primerjam z prejšnjim mesecem, zjutraj nisem mogla vstat tako sem bila boga, celo jutro me je spodaj tako bolelo da sem ležala cel dan, da ne govorim kakšna je bila moja prebava [sm=smiley36.gif]

Danes pa mi nič ne manjka [sm=smiley36.gif]

Oooo I feeeeeeel u [sm=zmeden.gif] Sam ... to je tud pomoje mal psihe .. pol pa začneš povezvat ... vsaj jst sm [sm=smiley36.gif] Jst sm že ekstrem v teh zadevah [sm=smiley36.gif]
Držim pestke, da NE pride in da zagledaš [sm=rozacrtici.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 8:36:22)

Janchek81
ah kakšen test...saj vem da mi ga nebo treba ker bo [sm=hudicek1.gif] prej prišel..saj veš kako to gre [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 8:37:14)

Janchek81
ah kakšen test...saj vem da mi ga nebo treba ker bo [sm=hudicek1.gif] prej prišel..saj veš kako to gre [sm=smiley36.gif]

pri meni je zamujala [sm=zmeden.gif] tko, da ... odvisno kako se ti M začne .. a maš prej kakšne izcedke al ne? Mojo M je tale luna zdj čist zbegala [sm=zmeden.gif]

Marčevka2010 -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 8:43:40)

Jaz imam pa kar ene krče dol spodaj sedaj ene dva dni. Me prav zanima ali se kaj dogaja. Je sedaj ene 5 dni po ovulaciji, če se ne motim. Še 9 dni je za počakat, kako se mi bo vleklo.[sm=zmeden.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 8:45:41)

Janchek81 ponavadi je pri meni tako da tisti dan že ko se zbudim nisem OK, pojem zajtrk in mi je slabo, spijem kavo in mi je še bolj slabo..potem če je grozen mesec, tisti dopoldne hodim vsake 15min na wc..prebava dela...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] no ko grem prvič na dolgi wc hahaha... takrat se že ulije [sm=smiley36.gif] ponavdi me tisti dan že nehajo prsa bolet, dans se mi pa zdi da so me šele začele, pa ta mesec je bil že tako čuden, prejšnji mesec sem mislila da mi bodo stran padle in to že več k 1 teden prej, 3 dni sploh nisem mogla met modrca gor, ta mesec..NIČ, šele včeraj so ratale bolj boleče [sm=smiley36.gif] pomoje res ta luna nekaj zmuštrala.. Pa ponavadi če se mava 1 dan prej rada, mi že tisti večer potem kaj takoj prišušlja ven, včeraj ni bilo nič [sm=smiley36.gif]

Mimo grede.. a imate drugače po O torej kasneje potem tisti teden pred [sm=hudicek1.gif] kaj izcedka?

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 8:49:29)

No pr men je blo tko, da so me prsa začele v četrtek ( prejšnji ) tok bolet, da joj, .. tko kt foxy_cat opisuješ, da skor ne morš met modrca gor [sm=zmeden.gif] valda za na šiht sm mela, ampak takoj, ko sem domov pršla pa sam dol ... čeprou so me bolelal ob samem pritisku, kasneje, v nedeljo pa še same bradavice - AUCHHHHH .... glede lulanja je tko, da itak popijem tok čaja tle na šihtu da skoz hodm lulat [sm=jezicek.gif] tko, da razlike ne bi mogla opazt ... kar se pa same prebave tiče je pa mne tud ta mesec dajal .. ampak dajal, da sem šla skor da ne vsako jutro na potrebo, ponavad ne hodm vsak dan [sm=zmeden.gif]
Drgač pa zdj odkar pijem krvomočnico nimam nbenih predčasnih izcedkov, mam izcedek isti dan ko jo dobim ... to mi je všeč, ker prej sm mela pa tud po en teden prej kakšen izcedek [sm=zmeden.gif] in sem vsak dan čakala kdaj jo bom dobila ...

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 8:49:34)

Marčevka2010
mene odkar delava na [sm=nosecka.gif] me skos kaj špika, tako da že kar ignoriram vse skupaj [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 8:50:44)

Marčevka2010
mene odkar delava na [sm=nosecka.gif] me skos kaj špika, tako da že kar ignoriram vse skupaj [sm=smiley36.gif]

Join the club .. jst sm v nedeljo še čutila k da se mi v želodcu nekej premika [sm=smiley36.gif] ko un občutek k da bi bla v enem 4 mescu k se maternica začne širt ... [sm=smiley36.gif] ampak to je pomoje pol tud mal psihe .. logično je, da je črevo tisto, ki deluje [sm=smiley36.gif] sploh pri moji prekrasni prebavi [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 9:20:55)

Upam res, da nas nihče ne bere [sm=smiley36.gif] ker drugače že sigurno raziskuje kam dostavi bele plašče [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 9:24:46)

Upam res, da nas nihče ne bere [sm=smiley36.gif] ker drugače že sigurno raziskuje kam dostavi bele plašče [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Zakaj že? A zarad same diskusije...

erika2 -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 11:18:34)

Evo se mene. Drzim pesti foxy cat. Sicer je pa oktober tle. Upam da bo res nas mesec.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 12:40:44)

Janchek81 diskusija je za nas ..za ostale pa OMG kaj je s temi? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] p.s. Nič danes pridem po tvoj test, da ga preiskusim če pokaže minus potem je sigurno [sm=rozacrtici.gif] haha..glede na to da tvoji kontra kažejo [sm=smiley36.gif] pa še knjigo v tiskani obliki ti dostavim [sm=smiley36.gif]
erika2 bi bilo lepo darilo za rd [sm=smiley36.gif]

mojamiška -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 15:27:25)

Ojla,
da vas še tukaj malo pozdravim, ste pridne, da vam ne morem slediti. V debato o cigaretih se nebom vključevala, sem nekadilka, moj strastni kadilec, a moram še kaj dodat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Čakam, če bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pritekla v naslednjih dneh, bil bi že čas, da se spravi v red in me neha hecat, bi pa raje vidla, da je ni ampak z razlogom, no bomo vidli. Vse me nekaj špika, prsa me bolijo, ma se mi zdi ko se v ogledalo pogledam, da sem prav čudna neki. test ne upam niti kupit, ker sem že čist preveč dnarja zmetala za nič.

Uživajte čez vikend, upam, da ste frej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (2.10.2015 21:25:10)

mojamiška testi o ti testi hehe..poznano [sm=smiley36.gif] včeraj/danes bi jo mogla dobit in ja nisem si mogla, da sem šla danes MIMO lekarne, in seveda zvečer naredila test..in itaq nič rezultata še. Aja..pa da ne govorim koliko vode spijem na dan [sm=smiley36.gif] pa sem vedla da tudi če bi bilo še nebi pokazal sploh ne popoldne in po najmanj 3l tekočine..AMPAk..sem dolgo zdržala [sm=smiley36.gif] na..grem stavit da jutri bo pa prišla [sm=zmeden.gif]

erika2 -> RE: Bodoče nosečke II (3.10.2015 7:01:13)

Sej jst sem ga tut že kupila. cutila sem iste bolečine kot pred menstro, menstro mam pa šele čez 14 dni. sicer ga za enkrat še nisem nardila. upam da mi rata počakat teh 14 dni[sm=zmeden.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (3.10.2015 9:00:08)

erika2 upam, da ti rata zdržat [sm=smiley36.gif] mene so danes zjutraj zbudili grozno krči..tako da welcome...[sm=hudicek1.gif]

erika2 -> RE: Bodoče nosečke II (3.10.2015 13:15:31)

[sm=smiley6.gif] skoda foxy cat, bo pa naslednjic ratalo.

jeannine -> RE: Bodoče nosečke II (4.10.2015 6:01:43)

uf ste se razčvekale :-) A ni to super? Mi je všeč, ker se lahko odkrito pogovarjamo, in ne obsojamo :-)

Tud jssm škorpijonka, ki nima rada alkohola,... Vendar očitno novembra pijemo kot zmešane, decembra pa za božič delamo teste, ki bodo pozitivni [sm=jezicek.gif]

Tud kadilka sem na žalost.Vendar sem pridna, in v nosečnosti nism kadila. niti v prvi-kadit sem začela,ko je bla tamala eno leto, in mi je šlo naživce, ko je moj skoz na cigaret laufu, in sm pol js z njim začela hodit, in tako pol spet nanese na najprej samo enga itd,... Tud v drugi nosečnosti, ki se je na žalost končala z SS sem takoj nehala kadit, pit pravo kavo itd,.... je pa bila takrat isti čas moja sedaj že bivša kolegica tud noseča, in je skadila dve škatli na dan, popila liter kave na dan, da o energijskih ne govorim,....No nimi treba posebej govorit, da je rodila že svojga šestega otroka, za katerega sedajskrbijo mlajši otroci, ker ona ga je pač mela zato, ker ga lahko ima :-)[sm=smiley13.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (4.10.2015 10:02:33)

jeannine tale s 6imi je pa malo bolana..pa ne moreš no..

No jaz pa bom bila kar že v sredo sama [sm=smiley36.gif] bom imela pa 1 mesec pred vami [sm=smiley36.gif][sm=rozacrtici.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (4.10.2015 20:40:28)

Punce uživate vikend, jaz se moram pa vseeno mičkeno razpisat [sm=smiley36.gif] ta luna je obupna..no upam da ni luna kriva [sm=smiley36.gif] uglavnem ja, včeraj zjutraj sem se zbudila z bolečinami tam spodaj, sem takoj vedela... obiskiii [sm=hudicek1.gif]. Grem na WC..ah..sem kar v depresijo padla. Pa kako?? Najprej zamudiš, potem me pa zbudiš zjutraj [sm=smiley36.gif] ok vzamem tablet proti bolečinam, čez par ur neha bolet. Samo vse skupaj nič ni teklo, kdaj pa kdaj ko sem šla na WC. Danes zjutraj nič..potem grem kasneje na WC par kapljic in tako je že cel dan skoraj je in ni, me pa čudno želodec boli, tako da upam, da ni kaj narobe. Tko nekak špika me občasno. No bomo videli kaj bo jutri... če nebo nič, bom pa mogoče vseeno riskirala še en test,.. Kaj mislite?

Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>