Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (5.10.2015 7:56:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Punce uživate vikend, jaz se moram pa vseeno mičkeno razpisat [sm=smiley36.gif] ta luna je obupna..no upam da ni luna kriva [sm=smiley36.gif] uglavnem ja, včeraj zjutraj sem se zbudila z bolečinami tam spodaj, sem takoj vedela... obiskiii [sm=hudicek1.gif]. Grem na WC..ah..sem kar v depresijo padla. Pa kako?? Najprej zamudiš, potem me pa zbudiš zjutraj [sm=smiley36.gif] ok vzamem tablet proti bolečinam, čez par ur neha bolet. Samo vse skupaj nič ni teklo, kdaj pa kdaj ko sem šla na WC. Danes zjutraj nič..potem grem kasneje na WC par kapljic in tako je že cel dan skoraj je in ni, me pa čudno želodec boli, tako da upam, da ni kaj narobe. Tko nekak špika me občasno. No bomo videli kaj bo jutri... če nebo nič, bom pa mogoče vseeno riskirala še en test,.. Kaj mislite? Če se ni ulila test ponovi ane .... čeprou lahko pa da maš samo izcedke in se bo ulila kasneje... Drgač pa o bolečinah v jajčnikih ... auch .. kaj je mene včerj bolel in še danes me desni jajčnik boli ... nimam pojma zakaj????? V soboto, ko bi mogla it [sm=hudicek1.gif] h koncu mi je lilo ko ne vem kaj spodej, pol pa včerj k sm mela te bolečine sm pa nardila vseen nosečniški test ( zbala sem se, da ne bi bilo vseen kaj izven maternice, ker sem takrat imela tudi take bolečine ) in test pokazal čisto negativno ... tko, da vsaj to sm se oddahnila, ne vem pa zakaj me spodej na čase tok špika [sm=zmeden.gif] na čase k da bi mi en šivanko zbodel, taka čudna bolečina ... mislm, da je še nism mela [sm=zmeden.gif] A kakšna ve zakaj bi lahko do te bolečine pršlo?
|
|
|
|