tamala86 -> RE: Bodoče nosečke II (12.4.2017 9:57:02)
|
Živjo! Evo včeraj je bilo super na 3D. Mere v mejah normale, smo pa med malo lažjimi...samo tudi midva nisva glih med velikimi in težkimi. [sm=smiley36.gif] še zmeraj ne vem po kom je tavelika, ker bo kmalu velika kot jaz...pri 7ih ima 130cm, 28kg in št. noge 33/34. Tamala je pa manjša in bolj drobna. Smo pa lepo videli spol in ja, 100% punčka!!! [sm=smiley1.gif] Ime imava že izbrano...no, spet sem ga izbrala jaz. Prvič je pa on...[sm=smiley1.gif] Vedno imava dve imeni in se potem odločiva (vsak predlaga eno pa mora bit obema vsaj malo všeč), zdaj pa ne, ker jaz že od rojstva tamale vem, da če bo kdaj še kakšna punčka, da bo pa Jerca! [sm=smiley1.gif] Takrat mi je ratalo to ime ful všeč in sem rekla, da če bova še imela, da ji bo tako ime...Za fanta imava pa že od začetka samo 1 ime...in je še vsa leta isto ostal. [sm=smiley1.gif] MauMow ne bejbija št. 4 ne bo. [sm=smiley13.gif] To je najin 2. otrok po IVF, nimam jajcevodov, tako, da UPS-a ne more bit, imam samo en jajčnik in slabe vrednosti FSH in AMH. Moji reprodukcijski organi so kot pri ženskah nad 40-im letom. Je rekla dr. Reševa, da sva 3x zadela na loteriji...glede na to, da imam take težave in nam je uspelo. Se pa vprašam velikokrat, če kdaj mine želja po otrocih? Ker tudi zdaj si ne morem rečt, da je to to...čeprav vem, da sva zaključila. No moj kdaj prav, kaj pa veš čez par let...samo težava je v tem, ker jaz nimam več par let. Moja biološka ura že ornk tiktaka. Ampak, bova pa imela 3 prekrasne punčke in vse kar si želim je to, da so zdrave. [sm=smiley1.gif] Kje sta se pa zgubili noname in žabinčica? Nosečke, uživajte!!! [sm=smiley36.gif] LP
|
|
|
|