Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke II (28.2.2017 18:43:16)
|
Hej, hej. Kaj jaz to berem [sm=bravo.gif], super novičke [sm=bravo.gif]. MauMow čestitam. Lepo nosečnost želim. Poročaj kaj, kako si/sta/ste. Jaz se kmalu več ne bom upala tukaj oglasit, ko je toliko "ups" dojenčkov, da se nam še ne zgodi kakšen [sm=jezicek.gif]; še naslov teme bi lahko kar spremenile, počasi bomo "nenosečke oz. bodoče nosečke" v manjšini [sm=smiley36.gif][sm=smiley2.gif]. Super je to, sem ful vesela da je tako. Bluegirl za tebe seveda držim pesti in navijam za "ups" [sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka.gif][sm=9nebesa.gif]. Drugače smo danes imeli doma enega zdravnika, pa Elzo in eno super luštno miškico. Midva se letos kot ponavadi nisva nič našemila, tudi na nobeno rajanje ali kaj podobnega nismo šli, le tisto kar so otroci v vrtcu oz. šoli imeli. Ta večja sta bila v soboto oz. že od petka itak pri babici in dedku, midva sva se pa spomnila da je pust šele ko sva na ulico stopila, bi lahko vsaj najmlajšo že v soboto malo našemila. Danes pa je mož šele pred kratkim prišel iz službe, so imeli neke sestanke in ocenjevanje, tako da...Čeprav me je danes nekaj prijelo da bi se pa mogoče le v kaj oblekla, ampak ni bilo prilike last minute kostum iskat. Mogoče pa naslednje leto, samo bom morala malo vnaprej razmislit in planirat. Nazadnje sem menda bila vojakinja...že ufff let nazaj, potem pa ne vem če še kaj [sm=smiley24.gif]. Pa ve? Ste se kaj našemile oz. vaše otroke? Pri vas je kaj aktualno še, da pustne maske okrog hodijo in zvonijo za pusta hrusta? Pri nas jih skoraj več ni, sem pa ravno danes videla sošolca od ta večjega kako sta z bratom okrog po hišah zvonila pa se mi je prav luštno zazdelo...v bistvu se mi zdi to lepa, pa tudi nekak "koristna" izkušnja ... Krofov sem se pa itak prejedla letos...se bo po mojem poznalo...čeprav bi naj kile šle dol, grejo raje gor - ne vem kako to, se nekaj ne dajo [sm=jezicek.gif].
|
|
|
|