RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke II (3.5.2017 7:20:09)

Jutro jutro,

evo mene nazaj z dopusta, uff kako je pasalo, hitro bi se navadila bit spet doma, no pa saj bom kmalu [sm=smiley36.gif]. Sem ravno računala, da delam še 14 tednov, od tega sta še 2 tedna dopusta. Hitro bo.

Kako ste preživele praznike? Tamala ste se pripravili za gradnjo? Kaj točno pa že počnete? Saj mogoče si že pisala, ampak mi je zbežalo iz spomina, oprosti. Drugače pa ja Dalmacija, tudi jaz jo bom letos pogrešala, sem že jamrala doma [sm=smiley13.gif]. Mi gremo najbrž na Krk ali v Istro, nekam blizu, konec junija dokler nisem še kot kit [sm=smiley36.gif]

Maumow pestke za DHT, naj še izboljša rezultat. Sicer pa sem prepričana, da je vse ok [sm=bravo.gif]. Kdaj izveš?

Moja morfologija je v torek, nestrpno jo čakamo [sm=smiley1.gif].

Bluegirl še vedno komaj čakam, da poročaš kako si?

Lepo bodite...

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (3.5.2017 7:28:49)

Tara9 fajn bi blo ce bi dabes dobila posto sam zaradi praznikov upam da bo do petka. Drugace je en teden kar.je blo vceraj sam je bip praznik v cetrtek, ponedeljek in torek.... upam da cim prej pride.

lila9 -> RE: Bodoče nosečke II (3.5.2017 11:45:53)

Živijo punce! Na zadnje ste mi fino pomagale, tako da se ponovno obračam na vas. Menstruacijo moram dobiti čez 2 dni. Že kakšen teden me daje slabost, hude vrtoglavice do te mere, da bi v petek v službi skoraj Omedlela, če se nebi vsedla. Neka kepa se mi nabira v grlu. Podobno kakor zgaga. Vglavnem... Vem da niste jasnovidne, zanima pa me vaše mnenje. Pa še to... Ali test lahko pokaže [sm=modricrtici.gif] že kakšen dan pred [sm=hudicek1.gif]?

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke II (3.5.2017 13:14:49)

MauMow upam, da čim hitreje dobiš. Čakanje je res najbolj mučno in se vleče kot sto hudičev. Meni je bilo fajn, da sem kri dala pred nuhalno in se tako na enkrat rešila vseh "muk".

Lila9 znaki za tečko in nosečnost so si zelo podobni. Si pa sumljiva vseeno, držim pesti [sm=smiley36.gif]. Testkat je najbolje, ko tečka zamuja, ker prej si beliš glavo s tistimi navideznimi črticami in ugibanji a vidim kaj, al ne vidim. Vsaj jaz sem bila v prvo taka. Ko zamuja si večinoma takoj na jasnem. Srečno.

lila9 -> RE: Bodoče nosečke II (3.5.2017 13:22:42)

Problem je, da mi je prejšnji mesec počila 7cm velika cista na levem jajčniku, to pa je zdaj prvi cikel brez nje in nimam pojma kako dolgo bo trajal. Pred cisto sem pa imela ciklus dolg nekje 27-28 dni. Ubija me ta negotovost.
Jaz kako paše malo pojamrati. [sm=smiley36.gif]

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke II (3.5.2017 15:05:30)

Ojla, punce!

Toliko sprašujete po meni, da nimam srca, da se vsaj malo ne javim. Za praznike sem odklopila, pred prazniki sem imela precej gužvo v službi. Prvi pregled je za mano in zaenkrat je vse OK![sm=bravo.gif] Da bi le tako ostalo, sedaj pa nestrpno čakam nuhalno, da potem končno razbobnava novico. Zaenkrat sva še tiho. [sm=smiley1.gif]

Še na hitro pokomentiram.

Asyka, lepo, da si se oglasila. [sm=smiley1.gif] Tara ima prav - bodoče nosečke proizvedemo same hude "zaspančke"[sm=smiley36.gif]

Radenska, tudi tebe je fajn brat. Ti kar sodeluj. Jaz ti povem, da vsaka na tej temi slej ko prej zanosi. [sm=smiley36.gif] Jaz sem bila med julijkami 2014. Hvala za čestitke! Drugače pa razumem, da je tole vse fejst stresno. Mi je hudo zate. Iz srca ti želim, da ti uspe še enega otročka donosit in spravit na svet. A hkrati upam, da te stres ne uniči. Te občudujem, da si vse skupaj malo spustila in si bolj pomirjena. Kljub temu: srečno![sm=pikapoka1.gif]

Kaj naj še dodam? Se mi že mudi. Maumow in tamala, pozdrav tudi vama. [sm=smiley36.gif]

Mi smo tudi malo na morje skočili, šli na izlet. Res je bilo fino. Sicer se moje slabosti nadaljujejo, tudi počutje je dokaj na nuli, a nič hudega, bom preživela. [sm=smiley1.gif]

Se beremo. Lepo bodite.

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (3.5.2017 21:40:22)

Evo mene. Danes prišel izvid [sm=smiley36.gif] Rezultat je še boljši kot je bil pri sinu po DHT. Tako da sedaj sem res full vesela in se mi je res oddahnilo [sm=smiley1.gif]

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke II (4.5.2017 7:24:46)

Jutrič,

ooo bluegirl lepo, da si se oglasila. Odlično za super prvi pregled, samo tako naprej. Kdaj imaš nuhalno? Upam, da se počutje čim prej izboljša, sicer pa vse potrpimo za naše štručke a ne [sm=smiley1.gif].

Maumow no vidiš, ena briga manj, čestitke [sm=bravo.gif]. Kako je pa s krvavitvami, se kaj umirja? Zdaj se malo lažje diha a ne [sm=smiley1.gif].

tamala86 -> RE: Bodoče nosečke II (4.5.2017 11:12:27)

Ojla!

tara mi smo se pripravil za gradnjo...ne sprašuj, morala sem spraznit sobo od vseh 4 (zdaj smo bili v eni veliki sobi in bomo naredili 2 - eno manjšo in eno večjo sobo). torej vse igrače, obleke , papirje, pohištvo in ostalo je šlo ven...delmo frčado (na eni strani je že od lani, še na drugi je treba), potem naredimo predelno steno, izrežemo še eno luknjo za 2. vrata, zamenjamo tla, prebelimo in pol imam generalko[sm=smiley29.gif]...in upam, da bo vse to narejeno do 20. maja. Da potem začnem počasi pripravljat stvari za dojenčka...ko bo konec šole gremo na morje, tavečja ima itak počitnice, pol pa samo še 2 tedna in imam rok. In bi rada v juniju bila malo frej, bolj na izi. Ker zdaj je kar živčna vojna ...napovedan je vsak dan dež, kakšna ploha in ne začnejo delati, dokler ne bo vsaj par dni brez dežja, ker je treba streho odkrit. Čeprav včeraj ni nič deževalo, danes pa tudi še ne...dostikrat je tako, da v Grosupljem dežuje pri nas pa ne. No, upam, da kmalu začnejo...[sm=smiley1.gif]

MauMow čestitke za lepe novičke...se kar malo oddahneš [sm=smiley1.gif]

Bluegirl [sm=bravo.gif]za pregled...a naslednjič imaš nuhalno?

No, jaz sem pa že skuhala govejo juho in omako za lazanjo. Zdaj grem pa počivat, ker tamala danes ponoči nekaj ni spala in sva bili od 3 do pol 6 pokonci...ni mogla nazaj zaspat. In potem sem vstala ob 6.20. Groza! Grem v vodoravni položaj [sm=smiley36.gif]

LP! [sm=smiley1.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (5.5.2017 20:07:23)

Joj sploh nimam časa veliko pisat. V glavnem krvavitve se počasi umirjajo (Trkam). Upam da jih ne bo več... Sam v vsakem primeru ne smem dvigovat in pač moram vse čuvat.... Ampak vse za bebice

tamala86 -> RE: Bodoče nosečke II (10.5.2017 10:56:02)

Ojla!

Kje ste se izgubile? [sm=smiley1.gif] Jaz sem čist vesela, končno so začeli delati [sm=bravo.gif]...računam, da bo v 2 tednih vse sfiniširano, da potem damo še pohištvo not in zložim stvari...in potem končno začnem s pripravami na novo članico. [sm=smiley1.gif] OK, čaka me še generalka stanovanja... [sm=smiley1.gif]
Drugače sem kar ok, samo dopoldne mi je še fajn slabo in tudi bruham...popoldne je bolje, vendar močno pazim kaj jem. Mala v trebuhu pa izvaja take akrobacije, da joj...[sm=smiley36.gif] tudi ponoči, me kar zbudi. To bo pestro, če bojo vse tri tolk živahne...prva je itak hiperaktivc, tamala je adrenalinček, skoz morš pazit kje spet pleza oz. kakšne akrobacije izvaja. [sm=smiley36.gif] bomo videli, kako bo v 3. [sm=smiley36.gif]

kako ste ostale? Vse pod kontrolo? [sm=smiley36.gif]

LP [sm=smiley1.gif]

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke II (10.5.2017 11:08:58)

Hej,

evo jaz vsak dan pokukam sem, ampak nič preveč ne dogaja. Še malo pa bom monologe imela [sm=smiley36.gif].

tamala super, da se je začelo in dobra si, da imaš energije za vsa ta dela, ki prihajajo. Saj vem, bo pa potem toliko lepše a ne [sm=smiley1.gif]. Naju tudi do prihoda dojenčka čaka še kar nekaj dela, najprej nam menjajo streho in strešna okna, dva okna delava na novo, potem beljenje in rihtanje sobice. Bo treba ubistvu kmalu začet, ker gre čas nenormalno hitro.

Jaz sem imela včeraj morfologijo in bomo tudi še eno deklico imeli. No, že na nuhalni je kazalo tako, včeraj pa še potrditev. Vse je ok, velikost ustrezna, frajla nam edino srčka ni želela pokazati, ker se je lepo zvila in so rebra senco delala [sm=zmeden.gif]. Tko da naslednji teden upam, da pokaže še to, da bom res lahko mirna in vesela.

Toliko od mene, pošiljam pozdravčke.

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (10.5.2017 16:01:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Hej,

evo jaz vsak dan pokukam sem, ampak nič preveč ne dogaja. Še malo pa bom monologe imela [sm=smiley36.gif].

tamala super, da se je začelo in dobra si, da imaš energije za vsa ta dela, ki prihajajo. Saj vem, bo pa potem toliko lepše a ne [sm=smiley1.gif]. Naju tudi do prihoda dojenčka čaka še kar nekaj dela, najprej nam menjajo streho in strešna okna, dva okna delava na novo, potem beljenje in rihtanje sobice. Bo treba ubistvu kmalu začet, ker gre čas nenormalno hitro.

Jaz sem imela včeraj morfologijo in bomo tudi še eno deklico imeli. No, že na nuhalni je kazalo tako, včeraj pa še potrditev. Vse je ok, velikost ustrezna, frajla nam edino srčka ni želela pokazati, ker se je lepo zvila in so rebra senco delala [sm=zmeden.gif]. Tko da naslednji teden upam, da pokaže še to, da bom res lahko mirna in vesela.

Toliko od mene, pošiljam pozdravčke.

Super Tamala da bo kmalu vse urejeno.

Tara9 mala navihanka potem. Sigurno bo vse ok. Čestitke za morfologijo. Jaz pa komaj čakam ponedeljek ko imam spet UZ. V ponedeljek začnem že 16t [sm=smiley1.gif] Kr leti tale čas. Utrujena sem noro. SLabosti še vedno imam. Občasno tudi še vrtoglavico.. Drugače se malo umirja ampak dokler bom na progesteronu ne bo BP glede stlabosti. Naša velika fedrca pa mi ne pusti niti 5 min miru... Tolk ma energije.... Groza.... Da ne govorim kak trebuh imam.... Tak ko pri sinu v 6m..... Joj me je kar groza kaj šele bo. Vsi se skos hečajo če sem ziher da je samo 1 (ker smo videli da sta se spustila dva jajčka). Ampak da bi na 6 UZjih zgrešili drugega bi blo pa res čudno....

tamala86 -> RE: Bodoče nosečke II (11.5.2017 13:05:26)

Oj!

Tara super za morfologijo. samo, da je ok, srček boste pa še enkrat pogledali in bo tudi ok! [sm=smiley1.gif] Čestitke za še eno punčko...same babe [sm=smiley36.gif] mene zdej že sprašuejejo če v četrto bomo naredili fantka...samo itak smo zaključili. [sm=smiley1.gif]

MauMow čas gre res hitro...še malo pa boš na pol. Mali že ve, da dobi družbo? Hmmm...sem slišala za primer, ko je bila noseča z dvojčki, rodila pa trojčke...sej te kap! [sm=smiley1.gif] Drugače pa pazi nase, počivaj (kolikor lahko) in upam, da slabosti minejo. Jaz sem se nehala s tem tolažit in vem, da bo minilo, ko bom rodila. [sm=smiley1.gif]

No pri nas pa delajo na polno...tamali sta pa že 3 dni pri babi. [sm=smiley13.gif] Včeraj sem jih šla iskat in peljala na cepljenje ter bila z njima do večera. Ju pogrešam, samo zdaj par dni res ne moreta biti doma. Starejša sicer danes pride, bo spala z nama na kavču...tamala bo pa pri babi do jutri. Jutri jih greva pa prej iskat in peljeva na jahanje. Se že veselita...[sm=smiley1.gif]

Lepo se imejte!!! [sm=smiley1.gif]

Reese5 -> RE: Bodoče nosečke II (12.5.2017 13:11:14)

Živijo punce!
Mene pa zanima, ali je katera med vami že bila na IVF postopku v Dravljah? Me samo zanima ali punkcijo in vstavitev opravljajo v Lj ali v Potojni?

Hvala za odgovor!

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke II (12.5.2017 13:58:20)

Joooj čveke no, sploh vas ne sledim. Nisem bla tukaj gor že dolgo časa. Kar pozabim it pogledat. Tok se javim, da vidte da sem še med vami. Ko bom pa mela čas pa preberem kar ste pisale.

tamala86 -> RE: Bodoče nosečke II (15.5.2017 16:25:33)

Reese5 punkcije in transfer delajo v Postojni. Zaenkrat še, imajo pa v novi kliniki (nova lokacija) prostore tudi za te posege. Vendar jih zaenkrat še ne opravljajo tu. Sem bila pa v 5. postopkih pri njih in vedno več kot zadovoljna. Tudi z odnosom, ker sem prebrala marsikatero kritiko, sploh na račun dr. Reš-a. 2. postopka sta bila uspešna in čez dva meseca pričakujemo našo drugo IVFovko. [sm=smiley1.gif]

LP

tamala86 -> RE: Bodoče nosečke II (15.5.2017 16:30:36)

noname lepo da si se javila! [sm=smiley1.gif]

No, mi pa delamo na polno, do konca tedna bo končano, potem pa čiščenje še in opremljanje sob in potem končno še pripravim za dojenčka in potem bom mogoče kakšen dan celo na off... [sm=smiley36.gif] če ne bom šla od vsega pucanja prej rodit [sm=jezicek.gif]. No, še morje mora počakati. [sm=smiley1.gif] A katera ve, kje bi lahko dobila kopalke, ki bi jih imela na morju (še noseča) in potem avgusta v toplicah (pribl. mesec po porodu). Rabim dvodelne in pa, da so vsaj kokr tolk ok za pogledat...pa definitivno zgornji del večji kot spodnji [sm=smiley36.gif]. Kakšen predlog...pa poceni, jih bom samo letos nosila. [sm=smiley36.gif]

Noesčke, kako ste? [sm=smiley1.gif]

LP [sm=smiley1.gif]

Reese5 -> RE: Bodoče nosečke II (15.5.2017 16:35:50)

Hvala tamala86 :):) Tudi jaz sem z njihovim delom zelo zadovoljna, zaenkrat nimam nobenih pripomb, vse teče zelo hitro, kar je res velik plus! Imam pa čez dva tedna posvet, kjer bom dobila vsa navodila in pa tudi injekcije itd. za prvi postopek... Malo me dajejo živčki, ker imam nizek prag bolečine, ampak itak me ženske zmoremo vse [sm=jezicek.gif] Ti si dobila kakšno protibolečinsko injekcijo pri punkciji?

tamala86 -> RE: Bodoče nosečke II (15.5.2017 18:16:57)

Reese5 v prvih 4. postopkih nisem dobila nič, zdaj za 5. se mi zdi, da sem[sm=zmeden.gif]! Dobila sem eno inj., samo se ne spomnim čisto točno kdaj... drugače pa meni ni bilo preveč hudo. Najbolj boleča se mi je zdela 3. punkcija, pridelala sem pa samo 2. celici. Je pa res, da so meni punktirali samo en jajčnik. Drugi namreč "ne dela", imam hipoplazijo jajčnika, je nerazvit. Zaboli pa dejansko takrat, ko špikne. Odvisno tudi, koliko foliklov imaš, torej kolikokrat bo zbodel in punktiral. Meni je punkcijo vedno delal dr. Reš, samo 1x dr. Reševa (če se prav spomnim) - joj, grozno sem ratala pozabljiva. [sm=smiley36.gif] in je bilo ok. Malo boleče in čuden občutek, ampak nič strašnega...par ur po punkciji te mogoče še mal špika, ko se usedeš in to je to...Nič bat, kar pogumno v boj...[sm=smiley1.gif]

LP[sm=smiley1.gif]

Reese5 -> RE: Bodoče nosečke II (16.5.2017 10:20:21)

Hvala za informacije tamala86 [sm=smiley1.gif] Po eni strani komaj čakam, da bo kmalu ta dan in konec punkcije :) Verjetno potem poteka vse zelo hitro, razen čakanje na plusek :):)

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke II (16.5.2017 11:20:14)

Hejla,

tamala super, da so dela v polnem zagonu. Še malo, potem si pa le vzemi malo pavze, če ne te bo deklica prehitela [sm=smiley36.gif]. Sicer meni osebno je tudi všeč, če se stalno kaj dogaja, ker gre čas potem hitreje. Glede slabosti je pa dobro vsaj to, da se da živet zraven, najbrž si že pozabila kako lepo sploh je, če ti ni slabo [sm=smiley36.gif].

Maumow res gre hitro tvoja nosečnost. Se mi zdi, kot bi včeraj plusek zagledala. Lepo, da se krvavitve umirjajo, upam, da bodo čisto dokončno izginile.

Reese5 srečno v postopku, držim pestke zate. Sem pa tudi jaz v Dravljah opazila, da imajo po novem operacijsko sobo, sva se ravno zadnjič z mojim spraševala, če so začeli kar tam izvajati punkcije.

Jaz sem bolj tko tko. Kot sem že na fb pisala imam nozko lego posteljice, kar sem izvedela na morfologiji. Sicer temu nisem neke pozornosti posvečala, dokler nisem vso možno literaturo prebrala uffff. Zdaj sem vsa v krču, čeprav je statistika na moji strani in imam še vedno več kot 80% šanse, da se do 28. tedna dvigne. Vseeno pa me zmrazi, ko berem o predčasnih hospitalizacijah, krvavitvah, ipd. Pod vplivom hormonov skoraj vsak dan tečejo solze, ko gledam svojo 2 letnico in samo pomislim, da bi jo morala za dlje časa zapustiti. Vem, da moram bit pozitivna in se skulirat, ampak ne gre vedno.

Pozdravčki

Reese5 -> RE: Bodoče nosečke II (17.5.2017 10:33:04)

Hvala Tara9! [sm=smiley1.gif], to sem tudi jez videla, ravno zato sem radovedna :D Bi prihranilo kar nekaj kilometrov na cesti, če bi v lj opravljali :) Držim pesti zate, da se bo popravilo tvoje stanje in boš lahko brezskrbno uživala do konca nosečnosti [sm=bravo.gif]

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke II (18.5.2017 9:45:44)

Ufff hudo je s hormoni ni kaj. Danes pregled pri moji G, posteljica je čisto pravilno postavljena in ni nizka. Če je bila, se je dvignila, al pa na prejšnjem (samoplačniškem) pregledu niso ok zmerili. Mi je moja vaginalni UZ delala, tam pa preko trebuha. Skratka skala se mi je odvalila.

Punce kje ste vse poniknile? Kako ste?

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (18.5.2017 13:55:49)

Evo mene... js mam pestro z skratom ki je poln energije. In komaj cakam 30.5 ko imam uz

Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>