tamala86 -> RE: Bodoče nosečke II (5.4.2017 9:34:45)
|
Ojla! [sm=smiley1.gif] No, da se po dolgem času malo javim...vidim, da tudi ve niste kaj preveč aktivne...nič ne čvekate [sm=smiley36.gif] Odkar sem doma, sploh ne prižigam računalnika, na telefonu pa tudi nisem dosti in poleg tega sem morala čisto nehat nosit očala...ampak, glava pa ne boli več! [sm=smiley1.gif] Bruham še, odvisno od dneva...včeraj je bilo hudo, prej pa par dni bolje...trebuh pa raste! [sm=smiley1.gif] zdaj sem 26. teden...joj, en dva tri bo julij...Ostajam na bolniški, zdaj je dala dr. na komisijo in čakam odločbo. Doma pa itak skoz nekaj dogaja...prejšnji teden so nam montirali čistilno napravo pa zemljo smo pripeljali, urejamo teraso, posejali travo, s tamalima smo sadile solato in začimbe, par stvari še čaka...Ta mesec pa še zadnja manjša gradbena dela notri, zrihtamo sobe, da se potem končno začnem pripljavljat na prihod najmlajše članice... [sm=smiley1.gif] Naslednji teden imava 3D/4D UZ v dravljah...komaj čakam, sploh ker je bila morfologija v P končana v 10 min. Samo rekla je vse ok in to je to. Sem bila kar razočarana...v prejšnji N sem bila tudi v P in je vse razložila, pokazala, trajalo skoraj eno uro. Res pa je, da je bila gneča zdaj. Kako ste ostale? Tara, ...noname..., žabinčica, bluegirl, MauMow...Kako nosečnost, kako otroci? [sm=smiley36.gif] LP vsem!!!
|
|
|
|