|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2016
30.7.2015 11:20:22   
niinii
MaliPolžek ginekologi ponavadi za nosečnice priporočajo Magnesol šumeče tablete, sicer so drage, čez 4 eur, ampak poagajo pa, pa okusne za popit.

(odgovor članu Veverčka)
Neposredna povezava do sporočila: 151
30.7.2015 11:24:55   
MaliPolžek
Meni so tko bljak! user posted image ampak jih pijem, kaj pa čem user posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 152
30.7.2015 11:43:09   
Veverčka
Men so pa dobre...pa pomagajo res.
Ampak men je skoz slabo no user posted image

(odgovor članu MaliPolžek)
Neposredna povezava do sporočila: 153
30.7.2015 12:06:23   
MaliPolžek
Men po večini tud.. ampak je tko hecno! dopoldan mi je rahlo slabo in po malem sem lačna, popoldan mi je pa fuuuuuul slabo, potem ko mi neha bit sem fuuuuuul lačna, pol se pa tko napokam, da mi je za umret slabo user posted image

(odgovor članu Veverčka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
30.7.2015 12:11:25   
Arual
Hey. No pa sem včeraj zvečer ponovno zakrvavela. Danes še je tak rjav izcedek in pa seveda krči. Pa tako sem se veselila ker je 14 dni blo mira ☺. Ne vem al naj se grem pokazat al ne. Sem res čist nervozna in rabim potrditev da je s pikico vse ok. Ker 3 tedne bom še težko zdržala do naslednjega pregleda.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Veverčka)
Neposredna povezava do sporočila: 155
30.7.2015 12:13:16   
Veverčka
Arual seveda da pojdi. Tako boš vsaj vedela kaj in kako je s pikico. Držim pesti!!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 156
30.7.2015 14:05:05   
EnaPetra
Arual, itak, pojdi se pokazat. Če je kaj narobe, se mogoče da preprečit. Če je pikica že dovolj velika oz. plod že viden, potem ponavadi predpišejo ob krvavitvi progesteron...

Jaz pa se pridružujem tistim, katere se katastrofalno počutite :/. Pred dobrim tednom me je že skrbelo, če je kaj narobe, ker mi nič ni slabo... zdaj pa sem že en teden čisto "neuporabna" in blažim slabost z ingverjevim čajom... Ampak karkoli bo pač treba, samo da bo vse OK...

(odgovor članu Veverčka)
Neposredna povezava do sporočila: 157
30.7.2015 15:37:47   
Pia*

Meni pa sploh ni nekaj ful slabo. Zjutraj imam edino čuden občutek v ustih. Trenutno za mojim psom ne morem več pobirati iztrebkov, ker me vedno zvije. To je edinkrat ko bruham.

Sem pa blazno utrujena v pisarni komaj zdržim 8 ur. Ko doma pospravljam po stanovanju se moram na vsake toliko časa kar usesti in spočiti. totalno sem brez energije.

(odgovor članu EnaPetra)
Neposredna povezava do sporočila: 158
31.7.2015 6:10:13   
paradise
Arual upam, da si se šla pokazat včeraj.

EnaPetra a ti ingverjev čaj kej pomaga proti slabostim?

A katera ve če je enak učinek tablet Elevit če jih čist zgrizeš in pogoltneš, ker jaz ni šanse, da to spravim po grlu dol.

Jaz moram pa rečt, da sej mi je slabo vse dni čez cel dan, pa so dnevi ko mi je slabo za umret in sam bruham, ampak mi je pa noro manj slabo kot v prvi nosečnosti, ko sem 3 mesece sam ležala in bruhala. Se pa ful hitro utrudim, zadnjič smo šli na sprehod, madona najraj bi šla z avtom na sprehod.

Aja a se še kateri, ki je v drugo noseča pozna trebuh? Ker jaz ne morem verjet, da se mi v drugo že tok hitr kr vid buši.

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 159
31.7.2015 6:54:06   
Link
Hej da se še malo javim preden grem na dopust!
Veverčka, držim pesti, da bo vse super. Slabosti, kolikor so zoprne, so dober znak, da se nakaj dogaja in nosečnost napreduje, tako da nikakor še obupat!
Arual, tudi jaz upam, da si se šla pokazat, če ne drugega, da se pomiriš in ne premelevaš najbolj črnih scenarijev. Saj si na Estimi?

Za mano je tudi že prvi pregled pri ginekologinji, zanekrat vse kot mora bit, mi je pa datum določila 8.3.2015, kar je sigurno bolj prav kot 29.2.

Meni je slabo predvsem zjutraj, pa še to se umirja in tudi meni je neverjetno pomagal ingverjev čaj. Sem pa noro napihnjena in ja, tudi meni se drugič pozna trebušček. In sicer že tako očitno, da me sprašujejo, če sem noseča tudi kolegi v službi, ki jih srečujem na hodniku in jih le bežno poznam user posted image Hlače mi pa nobene niso več prav, sem bolj suhe sorte in so zato vse zelo ozke, tako da sem iz omare potegnila že nosečniške.
Kar se Elevita tiče je pomoje vseeno kaj z njim narediš, vprašaj v lekarni. Lahko pa mogoče poskuiš s Femibionom, ki ima enako folne in je manjša tableta. Ima pa nekoliko manj železa. Vsaj dokler ti je tako slabo! Mene je prvič Elevit preveč zapiral in ker imam od prvega poroda hemeroide (katastrofa!!!) se zdaj ne upam tvegat, da bi bila zaprta.
so-user posted image , fajn bodite in čestitke vsem za prve preglede!

(odgovor članu paradise)
Neposredna povezava do sporočila: 160
31.7.2015 8:14:43   
MaliPolžek
Joj punce.. men so pa jutra tko fajn!! nobene slabosti (no, raaaaahlo rahlo, čisto malo, ma to ne štejem), polna energije, hlače in modrci so mi prav user posted image user posted image ... pol pa po 12. uri samo še navzdol. Slabost narašča, napihnjenost narašča, energije je vse manj. V prvi nosečnosti nisem bila ma niti četrt taka kot sem zdaj. Pa sploh nimam nobenga stresa v službi, nobene gužve, doma mož praktično vse naredi..enostavno se ne morem sestavit. Sem kar sita sama sebe, ker se mi zdi, da stalno nekaj vzdihujem in jamram (sama sebi še najbolj najedam). Res sem ratala ena vzdihovalka. Včeraj recimo pridemo mi trije domov, mali takoj akcija, šla sem v spalnico da se preoblečem in sem si samo hlače odpela in potem sem se kr malo vlegla na posteljo...čez čas pa začutim toplo deko... aaaaaa...hahhaa...zaspala sem! Zaspala sem oblečena in mož me je pokril. NORO! Zdaj sem polnih 10. tednov, res upam, da bo zadeva počasi izzvenela user posted image

Pomoje je vseeno, kako poješ Elevit veš.. samo, da gre dol. Jst sem se odločila, da bom tole škatlico še porabila do konca, potem bom pa kupila Unicap Mama, ker malo sumim, da mi je po Elevitu še bolj slabo. V prvi nosečnosti jih nisem jemala, ker so me ful zapirale.

Nič, grem izkoristit delovno vnemo in kaj pametnega nardit. Dokler me ne raznese in ne zaspim kar za računalnikom user posted image

(odgovor članu Link)
Neposredna povezava do sporočila: 161
31.7.2015 8:23:40   
JM1981
V vsaki naslednji nosečnosti se trebuh prej pozna, sploh ker e mišice od predhodne nosečnosti niso več tako čvrste. Razen če si namensko trenirala.
Meni se v prvi nosečnosti ni skoraj nič poznalo tam do 5-6 meseca. Mislim da je razlog v močnih trebušnih mišicah. Takrat sem trenirala, bila sem v top formi in se trebušček ni nič poznal. Težko verjet, vendar nisem kupila nobene nosečniške obleke, ker je bilo poletje sem komot nosila poletne oblekce, ki so mi še sedaj prav.
Pri drugi nosečnosti, sem imela že 30 let, veliko več težav, utrujena, zeblo, spala bi kar naprej...in tudi poznalo se mi je že v tretjem mesecu, tako da sem morala ene kavbojke pa le kupit.

Sedaj imam 34 let. 8t, 3d se mi zaenkrat še nič ne pozna, le prsa so veliko večja. Sem pa nekaj mesecev pred zanositvijo bila na dieti, veliko telovadila, predvsem vaje za TNZ. Sedaj sem za sprehode bolj lena, vreme podpira mojo lenobo.
Se pa prisilim, da vsaj 3x tedensko delam pilates vaje za trebuh, hrbet. Dejstvo je, da bom po porodu stara 35 in kile ne gredo tako hitro dol kot pri 25-ih

(odgovor članu Link)
Neposredna povezava do sporočila: 162
2.8.2015 12:11:03   
SmallBear
Hello user posted image

Spet se malo javljam. Torej, v petek sem imela prvi pregled pri svoji ginekologinji user posted image pikec je velik ze 1 cm in pol user posted image narocila sem se za nuhalno in sicer 31.8. Komaj cakam user posted image
Sem vprasala svojo zdravnico ce bi morala jemati magnezij, in je rekla da ne, da to je samo za krce. Sploh pa ne ce mi je slabo in bruham, ker bi mi bilo po magneziju se bolj. Torej zaenkrat ostajam samo ma kaksni radenski dnevni user posted image
Se vedno mi je slabo in bruham, s tem da sem kaksen dan malo boljse spet drugi pa katastrofa. Trebuscka se ni, ceprav ga ze nestrpno pricakujem user posted image

Pozdravcek vsem user posted image

(odgovor članu JM1981)
Neposredna povezava do sporočila: 163
2.8.2015 12:14:26   
SmallBear
Aja,
Punce kje se dobi ingverjev caj? Sem ga iskala v treh trgovinah pa ga nisem nasla?? user posted image

(odgovor članu SmallBear)
Neposredna povezava do sporočila: 164
3.8.2015 7:45:37   
JM1981
Za ingverjev čaj si kupiš korenino ingverja, ga odrežeš košček(1 CM) in ga skuhaš v vodi. Sama boš pogruntala kako močna koncentracija ti je še užitna.

(odgovor članu SmallBear)
Neposredna povezava do sporočila: 165
3.8.2015 10:00:23   
Pia*

Punce ali poleg folne kisline jeste še kaj? Jaz imam 17-ga šele prvi pregled pa me malo zanima kaj vam takrat povejo. Ali ste šle na prvi pregled same?
Ingver pa ja korenino kupi v trgovini (Špar in Mercator vem da jo imata vedno). Jaz si jo nastrgam ali naribam. Ne dam je veliko, ker ima tako močen okus, da ni šanse da bi popila.

(odgovor članu JM1981)
Neposredna povezava do sporočila: 166
3.8.2015 10:07:24   
MaliPolžek
Jst sem v četrtek nehala piti Elevit vitamine (ki majo poleg folne še polno drugega..) in mi je v soboto nehalo biti slabo, kot bi nekdo odrezal. Prav noro. Punce, tako mi je blo slabo, da sem lahko samo ležala. Zdaj pa se počutim odlično.. predlagam vsem, ki jemljete Elevit in vam je slabo, da poskusite za nekaj dni nehat..
Si bom šla pa po Unicap Mama, baje niso tako močne, neke vitamine bi pa vseeno jemala. Če ne bo šlo, pa pač ne bo šlo. Itak jem kot slon in sigurno dobim dovolj vsega user posted image (folna kislina je v vsej zeleni zelenjavi. Zelo veliko jo ima avokado, pa špinača naprimer, ki ima seveda tudi polno železa. in oboje v solati je odlično user posted image ).

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 167
3.8.2015 10:10:26   
Veverčka
Potem bom pa tud jaz poskusila nehat z elevitom pa našla kaj drugega.
Drugače sem jaz ok glede na ginekologove napovedi da naj bi že tisti dan krvavela, tako da imam jutri kontrolo pa bomo videli kaj se dogaja zdaj po enem tednu.

Neposredna povezava do sporočila: 168
3.8.2015 10:13:03   
MaliPolžek
ooo bravo Veverička!!user posted image nujno jutri javi, kako je!

drugače pa res, nehaj z Elevitom, meni sploh več ni slabo. Tisto prej pa ni blo ne za živet, ne za umret!

(odgovor članu Veverčka)
Neposredna povezava do sporočila: 169
3.8.2015 10:13:09   
Pia*
user posted image veverčka super.

Držimo pesti, da bo vse tako kot mora biti.

(odgovor članu Veverčka)
Neposredna povezava do sporočila: 170
3.8.2015 10:18:10   
Veverčka
Hvala hvala user posted image user posted image
Ne res je za znoret...cel dan slabo najhujše pa zvečer ko se vležem za spat user posted image
Pa saj bo, bom res poskusila pa da vidimo

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 171
3.8.2015 10:49:37   
MaliPolžek
Danes zjutraj nisem mogla zapet niti enih hlač. Celo tistih ne, pri katerih sem morala imeti pas, drugače sem jih imela pri kolenih. Sicer sem že v 11. tednu in to je moja druga nosečnost, ampak trenutno ne zgledam nič kaj noseča.. samo napihnjena kot en tak knedlček. Komaj čakam, da se trebuh oblikuje v pravi nosečniški trebušček, da se mi tole maščevje na trebuhu malo porazdeli user posted image

(odgovor članu Veverčka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
3.8.2015 13:04:02   
JM1981
Moja ginekologinja je z dopusta in v petek bom imela končno prvi pregled. Mi je prav hecno... Pri prvem otroku so me naročili že pred 6 tednom, pri drugem za 7 tednov, sedaj pa pri 9 tednu.
Vedo, da je do takrat še vse v zraku. Tudi sama ne verjamem, dokler ne slišim srčka. Sem imela lansko leto čiščenje, ker se do 10 tedna plodek ni razvil. Samo mehurček je bil in je rastlo, meni slabo, prsa velika, kot sedaj. Zato sem tokrat bolj previdna. Ko bom videla da je vse ok, bom verjela da sem res noseča, potem bomo pa tam po nuhalni povedali najbližjim.

Neposredna povezava do sporočila: 173
3.8.2015 13:06:45   
Veverčka
Ravno tega se jaz zdaj bojim...da bi bilo tako da se ne bi razvijal in bi mogla na čiščenje

(odgovor članu JM1981)
Neposredna povezava do sporočila: 174
3.8.2015 14:20:37   
JM1981
Veverčka, upanje umre zadnje. Skrbeti na zalogo nima smisla. Do jutri misli pozitivno, drugega vpliva nimaš. Držim pesti, da bo vse dobro.

(odgovor članu Veverčka)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?