Marčevke 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

niinii -> Marčevke 2016 (22.6.2015 7:28:19)

Ponosno odpiram novo temo in upam, da se mi čimprej pridruži čimveč nosečk.

Jaz sem [sm=rozacrtici.gif] zagledala v soboto in po izračunu imam PDP 6.3.

Anonimen -> RE: Marčevke 2016 (22.6.2015 9:44:54)

Čestitke, nosečka.[sm=smiley20.gif]

Mi delamo na drugem [sm=duda.gif], rdečke ne pričakujemo 12.7- če sem prav pogledala, bi imela ob pozitivnem testu takrat PDP 16.3.16!

Tukaj se pofočkam zaradi dobre karme.[sm=smiley1.gif]

anonimna "srečka"

MaliPolžek -> RE: Marčevke 2016 (29.6.2015 17:40:55)

Ku kuc [sm=smiley36.gif]
Prejšnjo sredo smo videli dve [sm=rozacrtici.gif], no, pa potem še dve in še en digitalen plusek [sm=jezicek.gif] ..moj PDP je 4.3., oz naj bi bil, prvi pregled imam pa 22.7. Se že ful veselim!

Anonimen -> RE: Marčevke 2016 (29.6.2015 18:47:02)

Hey. Se vama pridružim. Jaz sem zagledala tudi plus in seveda smo zelo veseli saj sem po Ivf etz ter dolgih 8 letih . V petek še uradni krvni test. Me pa malce skrbi ker am občasne rahle krvavitve. Upajmo na najboljše. PDP je po mojih izračunih okrog 6.3. Bom še sedaj anonimna [sm=pikapoka2.gif] potem pa se razkrijem.

Branwen -> RE: Marčevke 2016 (29.6.2015 20:03:46)

Ojla,
tudi jaz sem danes zagledala [sm=rozacrtici.gif], potem pa še plusek :)
Moj PDP naj bi bil 6.3.2016 [sm=smiley1.gif]

Marcica -> RE: Marčevke 2016 (30.6.2015 10:16:48)

Pozdravljene,

še ena nova. [sm=smiley27.gif] PDP nekje v začetku marca.
Čestitke vsem!

happy85 -> RE: Marčevke 2016 (30.6.2015 21:58:47)

ojla,

najper [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za [sm=rozacrtici.gif]

no tudi pri nas se je prikazal [sm=smiley1.gif], predvideni dan d bo v začetku marca. Slabosti so se začele spet zelo hitro (da sploh ne bi verjela, da je možno to že od nosečnosti). Glede na prvi dve nosečnosti, bi to moral biti pokazatelj, da bo punčka...

Je katera že se naročala na pregled? Sploh ne vem v katerem tednu sedaj delajo prvi pregled.

Veverčka -> RE: Marčevke 2016 (1.7.2015 12:31:22)

Pozdravljene punce 😉...se javljam s pluskom, po mojih izračunih bo nekje v začetku marca. Za bolj točne podatke bo pa treba na prvi pregled😉.
Čestitke vse ostalim [sm=bravo.gif] in držim pesti za vse!

Marcica -> RE: Marčevke 2016 (1.7.2015 12:40:25)

Čestitke, happy85 in veverička! :)

Jaz imam prvi pregled 22.7., ko bom noseča nekje 7-8 tednov. Ko sem se naročala, mi je sicer rekla, da lahko prej, ampak sem se odločila, da raje kasneje, saj zna biti, da bo takrat prehitro in se še ne bo videlo, potem bom pa po nepotrebnem zaskrbljena.

Drugače se pa zelo dobro počutim, nobenih posebnih znakov. Edino srečna sem tako, da bi najraje vsem povedala, da sem noseča, hehe. :)

SmallBear -> RE: Marčevke 2016 (2.7.2015 0:11:33)

Heeeej [sm=smiley1.gif]
Tudi jaz sem tu [sm=bravo.gif] danes sem naredila test in je bil pozitiven. Koncno. Pdp pa bo predvidoma okrog 8. Marca.

Veverčka -> RE: Marčevke 2016 (2.7.2015 15:28:26)

Marcica tud jaz mam prvi pregled 22 [sm=smiley36.gif]

mava1975 -> RE: Marčevke 2016 (2.7.2015 20:36:55)

Mene pa zanima če je tukaj gor kakšna starejša nosečnica... stara sem 39 in upamo...

Marcica -> RE: Marčevke 2016 (2.7.2015 21:16:56)

Ojla,

o, pa saj nas bo kar nekaj! [sm=bravo.gif]

Veverčka, a res? Super, samo še 20 dni [sm=smiley36.gif]

Mava1975, jaz jih imam 25.

Drugače sem se pa danes že prvič čisto prestrašila. Zjutraj sem namreč opazila nek rjavo-krvav izcedek na papirju. So mi kar solze začele tečt, pol me je pa moj potolažil, da je to mogoče zato, ker sva včeraj seksala. Upam, da je res samo to. [sm=zmeden.gif]
Sicer se pa še vedno počutim enako kot prej. :)

SmallBear -> RE: Marčevke 2016 (2.7.2015 21:56:37)

Anonimna, tudi jaz sem noseca po ivf. Krvni test imam pa v ponedeljek. Mislim da bi moral biti pozitiven, ker sem naredila dva urinska testa in sta bila pozitivna. Na plus sma cakala pa stiri lete in pol.

Kako se pocutite nosecke? Je ze kaj znakov ?[sm=smiley36.gif]

Veverčka -> RE: Marčevke 2016 (3.7.2015 9:32:43)

Marcica res [sm=smiley36.gif]

Znaki hmm...bradavice bolijo za znoret...pa ne vem a je normalno da me včasih po malem tko boli trebuh kot ob menstruaciji?[sm=zmeden.gif]

Marcica -> RE: Marčevke 2016 (3.7.2015 11:06:59)

Ojla,

pri meni nobenih znakov. Izcedka pa tudi ni nič več [sm=smiley20.gif]

Veverčka, nosečke pogosto opisujejo bolečine in tiščanje v trebuhu (podobno kot pred oz. med menstruacijo), tako da je to čisto normalno. [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Marčevke 2016 (3.7.2015 14:32:32)

Tudi jaz sem v soboto zagledala [sm=rozacrtici.gif], [sm=hudicek1.gif] bi pa morala biti prejsnjo sredo. Doma ze imam dva soncka, bom pa zaenkrat ostala kar anonimna, saj sem imela par slabih izkusenj. Tokrat upam na srecen konec. Mava1975 nisi edina starejsa nosecka, jaz sem priblizno tvojih let. Se se kar ne upam narociti na pregled. Ste se ze vse narocile? Imate vse kaksne znake nosecnosti? Jaz razen izostanka trenutno nic... Ko bo kaksen pregled za mano, se ponovno javim. Srecno vsem!

SmallBear -> RE: Marčevke 2016 (3.7.2015 14:39:02)

Tudi mene obcasno tisci kot da bom dobila menstruacijo. Skos lulam, skos bi lahko spala, pa surovo meso mi smrdi. To je to zaenkrat [sm=smiley1.gif]

Veverčka -> RE: Marčevke 2016 (3.7.2015 14:41:03)

Ma ja skrbi te pač...imam tudi jaz slabe izkušnje ampak bo pa to tretji otrok.
Sem pa kar napeta in napihnjena če pa še kaj pojem je pa obupno res [sm=smiley36.gif]

niinii -> RE: Marčevke 2016 (3.7.2015 15:22:30)

Tudi jaz imam pregled 22.7. :)

Od znakov imam pa vsega za izvoz. Slabost skozi ceu dan, bruhanje, boleče prsi, in to že več kot en teden. Blah.

Komaj čakam, da bo to obdobje mimo, da lahko začnem uživati v nosečnosti.

happy85 -> RE: Marčevke 2016 (3.7.2015 19:14:36)

no ko bom klicala za prvi pregled, bom kar rekla, da mora biti 22.7. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] glede na to, da edino na ta dan dela ginekologinja popoldan, pa mogoče res tako rata [sm=smiley36.gif] sem pa slišala, da imamo novo ginekologinjo tako, da bom za vsako nosečnost očitno pri drugi. Še dobro, da je po planu ta zadnji, če ne bi že ginekologinj zmanjkalo.

bolečine kot pred/med menstruacijo so po mojih izkušnjah nekaj čisto normalnega. Izcedek pa upam, da je nekaj normalnega, ker je tudi mene začel nekaj matrati...

Drugače pa slabost in občutljiovst (bi za vsako malenkost se skregala in zjokala) trenutno aktualna znaka. In mi gresta oba zelo na živce.

Se mi pa zdi, da grejo v vezi z nosečnostjo dnevi zelo počasi, da že celo večnost vem, da sem noseča. In se moram prav paziti, da se kje ne zagovorim. Ne vem kako bom zdržala še celo poletje bit tiho.

Arual -> RE: Marčevke 2016 (3.7.2015 19:58:56)

Se vam pridružim. Danes sem bila na uradnem krvnem testu in je pozitiven. Tako da smo noseči po prenosu zamrznjenčkov. Rok 6.3. Povedat ali ne, no v službi vedo ker sem na bolniški pa tudi starši so bili seznanjeni da sem v postopku tako da vedo. Sedaj upamo na najboljše!

Link -> RE: Marčevke 2016 (3.7.2015 21:57:16)

Hojla, še jaz se pridružujem! Kar ne morem verjet, da končno pišem v tej temi....upam, da ostane tako do marca! Zanosila po prenosu 2 zamrznjenčkov v postopku ivf. Danes je bila uradno nosečnost potrjena s krvnim testom. Prvi pregled oz. UZ še v okviru postopka ivf imam 17.7. v MB, takrat bo tudi jasno, ali se v trebušču skrva eden ali pa morebiti 2 pikca. PDP po izračunih najbrž okrog 8 marca (sem imela kratek ciklus).
Je pa to moja 2. nosečnost z ivf, doma imam fantka starega 4,5 leta.
Arual, super, da ti je uspelo, se te spomnim iz aprilske ivf teme! Seveda čestitke tudi vsem drugim novopečenim [sm=nosecka.gif] !!

SmallBear -> RE: Marčevke 2016 (4.7.2015 9:41:51)

Cestitkeee!! No pa nas je kar nekaj ivfovk [sm=smiley36.gif] tudi jaz sem na istem kot ti link, tudi meni so vstavili dva zarodka, tako da bo tudi potrebno pocakat do uz. Jaz imam krvni test v ponedeljek, takrat izvem kdaj bo uz. Me pa zanima ali ti v sklopu ivf postopka pripada samo en uz, potrm pa gres k svojemu gonekologu na nadaljno obravnavo? Oz. Ali imamo kaj dodatnih uz ali preiskav?

Naj povem se to da se mi bo zgleda danes zacela jutranja slabost ?!? [sm=smiley13.gif] kavica gre bolj tesko dol...

Marcica -> RE: Marčevke 2016 (4.7.2015 9:43:07)

Ojla,

o, se nas je ze kar nekaj nabralo! Cestitke vsem! [sm=bravo.gif]

Moj moz je danes ugotovil prvi in edini (poleg izostanka M) znak nosecnosti - po njegovem mnenju imam obraz cisto drug. Sva pol tuhtala, kako in kaj, pa je prisel do zakljucka, da verjetno zato, ker sem res nenormalno vesela. [sm=smiley36.gif]

Zanima me, kdaj nameravate povedat ostalim domacim? Midva oba imava oz. bova imela ful tezave. Rada bi, da pocakava tam do 12. tedna, ampak ne vem, ce nama bo uspelo. Od moza sodelavec ze celi teden pravi, da sva cisto drugacna, da se drugace obnasava.

Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>