PupaOdA -> RE: II pričakujemo junija 2015 (9.6.2015 13:26:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: perla* Živjo punce! [sm=smiley1.gif] Nekatere se me verjetno še spomnete, tukaj se "pasem" že več kot 2 leti. Zadnje mesece nisem veliko sodelovala, ker sem se odmaknila od vsega. V dveh letih je za nama kup preiskav, odstranitev pregrade, laporoskopija - odkrita žarišča endometrioze, hormonski testi, O testi, spermiogram, en neuspeli IVF postopek, jemanje Estime, bioresonanca, ajurveda, spremenjena prehrana, meditacija, Domančič, bla, bla, bla [sm=smiley1.gif] No, pred kratkim sva na dan obletnice poroke zagledala magične črtice [sm=rozacrtici.gif] [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif] Zdej sem naročena na prvi pregled, sem popolnoma na easy, brezskrbna, kar bo bo. Upam, da me drži čimdlje! [sm=smiley1.gif] Želim vam, da pot do cilja prehodite mnogo hitreje in lažje kot jaz. Upam, da se ta mesec vas še čim več pridruži. Jaz sicer ne bom sodelovala v debatah Čvekanje v pričakovanju, ker razne ideje in izjave ne vplivajo dobro name...se popolnoma prepuščam toku, kar bo prinesel. Punce srečno in pogumno! [sm=bravo.gif] Take zgodbe s srečnim koncem ti pa res pogrejejo srce [sm=smiley31.gif] in prav zaradi takih mislim, da večina nas še dobi neko upanje tam nekje globoko v sebi. Čestitke perla* in želim ti lepo nosečnost [sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|