MauMow -> RE: II pričakujemo junija 2015 (15.6.2015 16:03:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 MauMow za kaj si ti dobila Dabroston, zaradi packanja preden je prišla M? D naj bi bil podpora, da se uredi cikel ali kako? Ali, če je nosečnost, da je dovolj hormona? Ja dobila sem ker sem imela izcedke med O in M - skos se je packalo. No pol ko sem pa prebrala pa Dabroston pomaga še za veliko drugih stvari (med drugim mojo endometriozo). Ampak pri meni je to očitno bilo dovolj, kajti razen en dan ni bilo nobenega izcedka (prej pa skos), in tudi upam da ga sedaj ne bo. Je bilo pa pametno ker sem si malo na netu prebrala, da je dobro da predno nehaš narediš test N da vidiš če si noseč, ker ni pametno kar prekinit, ker lahko kvečemu kak splav s tem povzročiš. Moja G me o tem nažalost ni ravno dobro informirala. Sem se pa sama in naredila testi in z Dabrostonom lepo nadaljevala. Vrjetno pa je tudi to da jaz nisem imela v redu sluznice, ker sem v prvi N imela krvave izcedke, tako da tudi za to je sedaj Dabroston dobra stvar. Da le pomaga. Sedaj tako čakam prvi pregled. Bo nekje že med 6-7 tednom. jaz sem bila dvakrat pri mojem novem G zaradi tega (doooolgih vmesnih krvavitev), pa ni reku ne bu ne me, vse ok, vse bp, vse juhuhu krasno.. [sm=zmeden.gif] Drugič mi je dal pa napotnico za neplodnostno, pa kljub temu, da je nisem glih hotla (se dejansko še nisem naročila).. k tkole razmišljam za nazaj, pa berem te vaše komentarje, sem kar malo jezna, zakaj tut men ni dal kake tablete al pa karkol za ureditev težav, preden me je poslal v neplodnostno.. :S vse kar mi je ponudil so bile kontracepcijske tablete kao za ureditev ciklusa..?! wtf? pri delanju otročka? Mogoče mu sama reči da bi rada probala z Dabrostonom. Ker ureja tudi M. Če nisi noseč naj bi 3 dni po nehanju jemanja prišla. Tako da mogoče pa reči da bi to rada probala. Zgubiti nimaš veliko. Jaz sem rekla da grem počasi.
|
|
|
|