Že 1x mami -> RE: II pričakujemo junija 2015 (5.6.2015 6:37:38)
|
Ja, ravno sem naredila še en test in se je pokazala konkretna druga črtica. Delala sem baby check mini. Kar zadeva mojo "vgnezditveno krvavitev" pa moram rečt, da mi je blo takoj čudno, ker imam M res full točne, pa tudi sama "oblika krvavitve" je bla neobičajna. Tako kot si napisala je bilo na wc papirju ko sem se obrisala malo krvi, ampak res malo med izcedkom. Naslednji dan je bilo še malo rjavo in to je bilo to. Meni se M vedno, ampak res vedno začne z rjavim izcedkom, ki traja 2 dni, potem pa nekaj sveže krvi... Glede na to, da sem imela do predvidene M še nekje 1 teden sem imela občutek, da M to ni, ampak sej veš... če komu kaj rečeš pol te malo postrai gledajo :) Najboljši prijateljici sem povedala in mi je rekla da naj test naredim, ker je ona tudi imela tako in ji je full hitro pokazal pozitiven test, hormon pa itak po vgnezditvi full hitro narašča.Jaz sem danes 5. dan po vgnezditvi in je bla druga črtica že konkretna.Verjetno je bilo meni malo lažje, ker imam zelo točne M in potem veliko lažje spremljam vse spremembe.
|
|
|
|