Sofie -> RE: II pričakujemo junija 2015 (27.5.2015 21:15:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen Sofie, plodni dnevi naj bi bili nekje 12-16 dni pred M oz. takrat naj bi bila ovulacija, plodni dnevi pa nekje 3-5 dni pred O in kak dan po O (predvsem na račun obstoja spermijev).. Test N naj bi pokazal plus takoj po izostanku M, samo spet ni pravila, enim tut prej pokaže, dugim pa šele po nekaj dnevih izostanka... Hvala za odgovor. Da ne bom prehitevala dogodkov bom počakala in test n. kupila šele ko bo m. kakšen dan zamujala. Še 9 dni [sm=smiley1.gif] Ni za kej.. :) Če si stalna stranka na tem portalu in podobnih spletnih straneh, hočeš nočeš rataš 'strokovnjak' v takšnih zadevah.. [sm=smiley2.gif] [sm=smiley36.gif] Drgač pa najbolj pametno je počakat izostanek M pa še kak dan ali dva čez za povrh.. Čeprav v tistem času je res težko, neučakanost je hudo močna.. sam 'vidim' pri mnogih puncah, ki delajo teste odločno prezgodaj, potem so pa itak razočarane in ne razmišljajo več o drugih stvareh kot pa samo še (obsedeno) o plusku in minusku.. [sm=smiley29.gif] Da ne omenjam o kupu denarja, ki ga zmečejo stran po nepotrebnem.. Tudi jaz še 9 dni čakam.... Tudi jaz sem malo neučakana[sm=smiley36.gif] Malo me skrbi, če bo sploh vse ok, saj imam trenutno najbolj stresen čas v službi, kar ni ravno ok. Ampak do m. bom poskusila optimistično razmišljat.
|
|
|
|