_Alina_ -> RE: Decembrke 2015 (24.4.2015 20:59:02)
|
Jaz se ne bi še dajala na seznam, ker bi se rada prej prepričala, če je vse ok. Sicer sem pa naročena na prvi pregled šele v 10t, ampak tako naroča moja ginekologinja. V prvi nosečnosti sem bila preveč neučakana in sem šla na samoplačniški pregled v 7t, ko se je videl srček, tokrat pa mislim, da bom kar počakala. Tudi v fb skupino se ne bi še vpisala, ker mi je čisto prezgodaj. Na nuhalno sem bila jaz prvič naročena v 14. tednu, kar je mislim da zadnji hip, tako da se bom tokrat naročila prej. Je pa tako, da rezultati z NS nikoli niso 100% zanesljivi, jaz sem se tega zavedala, sem pa vseeno šla in bom šla tudi tokrat. Sicer pa ta nosečnost do zdaj poteka skoraj identično kot prva ... V 6t so se začele slabosti, prvič so trajale vse do 14. tedna, tako da upam, da tokrat ne bo tako. Časa za počitek ob malem navihancu praktično ni, v prvi nosečnosti sem se lahko ulegla kadarkoli, zdaj je to nemogoče, ker začne tamali takoj plezat po meni [sm=smiley1.gif] Zjutraj mi sicer ni slabo, bolj po kosilu mi postane in vztraja do večera. Imam tudi povečan izcedek. Nenormalno mi paše sadje, v prvi nosečnosti sem prve 3 mesece živela samo od sadja in posledično shujšala 2 kg. Hrana, ki sem jo redno jedla, se mi je zamerila (isto kot prvič), tako da ja, to so moje nosečniške radosti [sm=smiley36.gif] Prsi me še nič ne bolijo. Me pa vsake toliko malce zašpika v trebuhu, tam, kjer "se dogaja". Povedala nisva še nikomur. Prvič sva vsem domačim šele po nuhalni, dvema prijateljicama sem pa že prej. Mislim, da bo tokrat isto, če bova zdržala tako dolgo. Uživajte in srečno na prvih pregledih tiste, ki jih že imate!
|
|
|
|