Janchek81 -> RE: Decembrke 2015 (13.4.2015 11:45:52)
|
Ja pa sej to je normalno, da se sprašujemo res za vsak drek [sm=smiley1.gif] samo mormo pa vedt, da tud vsaka nosečnost je drugačna .. ene zakrvavijo med nosečnosjo pa je vse ok, z drugimi ni OK ... ene bolijo prsa, ene ne, enim je slabo, drugim ne, ene imajo nizek, ene visok pritisk ... Tudi jaz komaj čakam svoj prvi pregled, obenem pa vem, da se bom že spet v čakalnici tresla k zmešana, sploh pa na UZ [sm=zmeden.gif] morm zdržat še teh 14 dni [sm=bravo.gif] me pa res kr skrbi, ker se sploh nism čuvala ... ker nisem vedla, da bo ratalo v prvo in je zato strah še tolko večji, ampak grem s pozitivnimi mislimi naprej ... Je pa najbolje, da čim manj berete/beremo na forumu o takih in drugačnih zapletih .. jaz v prvo sploh nisem vedla NIČ in sem že na sredi nosečnosti skor vse nabavla za otročka, pol je pa vse 'splavalo' po vodi [sm=smiley19.gif] Tko, da sva se zdj odločila, da poveva šele pri zgodnji morfologiji - če me bo tokrat tudi dala na zgodnjo morfologijo, glede na to, da sem imela drugo nosečnost BP... Bomo vidl ...
|
|
|
|