_Alina_ -> RE: Decembrke 2015 (30.4.2015 14:44:58)
|
Super za vse preglede. Jaz se bom še načakala. Malo mi je smotano, da moja ginekologinja tako pozno naroča, ampak po drugi strani je pa mogoče še bolje tako. Sicer gre pa narobe lahko kadarkoli, v prejšnji nosečnosti mi je rekla, da je možnost za splav vse do 14. tedna, tako da me je kar malo napsihirala. Tokrat nisem tako obremenjena s tem, da bi lahko šlo kaj narobe. Verjetno je to zato, ker imam doma že enega navihanca in ob tej vsakodnevni akciji sploh nimam časa za razmišljanje o novi nosečnosti. In to mi je v bistvu boljše. Pa tudi hitreje bo minilo, čeprav je tudi prvič šlo hitro. Kar se športa tiče, je zelo priporočljiv, ampak v mejah normale. Torej ne maratoni ali pa kaj preveč ekstremnega. Če si npr. zlomiš roko, je to lahko kar kritično zaradi rentgena. Drugače je pa kasneje važno, da utrip ne preseže neke določene meje - torej, da se ne zadihamo preveč, ker s tem krademo kisik plodu. Drugače pa sem tudi jaz ZA gibanje, ampak iz prejšnje nosečnosti vem, da je nujno, da poslušamo sebe. Jaz sem pred prvo N veliko tekla, potem pa enostavno nisem mogla več, ker me je vse tiščalo v trebuhu in sem čutila, da ni prav, da se silim. Zato sem delala kar dolge pohode do zadnjega dne. Sem mislila, da bo to pomagalo, da bom kaj prej rodila, ampak nisem [sm=jezicek.gif] Angelsounds imam. Kupila sem ga v prvi N, ker so mi v 4. mesecu kar naenkrat izginili vsi nosečniški znaki (z danes na jutri). Takrat sem se res ustrašila, da je kaj narobe, gibov pa še nisem čutila, tako da sem potem poslušala srček, ko me je kdaj zaskrbelo, da ni vse ok. Pa še partner je poslušal z mano in mu je bilo ful zanimivo, sploh ker moški ne morejo doživljati naše nosečnosti tako kot me. Meni se slabosti še kar nadaljujejo. Najraje bi jedla samo pomaranče in jabolka [sm=smiley36.gif] Me pa to hkrati pomirja, ker vem, da je vse tako, kot mora biti. Pač jaz nimam te sreče, da bi mi bile slabosti prihranjene. Ampak sem si vedno, ko je bilo zelo hudo, rekla, da če je to treba, da pridem do svojega otročička, bom pa tudi to potrpela. Me pa danes boli glava za znoret, kar mi sploh ni podobno [sm=smiley13.gif] Pa še to vreme prav ubija. Nič, grem nazaj delat.
|
|
|
|