_Alina_ -> RE: Decembrke 2015 (4.5.2015 16:42:23)
|
Joj, jaz sem danes tako zanič, da bi kar cel dan prespala [sm=smiley13.gif] Tako sem utrujena, kot cunja se počutim. Potem pa še mali sitnari na polno, a je kakšna luna ali kaj? [sm=smiley36.gif] Še dobro, da moj toliko sodeluje pri vsem, ker sama ne bi zmogla. Sploh kuhanje mi je muka, ker mi vse smrdi. Čeprav danes je ok napram drugim dnevom. Se mi zdi, da proti slabostim najbolj pomaga, če imam ves čas po malem poln želodec. Ne smem bit lačna, pa tudi preveč sita ne, tako da se prav lovim s to hrano. Pa zdaj sem dva dni tako nenormalno napihnjena, da izgleda, kot da sem v 4. mesecu majkemi [sm=jezicek.gif] Isto je bilo prvič, kar naenkrat me je napihnilo. Do 1. pregleda sem imela že trebušček, ki sem ga kolikor toliko uspešno skrivala pod ohlapnimi majicami. Očitno sem take konstitucije, da se mi vse takoj pozna. Se mi pa nenormalno lušta [sm=sloncek.gif] Tako kot prvič. Tako da bova izkoriostila, dokler bova lahko. Potem v 8. mesecu je blo nazadnje že malo neprijetno haha. Vodena vadba ne vem, če mi bo pasala. Včeraj sem šla na svoj dolg sprehod in sem dihala kot krava. Tako da ja, vse poteka po pričakovanjih. Zdaj samo upam edino na to, da bo drugi porod drugačen (lažji) od prvega, vsaj to je lahko tokrat drugače, no [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|