Shana86
|
Hm številko sem že pozabila, moram spet malo natuhtat Se mi zdi da vsaj enih 30 tetra pleničk (na začetku jih gre veliko zaradi bruhic, mi smo jih uporabljali tudi za kopanje, novorojenčki imajo prenežno kožo za brisače). Pa pazite, ful so različnih kvalitet... fletne se dobi v Mullerju. Bodijev pa tudi kar nekaj gre... ne se zafrknit s številkami - so mi vsi govorili ravno to, potem pa na začetku nismo imeli kaj obleči, vse je bilo preveliko Novorojenček vseeno rabi tisti mesec, da prileze do 56 Moja je bila rojena čisto povprečna, 52 cm in 3350 g, v porodnišnici ni veliko izgubila, res pa se je prvi mesec bolj počasi redila. Ne vem, računaj vsaj en bodi na dan, potem pa je ful odvisno od tega, koliko poliva in koliko gre kakec mimo. Pa tudi od tega, kako pogosto pereš in če imaš sušilec. Kako ste s počutjem? Mene je v zadnjih dveh tednih razneslo Na srečo samo v trebuh in (.)(.) Sem v 24.tednu in trenutno na dobrih 2 kg plusa. Trebuh imam pa čisto drugačen kot prvič, ful bolj visoko nosim, pa tudi boke in stegna sem prvič takle čas imela že konkretne. Me prav zanima, če je fantek... Mogoče izvem naslednji teden. Uglavnem sem zelo očitno noseča Mali noro brca, danes me je držal pokonci 4-5h, očitno bomo imeli še enega žurerja Počutim se pa ful različno - valda ta teden ful ful bolje, z več energije, ker imam dopust. Sicer pa imam še vedno težave z bolečinami v vezeh med križnico in črevnico, sploh če kaj delam ali velio nosim in dvigujem Današnji dopoldanski izlet v bolj v izi hribe sem pa čisto lepo prenesla, tudi s presenetljivo kondicijo. Naj bo le tako naprej Aja strije - zdajle jih nimaš še od česa imeti... veliko punc je na koncu ful nesrecnih, ker jim vse popoka šele okoli pdp, prej pa ķoža super fajn. Tudi mene je prvič začelo peči po trebuhu šele zadnji teden (rodila en dan po pdp), ampak na srečo strij nisem dobila. Srbeti me je pa trebuh začel že v prvem tromesečju, tudi tokrat.
< Sporočilo je popravil Shana86 -- 5.8.2015 21:17:05 >