Shana86
|
Dobrodošla Meni so tahude slabosti že davno minile (sem v 19.tednu - 18 1/7), mi pa še vedno vsak dan kar naenkrat rata slabo, tako tipično nosečniško. Mi v tej nosečnosti pomaga, če pojem jabolko. Kdaj se mi kar za brez veze na hitro obrne in skoraj letim bruhat, parkrat sem se prav težko zadržala. Premiki: jih tudi čutim že od 16. tedna, bo pa to moj drugi otrok - se kao v drugo veliko prej čutijo. Pri prvi sem jih čutila šele v 20. tednu. Zdaj pa v 16. mehurčki, v 17. že konkretne brcike, ki sem jih čutila tudi z roko, v 18. pa je brciko prvič čutil tudi mož. Predvčerajšnjim pa sem pomoje prvič čutila kolcanje Sicer pa sem fuuuul utrujena, res grozno. Pomoje imam tako slabo kri... naslednji torek imam morfologijo in kontrolo laboratorija, bom videla, kako bo. Že prejšnjič mi je skoraj dal zdravila. Pa trebuh imam komaaaaden Kile so pa še vedno na 55. Boli me tudi medenica zadaj (križnica), zvečer so občasno že nemirne noge, prejšnji teden sem 2x zvečer že imela težko sapo leže. Uglavnem iste težave kot prvič, samo mnogo mnogo prej. Takrat sem imela do zadnjega trimesečja mir. Biba glede Magnesola - mi nikoli ni bilo po njem slabo, celo obratno, umiril mi je slabost. Mi je tudi ful dobrega okusa, ampak izključno, če ga raztopim v 2,5 dL vode Si ga poskusila popiti npr med kosilom, da je s hrano? Trebuh se mažem, ker mi je v enem tednu eksplodiral in me včasih že malo srbi. Imam pa eno kremo iz Mullerja še iz prve nosečnosti, Tummy Rub, takole izgleda: http://www.bellylovespa.com/#!product/prd12/1798265715/mama-mio-tummy-rub-stretch-mark-butter. Prvič nisem imela strij, ampak dvomim, da zaradi kreme... No kakorkoli, srbečica mine.
< Sporočilo je popravil Shana86 -- 30.6.2015 13:03:41 >