Shana86
|
http://mami.si/si/gt3-modular-g1686.shtml?_=groupped Evo midva imava tega, barva Geo. Se fajn zloži, je lepo vodljiv in stabilen. Ni pa ravno lahek... Je pa res, da sem ga vsaj 1x dnevno morala dvigat v prtljažnik mojega malega peugeota - tamali avti imajo tisti rob na prtljažniku in je treba voziček ful bolj dvignit kot recimo za v karavana. Drugače se mi pa zdi pomemben material pa da je otroček res fajn zaščiten v vozičku. Teli ta poceni vozički so velikokrat taki, da je otrok zelo 'zunaj' in ga potem vsak veter dobi. Res pa je, da sem bolj pozorna na to, ker živim na takem koncu, da je veliko vetra. Aja pa pomoje se vam splača kupiti tudi zimsko vrečo, glede na to, da bomo imele decembrčka. Ali pa vsaj ovčjo kožico. Ja, se strinjam, za vozičke je bolje malo prej, da dobiš en občutek, kaj sploh hočeš. Je res čisto preveč ponudbe... Pa OBVEZNO it osebno gledat. Jaz bi se samo na podlagi interneta za kakšnega drugega odločila. Recimo sem bila že čisto za Baby Boom Mirage Reverso, potem sem pa videla tisti material... ma ni mi bil no. Pa odvisno je tudi od tega, če je to prvi otrok, koliko jih je še v načrtu. Če bi imela samo enega, bi pomoje kupila bolj kvaliteten dražji rabljen voziček, glede na to, da si želim vsaj dva otroka, verjetno celo tri, sem se odločila za ne preveč poceni novega. Pa upam, da bo zdržal...