Shana86
|
Živjo! Ja, dete je končno zdravo, jaz pa fertig utrujena... 2 tedna službe in potem domov k bolnemu otroku, kuhat, gospodinjstvo, zdaj zadnje dni še pranje in pakiranje za dopust... Obup. Če bi vsaj imela samo sebe za spakirat. Ali pa vsaj samo obleke. Tako pa vse za majhnega otroka in celo kuhinjo itd za avtodom. Res ogromno dela, spisek pa je dolg do neba. Sva se ravno pogovarjali s kolegico, ki ima tudi enoletnika - sebe spakiraš v 10 minutah, za otroka rabiš dva dneva Pa tudi če greš samo na enodnevni izlet na morje Za oblečt, pa za preoblečt, pa če bo mraz, pa še 1x za preoblečt, ker se itak takoj umaže/polula/pokaka/vse hkrati, pa malica, pa še ena malica, pa joj kaj bo za kosilo, pa za pit, pa piškoti, pa prašek ker bo itak v 3 dneh pokurila vse obleke, pa posode niso prave v avtodomu, vse za previjat, za plažo, za med vožnjo, sirup proti vročini za vsak slučaj, za pucat nosek - če bo zamašen, ne bomo nič spali, pa tuhtat, kdaj je najbolje štartat, da se izide s hrano, spanjem, sitnostjo itd itd itd se ne neha Najraje bi na prikolico naložila hišo in se odpeljala Na začetku sem mislila, da kompliciram, ampak zdaj ko smo dali skozi par dopustov z majhnim otrokom, vem, da vsako stvar, ki jo pozabiš, močno močno pogrešaš in ti lahko pokvari dopust. Saj bo, samo da se spokamo od doma Jutri bomo že čofotali... Passion, ja, tvoj je lahko samo severno od trebuha Še raje to vidijo, da se ne ukvarjajo potem z omedlelim očkom namesto z otrokom in mamico Me je pa včeraj skoraj kap, ko sem videla, da pri 26t6d vstopamo že v zadnje tromesečje - to je pri meni že ta vikend! Ful gre hitro...
< Sporočilo je popravil Shana86 -- 28.8.2015 10:03:50 >