kalbo -> RE: Moške hlače (23.3.2015 19:09:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Tud sam sovražim nakupovanje in na obleke ne dam čisto nič. Na sebi vedno žulim kavbojke in srajce različnih vrst, s katerimi me zalaga moja gospa. Za hlače je pa večna težava. Če grem v levis po 501, katere so še edine normalne mi živce pojejo prodajalke, zato kupujem pri nas v Mani, kjer je ena prodajalka, ki je carica. Že 15 let, kar mi prinese v kabino pade name in takoj kupim. Sem pa zgonil Leviske za 100 EUR v enakem času kot te z Mane, tko da niti slučajno ne dam za ene hlače tok, kot v maniza pet. blagor tvoji gospe.... pri nas traja projekt nakupa hlač tam ca. pol leta, nakup čevljev pa se je zavlekel tudi do enega leta in vseh obiskanih metropol v radiusu 280 km [sm=smiley29.gif] Haha, ja res, tale prodajalka je meni rešila rit že velikokrat, od obleke za prvo poroko, ki sem se je udeležil, do že nešteto kavbojk. Men ponavad nič ni všeč, pol pa ona kar nosi v kabino in vse, kar prinese pade name in takrat se založim za eno leto ali dve ponavad. S čevlji pa nisem kompliciran. Mam ene nobel plesne od Alpine že vsaj 13 let in so še kot nove. Tiste uporabljam, ko se je treba res upidenat in na vsako obleko pašejo, tko da so dale čez že ene 8 ohceti vključno z mojo, drugače pa nosim All starke, usnjene visoke pozimi in navadne nizke poleti.
|
|
|
|