liliana -> RE: Moške hlače (23.3.2015 6:50:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ja veš kaj mravljica, mogoče je vse to res, samo v banki za šalterejm pa že ne bi mogla delat! V osnovne šole bi pa uvedli neke kodekse oblačenja, malodane uniforme ......takrat, ko je človek še otrok......ko je pa človek odrasel pa bi lahko kar v trenirki hodil v službo, če se v njej dobro počuti...... IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Ko smo ravno pri oblekah... Iščem navadne bele majice z dolgim rokavom za punčko, velikost 150-160. Preiskali pol BTC-ja, in jih nimajo nikjer, niti v trgovini, kjer tiskajo nanje, niti jih ni v ženski XS številki. Edine so bile v Two Way, ampak so prevelike. Če ima kdo odveč, se priporočam, zamenjam za kaj drugega. Lahko so tudi že zelo obšlesane, tudi s kakšno luknjico, ki jo je še mogoče zašiti, ampak samo da so NAVADNE BELE. Praktično mission impossible......[sm=smiley36.gif]....jaz sem iskala pred meseci navadno belo majico (čisto belo), jo je potrebovala za nastope s pevskim zborom......in nisem našlal nič.....na koncu mi je ena znanka dala belo hervisovo pulico (ko si puli ovratnik pomaknil navzdol, se napis ni vide).....zdaj, ko je zima mimo pa bom morala spet v akcijo, ker lansko belo je že prerasla.......
|
|
|
|