ronja -> RE: Moške hlače (24.3.2015 11:56:12)
|
Kratkih rokavov imamo kolikor hočeš, take in onake reklame, dolgih pa ne. Iskali že jeseni, ampak čisto bele Stana, Euroton jih ima 100%, jih je pa treba dostikrat prej naročit, ja. Sem že kupovala in nimajo preverjeno niti enega znakca gor - ker sem hotela brez vsega, ker jih poslikam in mi gre potem un flek na živce. P.s.: Glede na to, da je pa temo postavila Ronja, ki jo običajno rado zanese v razlagah in se sama oddalji od bistva osnovne teme, so taka odstopanja dovoljena... Lili, imate moje uradno dovoljenje, da to temo spravite glih kamor vam paše[sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif]. LIli, za male punčke včasih najdeš navadne bele majce v H&M, smo šle ravno zadnjič, ker se je bica odločila tamalidve malo opicanit:). In sta dobili ravno to - poleg oblekic;) - bel in črn puli in belo majco, pa bele in črne in modre pajkice (vsaka nekaj). Mislim pa, da so včasih v kompletu (vsaj pulija sta bila). Sta pa čisto bela/črna - brez ičega gor, kar mi je všeč, da ga lahko kombiniraš pod svašta oblekic:). Haha, petea, ja, saj če takole citiraš, se res ful smešno bere[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Mm, ne sekiraj se, ronja razume hec;). In se reži ko pečena mačka. In če bi to lubiju rekla, bi mu bilo čisto normalno - ja, valjda, saj nočem neki lepega, bi verjetno rekel[sm=smiley36.gif]. mi pač gre na otročje - saj veš: otroci me sprašujejo Zakaj to, zakaj ono, pa človek sčasoma prevzame to navado ... Zakaj sem meni zdi, da ni ta navada SPET, ampak ŠE VEDNO - iz tvojega otroštva... Saj veš: takes one to know one;). Mm, hvala za link, vem, kaj si hotela povedat, čeprav se mi zdi, da je tole zanj že zelo na zgornji dopustni meji:D. In me je ful nasmejal petein citat, tako da obema hvala, ker mi je prav pasalo [sm=jezicek.gif]. od obleke za prvo poroko Petea, lej kako lepo tole zveni:D. A mi gre? Zgleda kot da se je kalbo že žnjkrat poročil in vsakči gre v Mano po cote:). Kalbo, sej ne zameriš, ne?;) Moja mama je očetovo antipatijo do šopingiranja reševala ponavadi zelo elegantno. Če sta šla kupovat hlače zanj, ga je s kakšnimi poslala v garderobo na pomerjanje, med tem časom, ko je ona izbirala še kakšen model zanj, pa je njegove " domače" nosila seboj po trgovini, da ji ne bi ušel iz kabine Tvoja mama je carica[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] MOram priznat, da ne bi nikoli prišla na to idejo:D. Ste me pa že 2x ful nasmejale:). Pogosto sta prišla skregana s trgovine, samo nove hlače je pa vedno dobil. Eh...dedci. No, samo tale del mi ni všeč... Ker mislim, da tudi njemu ta taktika ne bi bila glih pri srcu:D. Ja, dedci, se strinjam... Ampak glede na to, da on prenaša moje hrčkanje stare pene iz starega kavča... Ma mal bonusa[sm=jezicek.gif] RONJA pusti vendar lubiju, da sam reši zadevo.....ker kot pravijo "dosti babic, kilavo dete"..... Saj mu. Ampak on ni vedel, da obstajajo še kake hlače vmes. Jaz pa tudi nisem bila ziher. Pa sem vprašala. Običajno pa sam to zadevo reši s kavbojkami[sm=jezicek.gif]. In nekak imava nenapisano pravilo, da če drugega vprašava za mnenje, si želiva mal umešavanja. Ker recimo k zdravniku ali v trgovino s cotami se sama ne bova spravila in rabiva drug drugega, da naju malo porine:D. Petea, a kej ne vemo? Mislim, v določenem obdobju je res ful bolj udobno široko sedeti... na gornji sliki;).
|
|
|
|