ronja -> RE: Moške hlače (22.3.2015 22:14:25)
|
Midva oba tako sovraživa nakupovanje, da vedno hodiva skupaj in dajeva drug drugemu moralno podporo. Enako[sm=smiley36.gif]. Samo da sem zdaj jaz dobila parkrat ornk pošiljko oblek od ene punce, ki ima točno isto postavo kot jaz in očitno veselje do nakupovanja in tako imam zdaj cot za do konca življenja, če se ne zredim vmes[sm=jezicek.gif] Se je pa že precej poboljšal in se vsaj ne obnaša kot malo dete, če mora malo več pomerjati. Srečka![sm=jezicek.gif] Lubi je sicer stoično prenašal kupovanje, ko je moral bit lepo oblečen v službi, zdaj se je pa totalno razvadil. V bistvu bi najbrž jaz potrebovala nekoga, ki bi me malo teral na tem področju, tako pa moram skrbeti še za hujši primerek od sebe. Podpis. Glede cen je pa s to robo tako, da se splaca dat malo vec denarja in si nekaj casa na miru. Pa se lepse izgleda. To ga tudi jaz prepričujem! Glede na to, kolikokrat si kaj kupi, ne bomo bankrotirali, ne glede na to, kaj izbere. Samo navadno si kupi (če si že) neko đabe robo, ki jo takoj zgoni. Za te leviske sem ga komaj prepričala, pa so še zdaj ok (edine)... Čevlje ima ene zimske elegantne in udobne in to mu ni problem obut. Poletni elegantni (oboje je še iz ex službe) pa mu grejo na živce in jih ne da gor. Če predlagam, da bi druge kupil, pa pravi, da saj ima te. Ja, baš mu nucajo, če jih ne obuje[sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif]. Tako kot moji "za poroke in pogrebe" čevlji... tudi ne dam gor za živo glavo ne, če ni res nujno... To imam vedno srečo, da me imajo moški radi lepo urejeno. Meni se tak fino zdi, da vsak najde nekoga, ki mu ravno paše:). Meni je pa super, da se mi ni treba rihtat in da nobenemu to ni ne vem kaj pomenilo:). Stana, tu ti pa lahko pomagam! Euroton ima navadne nepotiskane majice vseh barv! Poglej na njihovo spletno stran. Zakaj pa rabiš stare bele majce? (firbec pač;). PS: a na umazano bele/bež hlače paše svetlo modra srajca?
|
|
|
|