spelck87 -> RE: Novembrke 2015 (11.3.2015 12:39:17)
|
Hoj! Tudi js sem očitno v veselem pričakovanju..6.teden.[sm=smiley1.gif] 30.1. sem mela zadnjo M, z mojim sva pa potem očitno mal zabluzila, kar se varnih dnevov tiče.[sm=smiley36.gif] Od 21.2. dalje mi je blo zelooo slabo ene 6 dni (ne vem, a je kaka povezava al ne) in sem mislila, da pač mam neko virozo. Na polno so me napadli mozolji po čelu (pred M se mi mogoče glih 2 naredita), od konec februarja se mi vleče prehlad, zdej še vnetje sinusov, temperatura od 37.1-37.3..moj me je skoz hecal, da sem sigurno noseča, pa sem vedno zamahnila z roko, češ da to pa ni možno, da sva pazla..[sm=smiley36.gif] No, v soboto popoldan sem naredla test, takrat mi je zamujala nekje 6 dni, in se je pokazala zeloooo rahla druga črtica, tako rahla, da sem mislila, da se mi blede. Drugi test je sledil v ponedeljek popoldan, druga črtica je bla že lepo vidna. Tretji test sem naredla včeraj zjutraj in evo-spet pozitiven. Trije testi, 3x [sm=rozacrtici.gif]. Juhej, očitno sem [sm=nosecka.gif]!! [sm=bravo.gif] Mojga dragega je presenetlo, no, roko na srce-tud mene je, ker je še tooooolk stvari za postorit, videt, uredit..ampak dober, zdej sva rekla, da je kar je in sva zaradi tega presrečna.[sm=bravo.gif] Prvi pregled mam 30.3. in upam, da bo do takrat vse potekalo brez težav! Glede kakršnihkoli znakov pa..hm, rahla slabost tu in tam, čudno špikanje v trebuhu (kot da sem včeraj naredla 300 trebušnjakov haha), občutek kot da se bo vsak čas ulila, mal sem napihnjena, tečna, drugače pa mi čist nič ne manjka.[sm=smiley36.gif] Kako ste kaj ostale?
|
|
|
|