chocolatecake -> RE: Novembrke 2015 (14.3.2015 8:56:20)
|
malabodka Najprej dobrodošla in iskrene čestitke. Jaz sem noseča prvič, tako, da izkušenj nimam, je pa glede na prebrano za prvi pregled čas od 7. do 10. tedna, sprejemljiv bi bil pa tudi še 11. in 12. teden. Nekateri naročajo kasneje, da se izognejo primerom, kjer utrip najprej ni viden, čez kašen teden pa je, kar zna biti zelo zelo stresno, ali pa zgolj zato, ker imajo gužvo. Za nuhalno pa je čas med 12. in 14. tednom. Če se ti zgodi, da čutiš kakšne res močne bolečine in ali/krvavitve, pa je potrebno iti h ginekologu takoj, zaradi nevarnosti izvenmaternične nosečnosti. Compass Iskrene čestitke, kot sem ti napisala že v temi, kjer sva skupaj čakale na [sm=rozacrtici.gif], sem vesela, da si se nam pridružila. Jaz moje ginekologinje sploh ne morem kontaktirat, ne preko telefona, ne elektronskega naročanja, nikakor. Se trudim že od srede, včeraj sem klicala 15 x v pol ure. Tako, da niti nevem, kdaj imam pregled in kako jo bom priklicala. Ima medicinska sestra tako lepo navado, da ne dviguje telefona. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|