chocolatecake -> RE: Novembrke 2015 (16.3.2015 15:10:08)
|
Aspera sej načeloma vem, da imaš prav in medicinska sestra tudi in da žal ni nič v mojih rokah in mi nihče nemore povečati možnosti za boljši izzid. Ampak obstaja možnost, da je moje dete starejše kot predvidevam, pa vseeno bi me lahko potem vsaj v 7.,8. tednu naročila recimo, ne šele v 10., oz dopolnjenem 9. Vem, da se čist preveč sekiram in se bom še naprej zato rajši plačam tale pregled v petek, da bom vsaj malo lažje spala. Čeprav vem, da to še ni nobena garancija. Smo imeli v naši SB pred kratkim en tak odmeven primer, ki mi je nagnal straha v kosti. Pacientka - moja znanka si je narobe izračunala čas trajanja nosečnosti in prišla na pregled v 12. tednu namesto v 8. in bila izvenmaternično noseča, šlo je za minute, komaj je preživela, od reprodukcijskega sistema pa ji je ostala maternica in en jajčnik. Stisne me vsakič posebej, ko se spomnim nanjo. polhek2 Smo že dve [sm=smiley36.gif]. Jaz sem v tem slabem tednu že skoraj 2 kg shujšala iz cca 66,5 na 64,7. Ne bruham, nimam pa nobenega pravega apetita in skoraj nič ne spim. Dobro, da sem imela malo zaloge od prej [sm=smiley36.gif]. Compass meni manjka še magistrska naloga, vse ostalo je opravljeno. Sem nameravala vzet malo pavze in potem it pisat, zdaj si pa res želim, da mi rata pred novembrom.
|
|
|
|