chocolatecake -> RE: Novembrke 2015 (4.4.2015 13:19:52)
|
Glede utrujenosti sem tudi jaz katastrofa, no pa glede slabosti tudi [sm=smiley36.gif]. sem pa vesela, da imam tako super družino, da mi vsi pomagajo in me pustijo počivati. mony213 Lepo, da si se nam pridružila. Prav tako blondberry. Blondberry tukaj nas je kar nekaj še študentk, jaz konkretno dokončujem izredni študij, manjka mi še zaključna magistrska naloga. kremica Sem vesela, da je vse OK pri tebi in iskrene čestitke za dvojno veselje [sm=bravo.gif]. witchMeni so včeraj ocenili trajanje nosečnoti 8t1d, videli so se tudi utripi, pred 14 dnevi, se pravi tudi pri polnih 6. tednih, pa se ni videlo drugega kot gestacijska vrečka velika dobrih 10 mm, ginekologinja pa je takrat ocenila trajanje nosenosti 4-5 tednov. Tako, da se v tvojem primeru če si res noseča dobrih 6 tednov še veliko vidi v primerjavi z mano. Ti kar ostani optimistična še naprej, tvoj pikec bo zrastel, za bolj prepričljive utripe imaš pa še veliko časa. srečka89 Jaz v bistvu nisem imela še niti 1. uradnega pregleda, ker me je prva ginekologinja naročila šele v 10. tednu, potem, ko sem jo zamenjala pa me je druga zaradi gužve in dokaj pozne preusmeritve k njej, naročila šele konec 11. tedna. To, kar sem imela do zdaj sem hodila samoplačniško in mi niso še niti preverili krvi, ne nič, samo ultrazvok. Pa še takrat, ko sem končno naročena, mi ni bilo nič rečeno naj pridem na tešče, ura pregleda pa je šele ob 11, tako, da dvomim, da mi bodo tisti dan sploh pogledali kri. Zdaj pa nevem kaj naj naredim, če se naj kar prej naročim na nuhalno, ali naj čakam na 1. uradni pregled. Se bojim, da bom potem prepozna, ker 12. teden nastopi že 2 dni po 1. uradnem pregledu, pa še sovpada s prvomajskimi prazniki. Koliko pred 12. tednom ste se ostale naročile na nuhalno?A jo ima katera tudi kasneje kot v 12. tednu? Tako, da zdaj nevem kaj naj naredim, če se naj kar naročim na nuhalno pred prvim pregledom pri moji ginekologinji ali kaj naj.
|
|
|
|