lily32 -> RE: II pričakujemo februarja 2015 (25.2.2015 6:31:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake Jaz nažalost še vedno čakam na [sm=hudicek1.gif], danes je že 55. dan. Preden sva začela delat na [sm=duda.gif] sem imela pa skoraj eno leto skoraj normalne cikluse, tudi take po 32 dni, do max izjemoma 48. Samo eden vmes je bil daljši. Se opravičujem, ker vam skačem v temo, vas občasno berem, ker se še odločamo, ali bi šli ponovno v igro.[sm=smiley9.gif] Med vikendom sem prebirala knjige o zdravilnih zeliščih in sem naletela na besedilo, ki je govorilo o tem, da čaj iz peteršilja spodbudi menstruacijo. Preletela sem nekatere forume in res ženske poročajo, da jim je na ta način uspelo izzvati M. Baje je nagravžen za pit, a deluje. Še bolj učinkovit naj bi bil, če mu dodamo limonin sok, saj naj bi učinkovine delovale bolje z dodatkom C vitamina. Recept: 1/4 skodelice svežega peteršilja drobno nasekljamo in prelijemo z vrelo vodo. Pustimo stati od 5 do 7 minut. Precedimo in dodamo malo svežega limoninega soka, da izboljšamo okus. Lahko sladkamo z medom. Pijemo po 1 skodelico na dan. Po 5 dneh naj bi po sprožil krvavitev.
|
|
|
|