chocolatecake -> RE: II pričakujemo februarja 2015 (18.2.2015 21:36:19)
|
she1Glede ovulacije in menstruacije je povsem možno, da imaš menstruacijo brez ovulacije, oz to ni prava menstruacija, ampak samo krvavitev. Folikel, ki bi moral počit in izločit jajčece se namesto tega spremeni v vodeno cisto, maternica pa se pa pač enkrat tudi mora "spucat". To je značilno za PCOS. Meni je ginekologinja rekla, da je eden izmed znakov, da ovulacije ni ciklus daljši od 40 dni, neboleče prsi pred menstruacijo in odsotnost bolečin na prvi dan menstruacije. Glede psihe pa ja, jaz sem imela skoraj eno leto preden sva začela slončkat skoraj OK cikluse, lani aprila sem nepričakovano zagledala plus na CB, ki mu je sledil - in menstruacija, tako, da sumim, da sem imela biokemično nosečnost. Se pravi sem najverjetneje zanosila in to ne nalašč. Zdaj, ko hočem pa ne gre, je pa kao vse narobe, takrat je pa kar ratalo. Še prej se spomnim, da mi je menstruacija vedno zamujala med izpitnim obdobjem. Neža 007 kje si kupila ta mikroskop? Jaz sem delala teste iz plodnost.si, ampak nisem nikoli dočakala ovulacije, potem sem pa obupala. Pajama Glede Valentinovega tista ogromna bomboniera, sploh ni bila zame, si lahko misliš! Ampak za darilo za tisti rd na katerega sva šla. Sem imela nos do tal :D. Še dobro, da me je moj potem potolažil z novimi modelčki za peko mafinov in obeskom za ključe v obliki polovice srčka, polovico je obdržal on. No pa belo čokolado sem tudi zmazala [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif].
|
|
|
|