Pajama -> RE: II pričakujemo februarja 2015 (18.1.2015 14:15:30)
|
Punce, zanima me vaše mnenje. Nisem več rosno mlada, imam samo en jajcevod zaradi IMN in v decembru sva neuspešno šla v prvi krog po SS. Mislim, da sva glede na napisano kar plodna, problemi nastanejo kasneje. S partnerjem razmišljava, ali je pametno zdaj zanositi, glede na to, da so na vrsti zimski otroci. Ok, vem da je precej lahkomisleno mišljenje, da bi izbirala čas rojstva in si niti ne znam predstavljati, kaj ste nekatere že dale skozi, da bi le zanosile. Pa vseeno - naš edinček obiskuje vrtec in je posledično na skoraj 14 dni bolan. Kot dojenček je bil zelo zahteven in ne znam si predstavljati, da bi imela doma našega neutrudljivega raziskovalca in še dojenčka. Mogoče sem le nesposobna in niti približno podobna super mamam, ki ob 2,3 ali več otrocih hendlajo še dojenčke. Zato me zelo skrbijo vrtčevske viroze in izpostavljanje dojenčka le-tem... Torej dilema, ali odložiti produktivno slončkanje na kasnejše mesece in slepo upati na najboljše, ali gremo v akcijo - bo, kar bo. Upam, da z vprašanjem nisem katere užalila. Preden pade tehtna odločitev se vpisujem med navijačice!!!!
|
|
|
|