chocolatecake -> RE: II pričakujemo februarja 2015 (16.2.2015 19:19:15)
|
aspera Jaz zaenkrat še ne čutim tako, kot opisuješ, ker še ni minilo tako dolgo časa. Slabi 2 leti sva samo občasno pazila, po principu načeloma še nebi imela [sm=duda.gif], če rata bova, pa vseeno vesela, tako, da tega časa niti ne štejeva tako zelo zares. Odkar sva se odločila, da zares hočeva postati starša, pa bo v kratkem minilo šele ali pa že eno leto. Za PCOS vem že od 17. leta, zato sem po slabih 6 mesecih [sm=sloncek.gif]ginekologinjo prosila, da bi mi dala nekaj da končno dobim ovulacijo in mestruacijo in zaključim s temi maratonskimi mučnimi cikli, ker sem imela takrat že 80 dni + in grozen PMS, namesto tega sem dobila napotnico za spermiogram. Tako, da sva po dobrih 6 mesecih izvedela še za težave na njegovi strani, potem se je pa itak vse vrtelo samo še okoli joka, obupnega iskanja rešitev v knjigah in na internetu, razmišljanja o OBMP, operacijah, iskanja drugega mnenja, alternativ itd... Mi je žal, da nisem bolj jasno in glasno povedala, kaj hočem in da nisva imela vsaj tistega enega leta bolj ali manj brezskrbnega [sm=sloncek.gif], brez pretiranega sekiranja. Zato si bom to leto vzela zdaj, ker verjamem iz dna srca, da mi bo prineslo več uspeha, kot živciranje in letanje okoli zdravnikov. V MB bom šla pa samo toliko, da se dogovorim kaj bi bilo najbolj pametno za narediti, če v tem času ne rata, da se vem psihično pripravit.
|
|
|
|