|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
17.4.2015 17:05:31   
levcka
Hej nosečke :)

Mene je tudi tole vreme prikovalo na kavč. Spet imam nizek pritisk in samo ležim in spim. Pravi mami, da naj se zdaj naspim, ker če bo dojenček tak kot jaz, ne bom nič spala ;)

Pa še glava me nekaj danes boli. Komaj čakam naslednji petek, da grem na pregled. Otročka pa recimo, da nekaj čutim proti večeru. Kot bi plaval je občutek. AS je pa zakon. Utrip je sicer visok, kot moj ko pretečem 10km, ampak ga je vseeno super poslušat. Včeraj je še nekaj migal otroček. Vsaj tako je moj rekel.

Lep dan še naprej.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 801
17.4.2015 17:58:26   
zoja123
jaz sem v 20 tednu in čutim gibe že nekje od 15tega tedna, takrat je bilo res kot metuljčki, sedaj pa so že kar nekaj časa zelo očitne brcike in premetavanje, se prav vidi kako se trebušček premika user posted image ...sama že dolgo ne spim več dobro, ker imam vse od nočnih potenj do močnih bolečin v medenici in kolkih, ker spim na boku tako, da se celo noc premetavam in obracam ter podlagam blazine. Kot kaze se se dolgo ne bom naspala user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 802
17.4.2015 18:00:39   
levcka
zoja123 jaz si tudi podlagam blazine in mi je nenormalno vroče čez noč. Sem pa tudi v 20tem tednu.

(odgovor članu zoja123)
Neposredna povezava do sporočila: 803
17.4.2015 18:11:45   
aspera
Drug teden dobijo v Hoferju blazine za dojenje in bojo nekje okrog 18€. Jaz si jo grem definitivno kupit, ker si tudi že zdaj podlagam kovter med noge, da lahko dobro spim. Ko sem gledala v Pikapolonici za te blazine, ni bilo nobene pod 30€ user posted image .

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 804
17.4.2015 18:16:11   
levcka
Oooo hvala za ta podatek. Bom že ob 8:00 pred Hoferjem v ponedeljek ;) Jaz cenejše kot 44 eur nisem našla.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 805
17.4.2015 18:40:08   
adedayo
o moj bog kok ste se razpisale, sem se spomnila da bi blo dobro malo vas prebrat. pa vidim da moram se seznam posodobit user posted image

mi smo vozicek ze narocili, dostavijo ga med 17 in 27 aprilom, sem cist neucakana. previjalno tudi mam, sem dobila. ostalo pa gremo verjetno drug mesec v nabavo.

danes mam tak cuden dan. cel dopoldan sem bila super, pol pa na poti ko sem malo peljala v vrtec pa slabost, v vrtcu bi se ce ne bi odprli vrat takoj sesedla na tla. vidla sem samo crno. so naju z mlajso peljali domov in sem spala. se kar se svaljkam po kavcu. za vecerjo sem kar pico narocla. ne morem vec.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
17.4.2015 18:46:35   
adedayo
user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL . . .

01. 09. 2015

02. 09. 2015 Robidkaa, 24 let, 1.user posted image , Trebnje okolica, user posted image

03. 09. 2015 levcka, 33 let, 1.user posted image , Kresnice, user posted image

04. 09. 2015 Baby kiss, 28 let, 2.user posted image , 1user posted image , zasavje, user posted image
04. 09. 2015 zziduj, 29 let, 1.user posted image , okolica Ljubljane, user posted image
04. 09. 2015 Ema0naja, 30 let, 1.user posted image , KK, user posted image

05. 09. 1015 pia86, 28 let, 3.user posted image , 1user posted image , lj-okolica, user posted image

06. 09. 2015

07. 09. 2015 BeChi, 29 let, 2.user posted image , 1user posted image , krka, user posted image
07. 09. 2015 Biba 2007, 1.user posted image , mb, user posted image

08. 09. 2015 Lucy89, user posted image

09. 09. 2015 Zelena.pikica, 26 let, 2.user posted image , 1user posted image , zg.savinjska, user posted image

10. 09. 2015 mama petka, 40 let, 5.user posted image , 4user posted image , user posted image

11. 09. 2015

12. 09. 2015

13. 09. 2015 jael, 33 let, 1.user posted image , LJ, user posted image
13. 09. 2015 dvojčic84, 30 let, 2.user posted image , Grosuplje, user posted image
13. 09. 2015 vijolica2, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

14. 09. 2015 metulj80, 34 let, 2.user posted image , 1 user posted image , KR, user posted image
14. 09. 2015 karinna, 30 let, 1.user posted image , LJ, user posted image

15. 09. 2015 adedayo, 28 let, 3.user posted image , 2user posted image , UK, user posted image
15. 09. 2015 Maicoo, 26 let, 1.user posted image , okolica Kranja, user posted image

16. 09. 2015 lilibi, user posted image

17. 09. 2015simoonaa, 26 let, 1.user posted image , Bela krajina, user posted image
17. 09. 2015 Amy_Lee, 4.user posted image , 1user posted image , user posted image

18. 09. 2015

19. 09. 2015 alsp, user posted image

20. 09. 2015

21. 09. 2015 _srečka_, user posted image
21. 09. 2015 lejca, 38 let, 4.user posted image ,2user posted image ,user posted image

22. 09. 2015

23. 09. 2015 prvicnosecka, user posted image
23. 09. 2015 aaa2009, 4.user posted image , 2user posted image 1user posted image ,user posted image

24. 09. 2015 pik89, 25 let, 3.user posted image , 1user posted image , Dolenjska, user posted image
24. 09. 2015 superfinofajn, 25 let, 1.user posted image , RADOVLJICA, [sm=darilo.gif
24. 09. 2015 utripek, 1.user posted image , user posted image
24. 09. 2015 jagoda2015, 1.user posted image , user posted image

25. 09. 2015 Kikii, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

26. 09. 2015 ms234, 22 let, 2.user posted image , 1user posted image , KR, user posted image
26. 09. 2015 geekica, 29 let, 1.user posted image , LJ, user posted image
26. 09. 2015 beba92, 22 let, 1.user posted image , SG, user posted image

27. 09. 2015 sarapara,1.user posted image , user posted image

28. 09. 2015 aspera, 33 let, 2.user posted image , škofja loka, user posted image

29. 09. 2015

30. 09. 2015

05. 10. 20115 kunigundek, 30let, 3.user posted image , gorenjska, user posted image

09. 10. 2015 strula,29 let, 1.user posted image , obala, user posted image

TRENUTNO NAS JE: 38
PRIČAKUJEMO: 38 user posted image

MALI ANGELČKI user posted image : 1 user posted image

za FB kontaktiraj adedayo

< Sporočilo je popravil adedayo -- 17.4.2015 18:47:11 >

(odgovor članu adedayo)
Neposredna povezava do sporočila: 807
17.4.2015 18:47:21   
Ely87
Pozdravljene sonosečke :)

sem nova tukaj, sicer vas spremljam že nekaj časa, pa sem se odločila da se vam pridužim :)
To je moja druga nosečnost, prvi baby user posted image
Sem v 18. tednu, brez težav, razen vremenskih (sem čisto vremenska ratala, če je dež sem brez energije, pa čeprav to nikoli ni name vplivalo user posted image )
Brcike čutim skoraj dva tedna, sicer nisem bila takoj ziher da je to to, vendar je vsak dan močneje user posted image
Ko me brcne v službi bi najraje vse pustila in samo uživala v brcikah user posted image
Še PDP - 22.09, stara sem 27 in iz Lj. :)
Toliko zaenkrat :)

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 808
18.4.2015 15:13:06   
NINANANA1986
Takole....pa se vam še jaz pridružim....

spremljam vas že od začetka, sedaj sem se pa opogumila, da kaj napišem.

PDP imam 29.9., doma imamo že enega otročka, je pa to moja druga nosečnost. Stara sem 28 let in sem iz Zasavja.

Glede počutja....ja 12 tednov grozne popoldanske slabosti, ki je pri prvi nosečnosti sploh nisem poznala;) sedaj je že ok;)

Res ste super, tako da vas zlo rada berem ;)

< Sporočilo je popravil NINANANA1986 -- 18.4.2015 15:14:11 >

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 809
18.4.2015 15:28:52   
kunigundek
Deževen pozdrav vsem, dobrodošli obe novi nosečki. Res je lepo, da nas je toliko in da debata ves čas tako živahno poteka.

Ste pa že resno v šopingu vse. Jaz sem rekla, da do junija nič, je pa res, da sem uradno oktobrka, tako da imam malo fore pred zgodnjimi septembrkami. V ponedeljek imam naslednji pregled in po pregledu sem ponavadi tako vesela, da je vse OK, da se kaj spozabim. Tako, da ni rečeno, da ne bo kakšen šoping padel. user posted image Samo, da bo tudi tokrat vse v redu, po dveh spontanih splavih sem precej panična nosečnica. Imam pred vsakim pregledom cmok v grlu.

Eno vprašanje za poznavalke: kaj konkretno počneš z blazino za dojenje? Imam kar nekaj variant v glavi, ampak raje počakam na uradno razlago. user posted image

(odgovor članu NINANANA1986)
Neposredna povezava do sporočila: 810
18.4.2015 19:02:42   
aspera
Dobrodošle nove nosečke user posted image .

kunigundek, blazino lahko med nosečnostjo najprej uporabljaš med spanjem (meni vedno bolj paše, da si nekaj podložim med noge), potem seveda za dojenje, kasneje da obložiš z njo dojenčka itd. Mogoče ima katera še kakšno idejo user posted image .

Mene pa zanima, če ima še katera tak brezbarven oz. bledorumen izcedek? Jaz ga imam že nekaj časa in sem zadnjič to omenila ginekologinji, je pogledala in rekla, da ni nevaren, da je čisto običajen. Zadnje dni pa je kar malo bolj obilen, npr. prej ko sem vstala na noge, sem kar čutila, da je steklo iz mene in sem se kar malo ustrašila user posted image . Nima pa nobenega vonja, ni pekoč ali srbeč...

(odgovor članu kunigundek)
Neposredna povezava do sporočila: 811
18.4.2015 21:15:18   
levcka
Če je izcedek brez vonja in ne peče naj ne bi bil problem. Tudi jaz ga mam zadnje čase malo več.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 812
20.4.2015 10:32:04   
Lucy89
Tudi sama že dva tedna opažam obilen in gost izcedek, ki je vse prej kot prijeten.. tudi pri meni se dogaja da se kar "vlije" iz mene ko hodim, kihnem itd. Brez dnevnih vložkov sploh ne grem nikamor user posted image .
Drugače pa je počutje vredu, razen ob deževnih in oblačnih dneh, ko sem kot ubita (utrujenost). Tudi spanec je zelo slab.
Danes vstopam v 21 teden, brcik še zmeraj ne čutim. Sem zadnjič vprašala svojo G, če je to ok, pa je rekla da se to pogosto pojavlja pri nosečkah ki so prvič noseče (tako da me ne skrbi), vseeno pa že komaj čakam :) Sem tudi zelo sladkosnedna, pojedla bi vse sladko kar vidim pred sabo :D

Kako ste kaj ve? user posted image

Lep sončen pozdrav! user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 813
20.4.2015 10:50:11   
Maicoo
Evo še ena s kar obilnim belim do belorumenim izcedkom... in tud redna uporabnica dnevnih vložkov. Baje je normalno, pač hormončki.. Jaz sem te barve izcedka po eni strani prav vesela, ker se spomnim tistih rjavo-rdečih iz 12.-14. tedna user posted image

Danes sem vstopila v 20. teden, pa tud pri nas brcik še ni (prvonosečka)... Lucy89 tvoj apetit je vsaj omejen na sladko, jaz bi pojedla VSE, kar vidim user posted image pa sem med suhimi. Sploh ne občutim tistega filinga sitosti - kar trpala bi.

Kakšni so kaj vaši plani za morje letos? Greste kaj prej, ne greste? Mi gremo, samo si ne predstavljam, kako bo vse skup izgledal - takrat bo trebšček že velik, itd.

(odgovor članu Lucy89)
Neposredna povezava do sporočila: 814
20.4.2015 11:01:34   
Lucy89
Maicoo, verjemi, da se tudi pri meni zelo pogosto pojavljajo dnevi, ko bi lahko cel dan po malem jedla in jedla... sem pa opazila, da se to pojavlja predvsem takrat, ko nimam močnega zajtrka (če se zjutraj "fajn" najem, tekom dneva ni problema). Največja skušnjava je pa absolutno sladoled in čokolada :))

Z dragim sva se odločila, da na morje (hrvaška) letos odideva malo prej (12.6-20.6), kasneje pa še malo skočiva na našo obalo (nekam, ko je v bližini porodnišnica user posted image , če naju kaj preseneti).
Brez morja pri nama ne gre, saj ga oba obožujeva :) user posted image

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 815
20.4.2015 12:11:48   
aspera
Mene je samo malo zaskrbelo, ker je ta izcedek kar dosti tekoč in ne gost in sem se ustrašila, če je to slučajno plodovnica. Samo najbrž ni, ker polodvnica naj bi bila prozorna, ta moj izcedek je pa belo-rumen.

Midva tudi greva na morje in sicer na Krk v začetku julija. Jaz imam pdp itak čisto na koncu septembra, tako da se mi zdi takrat še dokaj varno za na morje. Ponavadi sicer potujeva kam dlje, ampak letos se bova "zadovoljila" kar z bližnjo Hrvaško user posted image . Pa sedaj za prvomajske imava tudi rezerviran dopust na morju in komaj čakam, ker bo ful pasala sprememba okolja in morski zrak user posted image . Upam, da bo lepo vreme.

< Sporočilo je popravil aspera -- 20.4.2015 12:12:48 >

(odgovor članu Lucy89)
Neposredna povezava do sporočila: 816
20.4.2015 12:43:14   
levcka
lucy 89 jaz sem tudi v 21. tednu. Čutim premikanje, ampak bolj kot plavanje. Brca me še ne - ima očitno še dovolj prostora.

Danes je pri meni vse ok. Boli me edino križ, ker sem včeraj pretiravala s pospravljanjem user posted image . Pregled imam v petek in takrat bo ginekolog odločil če sem že ok za službo, ali moram ostati do konca na bolniški.

Prvomajske imava midva v planu - samo še ne veva točno kako se bo izšlo. Če si v bolniški greš lahko kam ali moraš biti skoz doma? Dopust imava pa planiran 5.9 do 20.9 - moj ga ima, jaz bom takrat že koristila dopust pred porodniško.

Vidim, da smo vse v "fazi" izcedkov. Očitno morajo biti zaradi hormonov.

Lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 817
20.4.2015 12:44:45   
kokosita
Živjo,

se vam pridružujem še jaz... user posted image Sem malce pozno našla tole temo :)

PDP imam 18.9. in zaenkrat vse kaže, da bo fantek. :) Sicer prihajam iz Mengša, stara sem 24 let in to bo moj prvi otrok user posted image

Gibe čutim že od konca 16t skoraj vsak dan in mi tako prav vsakič polepša dan. user posted image Zaenkrat nimam nobenih večjih težav, počutim se super, edino pospravljati se mi ne da user posted image , ampak kar je treba je treba, hihi.

Zelo rada jem in se tudi trudim zdravo prehranjevati, tako da zdaj šibam narediti domačo granolo, da bova imela slastne zajtrke in pogruntati kaj bomo jedli za kosilo. :)

Uživajte ta lep sončen dan

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 818
20.4.2015 12:51:43   
aspera
levcka, če si na bolniški in če ti zdravnik, oziroma komisija ni dovolila izhodov, potem ne smeš nikamor. Oziroma lahko, samo če te ta čas kdo preverja, imaš potem lahko velike probleme. Ko je meni prvič komisija podaljšala bolniško, so mi napisali, da moram biti doma in se mi je skoraj zmešalo od dolgčasa. Samo na hitro sem upala šibat do trgovine ali pa na kratek sprehod. Sedaj v drugo so mi pa odobrili izhode, kar se mi zdi edino človeško, ker si ne predstavljam, da bi morala biti celo nosečnost zaprta doma.

Zanimivo kako ene prej čutijo gibe od drugih. Jaz začnem sedaj z 18.tednom in včasih, ko ležim začutim nekaj pod popkom, samo je še vse tako-tako, da ne razločim ali je otroček ali kaj drugega user posted image .

Križ pa tudi mene zadnje dni dosti matra. Zgodaj se je začelo user posted image user posted image .

(odgovor članu kokosita)
Neposredna povezava do sporočila: 819
20.4.2015 12:57:31   
levcka
Se pravi moram prositi zdravnika, da mi napiše izhode v kolikor mi podaljša bolniško. Ker zdaj bom pa že padla v odločanje komisije.

Križ je mene že prej matral - nekje od 13. tedna, ker imam sedeče delo. Zdaj ko sem doma, me pa samo takrat, ko sem preveč pridna.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 820
20.4.2015 13:24:29   
sabincica
Zdravo vse nosečke.....

Sedaj se vam pridružujem tudi jaz :) že od začetek januarja spremljam malo zadeve, samo še ni bilo časa, da kaj pametnega napišem.

V glavnem mi imamo PDP 14.9. 2015, čeprav je na nuhalni rekla, da zna biti prej....tako da se bom pustila presenetiti. Spola še ne vem zagotovo, bodo povedali na morfologiji, če ne bo spet ritke kazaluser posted image .

Nosečka sem prvič- 20 teden in berem, da vas dosti ima kakšen problem, tako da nisem edina, ki jamra user posted image . V glavnem nosečniška slabost se mi zdi, da je minila prjšnji četrtek zjutraj, z bruhanjemuser posted image , od takrat pa je ni bilo več na obisk. Je pa tukaj nespečnost. Ker sem navajena na trebuhu spat in to ni več mogoče, preprosto ne najdem položaja in tako noč prebedim in se obračam in premetavam kot barka na valovih.user posted image Danes ponoči je bilo celo tako hudo, da sem šla ob pol enih zjutraj telovadit in napet mišice, da so me boleleuser posted image , no potem je bilo pa lažje in sem celo zaspala user posted image . Sem se pa odvadila popoldanskega spanca, ki je bil prve 3. mesece moj najboljši prijatelj po kosilu:)

Napadov lakote pa nimam, kot nekatere pišete. Prej sem pojedla ful sladkarij, odkar sem pa noseča, pa se mi po večini gabijo. Mi pa paše sadje in slanouser posted image . Veliko ne smem, ker imam precej visok pritisk in se poskušam pazit, samo včasih si moram preprosto privoščit veliko pest smokijev ali pa bombarjev user posted image

Tako, malo o meni na hitro.

Naužite se lepega in sončnega dneva...jaz ga bom izkoristila za 1,5 urni pohod, skupaj z mojim dragim :)

Čauči,

Sabincica

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
20.4.2015 13:36:10   
zaba30
Ciaooo :)
tudi jaz se vam pridružim sem v 20. tednu :) sem iz Kopra imam 30 let, 2.user posted image , 1 otročiček :), pdp je 11.09. da malo napolnim seznam ker vidim da je tam luknja hihihi

malo sem prebrala pa ker imam prijatla kateri se uvaja na ginekološkem oddelku je z izcedkom tako...vse je ok dokler nima neprijetnega vonja in glede gostote je tako da če je sirasto zna biti že problem drugače pa je ok nekatere imajo bolj redko druge bolj gosto...upam da kateri kaj pomeni in pomaga :)

jaz pa imam težave s spanjem user posted image ...na začetku sem imela težave s tem če bo vse ok glede na to da sem imela SS, pol sem bila cool kot da nebi bila noseča. zdaj se vsega še bolj zavedam ker že čutim gibe moje male žabe :) (jaz ji rečem tako res da spola še ne poznava navijam pa za punčkooo user posted image ) in ker je prva uspešna nosečnost se mi 300 stvari mota po glavi in sem kar tečna user posted image ... ima katera podobne težave?
lep pozdrav iz Kp :)

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 822
20.4.2015 13:37:22   
sabincica

IZVIRNO SPOROČILO: levcka

Se pravi moram prositi zdravnika, da mi napiše izhode v kolikor mi podaljša bolniško. Ker zdaj bom pa že padla v odločanje komisije.

Križ je mene že prej matral - nekje od 13. tedna, ker imam sedeče delo. Zdaj ko sem doma, me pa samo takrat, ko sem preveč pridna.

Zdravo.

Ja točno tako.

Tudi jaz sem na komisijski bolniški in imam izhode: Sprehod, trgovina...tudi na morje grema junija. Tudi jaz sem na bolniški zaradi križa in bolečin v maternici oz. v mali medenici. Ko boli počivam, ko me pa ne, pa malo pospravljam, grem na vrt, trgovino , sprehod... samo to pri meni ni to vsak dan (razen križ, ampak mi paše več različnih gibov in mi vsak po svoje prinese sprostitev), ampak ko začne, drži bolečina tudi po 10- 14 dni, potem mi opazno zraste trebuh in potem je spet ok kakšen teden in se zgodba ponovi. In tako je že od začetka. Dvignem max. do 5 kg, če je več, pa počakam, da pride partner domov in potem od opravi. Stara sem 32 let in sma se odločila, da ne bo zajebancije, ko se gleda na zdravje mene in najine bebiceuser posted image .

Držim pesti, da ti jo podaljšajo.

LPuser posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 823
20.4.2015 13:39:31   
ms234
jst sem tudi že kakšne 2 ali 3 dni, ko sem ležala, včasih imela občutek, kot da se nekaj dogaja v trebuhu, pa nisem bila ravno prepričana če si le domišljam ali je res. sem pa v 18. tednu. Danes pa v službi sedimo, pijemo kavo, ko začutim. sem bila popolnoma prepričana da je to to. Čutila sem gibanje kot take mehurčke, kot bi mi v trebuhu brbotalo.. in to kar lep čas user posted image ...prav res ti to polepša dan user posted image
Danes imam še pregled in komaj čakam. user posted image

(odgovor članu sabincica)
Neposredna povezava do sporočila: 824
20.4.2015 13:43:11   
levcka
Hvala sabincica :) Ja saj jaz jih imam pa 33 ;) Moj trenutno ni ravno v pomoč. Sem ravno včeraj malo znorela zaradi tega. Saj ga razumem, da dela in vse, ampak pismo za sabo bi pa lahko pospravil, ker ni več mali otroček.

[zaba30/b] jaz tudi navijam za punčko ;)

(odgovor članu sabincica)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.