|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
14.4.2015 10:35:55   
levcka
Jaz imam tudi že kar nekaj cunj in full jih še dobim (baje ;)).

aspera o kakšnem seznamu to govoriš? Jaz sem si rekla, da do junija se zadržim, potem grem pa v lov na bodije in ostalo, kar mi bo še manjkalo.
Jaz si bradavice mažem z Bepanten mazilom za bradavice in dojenčkove ritke. Sem pa slišala, da se praskati ne smeš nikjer, ker poškoduješ kožo in ti potem nastanejo strije.

Včeraj sem spila cca 1 dcl Donata preden sem poslušala otročka. Bogi revček, se mu je potem kolcalo.

Sanje so bile pa pri meni grozne. Kar na lepem sem začela krvavet v sanjah. :( Sem se pa potem ob pol šestih zbudila in pojedla 10 mini krekerjev, ker mi je tako krulilo po trebuhu user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 776
14.4.2015 10:49:55   
aspera
O takih seznamih npr.:

http://www.ringaraja.net/forum/SEZNAM_-_kaj_potrebujem_za_novorojen%C4%8Dka/m_1848590/tm.htm

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 777
14.4.2015 10:52:23   
levcka
Uuu na hitro preletela. Bo še kar nekaj dela ;)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 778
14.4.2015 12:25:22   
Lucy89
Pozdravljene nosečke,

pravkar prišla iz pregleda. Z dragim so nama še 1x, in sedaj baje 100% potrdili spol najinega otročička (user posted image ). V bistvu se sedaj na ultrazvoku že vse tako lepo in razločno vidi, da se lahko sam prepričaš glede spola.
V 20 tednu najin sonček tehta že približno 350g... kar nisem mogla verjeti :) ginekologinja ga je ujela ravno takrat, ko si je veselo tlačil obe rokici v usta :). Čez slabe tri tedne sem naročena na morfološki pregled. Trenutno se lahko "pohvalim", da so izginili vsi neprijetni nosečniški simptomi (vglavnem, trenutno sem polna energije). Me je pa tudi opozorila, da lahko počasi odstranim piercing v popku :).

Kako pa poteka nosečnost kaj pri vas?

Lep sončen pozdrav!user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 779
15.4.2015 8:35:56   
sturla
Jutro punce. Z mano vse ok,nobenih posebnih znakov,samo utrujena sem veliko bolj kot pred nosečnostjo. Prej sem pogledala,kje se nahaja moj AS in baje bi koral biti že v SLO user posted image upam,da ga dobim še ta teden user posted image

levcka a to imajo prav tiste male 56 ali koliko je že št.? Bom malo pobrskala naslednjič ko grem user posted image zdaj sem vzela malo večje št.za vsak slučaj. Sestra je štartala že z 62! user posted image ta prva je bila mala bajsika user posted image

Lucy89 user posted image super za fantiča in za odpravo nosečniških težav user posted image

(odgovor članu Lucy89)
Neposredna povezava do sporočila: 780
15.4.2015 10:39:57   
lejca
Dobro jutro, Dober dan! Tudi jaz bi se vam rada pridruzila. Stare Sem 38 let, to je moja 4.nosecnost in 3.baby. Vidim, da je kr nekaj prvorojenk, tak da ni problema cè imate kaksno vprasanje vam z veseljem odgovrim. Sem brez nosecniskih tegob in tezav, bile so prisotne v prvih mesecih. Sem v 17 tednu, PDP imam 21.09.

Lp

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 781
15.4.2015 13:36:09   
levcka
sturla mislim, da sem v roki držala številko 56. Nisem pa čisto sigurna.

Jaz sem pa danes žalostna :( Ponoči smo našega kužota mogli peljati uspavat :( user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 782
15.4.2015 14:17:19   
aspera
Joj, levcka, čisto te razumem glede kužka user posted image .
Mi smo morali pred 2 leti uspavat našo bernsko planšarko in sem jokala kot dež, pa še danes jo pogrešam user posted image .

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 783
15.4.2015 14:23:18   
levcka
Hvala aspera. Saj sem vedla, da je star in vse, ampak sem si tako želela, da spozna dojenčka, da ne znam opisat. Brat in ati sta čisto sesuta. Ati se sicer dela, da je močen. Brata pa že dolgo nisem videla tako jokat. Mene sicer malo glava boli in mi je full hudo, ampak morm mislit na bebico.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 784
15.4.2015 14:44:58   
sturla
Levcka drži se in misli na bebiko user posted image naša bo naslednji teden praznovala 11let in z vsakim letom se ji pozna,da je bolj počasna,utrujena in bi samo spala. Na koncu sprehoda lih da ne vleče nog za sabo user posted image groza me je,ko pomislim,da bo en dan tudi njo to čakalo user posted image

Začela sem proučevanje vozičkov user posted image user posted image koliko je tega...

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 785
15.4.2015 14:52:36   
levcka
Hvala sturla. Saj sem jaz tudi o tem premišljevala, ko sem videla, da je skoz bolj bogi, ampak še zmerej sem imela upanje, da bo nekako še vsaj nekaj časa med nami.

Midva sva kupila voziček od One Tree Hill - Urban Jungle. Rabim takega za naš teren - klanci in makedam.

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 786
16.4.2015 9:33:56   
sturla
Dobro jutro :) kako ste?

Levcka na take stvari nisi nikoli pripravljen user posted image

Oh vozički,jaz sem se zagledala v peg perego user posted image oba imava rada bolj klasiko kot te nove čudne reči, pa tudi nekih ekstra zahtev nimava. Sva v mestu in večinoma bomo vozičkali po asfaltu user posted image po morfologiji se začne aktivno iskanje na voz,do takrat imam čas gledat in primerjat user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 787
16.4.2015 10:39:59   
aspera
Dobro jutro. Jaz sem se ponoči nekaj zbujala in sem šele proti jutru fajn zaspala, tako da sem malo pred deseto vstala user posted image .

A morate že kaj za lulanje vstajat ponoči? Meni še ni treba, lahko še kar po 10 ur spim v kosu in zdržim.

Glede vozičkov... Midva imava že dolgo nagledanega Mutsy Evota in bova najbrž kar tega kupila. Ga tudi zelo pohvalijo mamice. Imajo pa vedno v BC in Pikapolonici kakšne akcije raznih vozičkov in se bova tudi po morfologiji začela malo bolj s tem ubadat. Trenutno imajo v Pikapolonici v klubski ceni (do konec aprila) voziček Jane Epic Nano Koos in stane z vsem skupaj v kopletu 599€, kar je dobra cena, ker drugače je 740. Sva se že čisto zagrela, da bi ga kupila, ker se tudi super vozi in vse, samo potem sva rekla, da bova še malo počakala z vsem skupaj do morfologije, ki jo imam pa sredi maja.

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 788
16.4.2015 10:59:07   
sturla
Aspera,hvala enako user posted image tudi jaz se bremzam z vsemi nakupi. Vedno si rečem,da počakam samo še do tega pregleda..pa je prezgodaj,pa počakajmo še do naslednjega itd user posted image na koncu pa bo panika,ker ne bo nič zrihtano.

Lulanje mi še ne dela težav. Včasih se zbudim sredi noči pa grem,ker sem budna,drugače ni sile user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 789
16.4.2015 11:39:16   
levcka
Ja sturla res je. Nikoli nisi pripravljen na take stvari. user posted image

Jaz razen vozička in cunjc, ki sem jih dobila, nisem kupila še nič. Sem si rekla, da bom šla šele junija v lov za vsem, kar bom še potrebovala.

Z lulanjem je pa tako, včasih vstanem sredi noči in grem lulat, včasih pa ne. Odvisno od tega, koliko spijem čez dan.

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 790
16.4.2015 11:54:27   
Biba 2007
Pozdravljeni.

Tudi mene že ima, da bi kar vse nakupila.. sobico sva že kupila, ker sva jo dobila zelo ugodno, to je pa zaenkrat to :)

Drugače pa tudi mi2 gledava po vozički Musty Evo.. se nama obema dopade, ... aspera je pa sedaj v Babycentru -20%.. do 14.5. .. upam, da se še ta akcija ponovi ;)

Glede lulanja pa.. če se že zbudim, grem, drugače pa ni neke sile.. k sreči :)

Uživajte v sončku :)

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 791
16.4.2015 16:32:53   
aspera
Hvala za to informacijo, Biba2007 user posted image . Me je ravno moj prej klical iz službe, da je videl na netu, da so spet Evo-ti v akciji user posted image . Mogoče ga pa ob koncu te akcije že kupiva, takrat enkrat imam tudi morfologijo.

(odgovor članu Biba 2007)
Neposredna povezava do sporočila: 792
16.4.2015 23:37:02   
utripek
Pozdrav po nekaj casu! 😃

Vidim, da ste dobro in to je glavno😉. LEVCKA zal mi je ob vasi izgubi hisnega ljubljencka....vem, kako je to.

Drugace ste pa vecina ze nakupovalno razpolozene😀. Tudi mene daje nagon gnezdenja😜. Kupila boma Mirage Reverso vozicek, vsec mi je design in funcionalnost. Lahko se primerja s ta drazjimi oz. kvalitetnimi in se cena je ok. Na youtube-u me je navdusil, druge prakse ne poznam, je pa nov model.
ASPERA sta gledala tudi kaj na strani Mali vragci?! Poglej kako so cene Musty-ja, se najde kaj, tudi popusti. Priporocam tudi drugim veselim nakupovalkam, jaz sem par stvari tam nasla, razen vozicka.

Ko bomo veselo vozickale, se spomnim nasega nestrpno-veselega pricakovanja, nakupovanja in seveda klepetanja😜😃.

Zelim cim manj wc-ja to noc!!!😛 Jaz imam zaenkrat cez noc se mir😊.

😃😃😃

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 793
17.4.2015 8:32:25   
zziduj
Lulanje ponoči niti ne, je pa spet vse več zbujanja pri meni, tako naberem spet samo do 6 ur spanja čez noč, čez dan ne gre, je pa utrujenost... Zamašeni sinusi oz.prehlajena cela glava. Seveda zraven še glavobol. Sicer pa ok počutje. Trebušček pa lepo "vzhaja" :D
V ponedeljek morfologija, huh, le kaj nas čaka... Naj bo vse ok, samo to si želim! Nihajoče razpoloženje, te hormoni so res neverjetni. Jutri in v nedeljo je sejem rabljenih zadev za novorojenčke, otročke v Lj, bivši Merkur, za Bežigradom. Jaz bom šla malo pofirbcat, sicer pa nisem opravila še nobenega nakupa,bo potem, maja-junija nekako čas za to.

Glede hišnih ljubljenčkov-se veselim porodniške, da končno dobim mojega pesota k sebi, ker mu sedaj ne privoščim da je cele dop.sam v stanovanju, potem bo pa fina družba. In ga pogrešam, iskrenega prijatelja, ki ga vidim samo 1x na teden :(
Aja, pa tašče ste "obdelovale" pred kratkim :) No, moja je kar fina, grem rada z njo na kavo, ni nič vsiljiva, mi nič ne pere možganov, pa čeprav je upokojena gin. ;)

Nosečke drage, držite se, pazite trebuščke in vaše misli naj bodo čim bolj vesele in pozitivne :))user posted image

(odgovor članu utripek)
Neposredna povezava do sporočila: 794
17.4.2015 9:25:11   
sturla
Jutro punce,kako preživljate ta sivi dan? Že včeraj se mi je zdelo,da bo sprememba vremena,ker me je proti večeru mantrala glava user posted image

Sem dobila Angelsounds! Kako so hitri,res je prišel v 1 tednu,ne morem verjet! Seveda sem ga takoj probala in našla utrip naše pikice user posted image kako lepo! Sedaj bo lažje počakat do naslednjega petka na pregled user posted image

(odgovor članu zziduj)
Neposredna povezava do sporočila: 795
17.4.2015 13:24:13   
Lucy89
zziduj , kdaj pa imaš rok poroda? Sama imam morfologijo 4.5 (komaj čakam) :)

Lp vsem!

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 796
17.4.2015 14:10:56   
zziduj
Lucy89 določili so mi 4.9., bomo videli kaj porečejo v ponedeljek, če so kakšne spremembe glede na razvoj. Tudi 4.5. ni daleč :) Meni se blazno hitro obračajo te dnevi...

AS bi tudi jaz imela, ampak dobro, na zadnjem pregledu se je mali lump tako skrival da ga je gin.kar nekaj časa iskala. Je pa tak leeeep ritem tega zvoka, ane punce :) kljub temu da je hiter, je pomirjujoč...

Pozdrav vsem novim, se še kar pridružujete in že prej razkritim tudi seveda:) Jaz sedaj opazujem nosečke na cesti in poskušam ugibat kako daleč so že kaj, hehe...sej veliko trebuhov hodi okol, bo kar baby boom letos...

(odgovor članu Lucy89)
Neposredna povezava do sporočila: 797
17.4.2015 14:17:48   
Lucy89
Zanimivo...jaz mam ga 8.9, pa jo mam 2 tedna kasneje :) tudi sama sem začela zelo slabo spati... na noč se obrnem in prebudim velikokrat :/ ponavadi pa sem spala kot top tudi po 12 ur... user posted image
Že čuti katera dojenčkove premike? Sama še ne.. proti večeru se v trebuščku vedno ful dogaja, samo kaj ko še ni tako očitno, da ne veš za kaj gre... user posted image .

Lp

(odgovor članu zziduj)
Neposredna povezava do sporočila: 798
17.4.2015 14:37:16   
alsp
Živijo! Tudi jaz sem nova user posted image in danes prvič brskam po ringaraja forumu. Malo sem brala vaše komentarje in se z vami veselim, saj je tudi meni tako fajn user posted image Moj PDP je 19.9. Zanima pa me naslednje...veliko bolj sem aktivna na facebooku pa me zanima ali katera ve ali že obstaja kakšna zaprta skupina septembrke 2015, kjer bi si lahko delile še več izkušenj in mogoče kakšno fotografijo trebuščkov user posted image , kasneje pa fotografije naših user posted image ??

(odgovor članu Lucy89)
Neposredna povezava do sporočila: 799
17.4.2015 16:51:05   
aspera
alsp, obstaja skupina in če se prav spomnim moraš kontaktirati adedayo (a sem prav napisala user posted image ), da te povabi v skupino.

Jaz sem s pdp med zadnjimi tukaj, ker ga imam 28.9., na nuhalni mi je celo dal pdp 30.9., tako da če se kaj zavleče, lahko rodim še celo oktobra. Bi pa raje septembra, če se da user posted image .
Glede gibov sem brala, da jih ene začutijo že v 17.tednu, ampak jaz jih še ne čutim pa sem ravno v 17.tednu. Jih pa nestrpno pričakujem user posted image .

(odgovor članu alsp)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.