|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
20.4.2015 14:51:20   
utripek
Pozdravcek! 😃

....tudi sama se vedno bolj zavedam otrocicka, ki ga nosim....za to je poskrbel kar sam in sicer prvo z mehurcki in sedaj par dni mi nezno trka od znotraj😊😃. Ker mi je obcutek bil nenavaden-nepoznan, sem takoj vedela za kaj gre. Cudovito, zelo lepo je to obcutit. In zdaj sem skoz pozorna kdaj bo naslednjic😄.

Zacelo se je lepo vreme, prazniki, dopusti se blizajo... Ker obuzujem morje, ne bi zelela zaradi bolniske, to izpustit. Slisala sem, da kontrola naj ne bi bila pravilo v nosecnosti, saj je nosec. priporoceno bit cim vec na svezem zraku itd. Tudi sama mislim, da vec dni ko bi bila na morju, vec bi imel tudi otrokec od tega. Zaradi dveh stvareh spadam v rizicno..., kar pa mi sedaj ne povzroca nobenih tezav in je mozno, da mi sploh ne bo. Sedaj mi pogosto povzroca tezave mehur, trenutno je ok.

Pozna katera kaksen primer kontrole na domu v primeru bol. stal.??? (pri nosecnici)

😃😃😃

< Sporočilo je popravil utripek -- 20.4.2015 15:02:56 >

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 826
20.4.2015 15:13:04   
zaba30
Koti si ze sama napisala se to v nosecnosti tretira drugace...tudi sama sem na bolniski pa nisem doma saj je boljse zate da se gibas cim vec...ce bi pa zelela oditi kam je pa bolje o tem seznaniti osebnega zdravnika. tudi v primeru ko komisija napise da si doma ti zdr.lahko dovoli tako da ne skrbi 😉

(odgovor članu utripek)
Neposredna povezava do sporočila: 827
20.4.2015 15:25:38   
aspera
Mene pa ful zanima od česa je to odvisno, da ene čutijo gibe že od 16.tedna, druge pa šele od 22. user posted image . Sem brala, da vitke ženske prej občutijo gibe, pa jih jaz še nič ne čutim. Kakor sem rekla, včasih začutim kot kakšen trzljaj mišice pod popkom, samo ne vem če je to to, ker bolj opisujete to kot neke mehurčke in trkanje od znotraj user posted image .
Imam pa vsaj AS in skoraj vsak dan poslušam otročka, samo za par sekund, da se prepričam, da je ok in potem sem mirna.

Jaz sem tudi med starejšimi tukaj, sem imela ravno zadnjič 34.roj.dan. Sva se kar ene 4 leta matrala za otročka, 2 IVF postopka, en splav itd., tako da sem bila na začetku nosečnosti tudi kar panična, če bo tokrat vse ok.

Zgleda, da vse navijamo za punčke user posted image . No, meni je sicer bolj kot ne vseeno, samo da bo in da bo zdrav/a, če bi pa že morala izbirat, bi pa rajši punčko.

(odgovor članu zaba30)
Neposredna povezava do sporočila: 828
20.4.2015 15:32:24   
utripek
...ja, sedaj imam od gin. priporocene sprehode. Tudi za dva, tri dni oddiha si privoscim im menjam kraj. Potovanje nekam dalec letos res odpade, hrvaska pa se mi zdi ok. Bojim, se da mi priporocila za dopust ne bo napisala😉. Bom pa jo naslednjic res vprasala, ce me v primeru kontrole lahko opravici oz. kako je s tem in kaj misli...

😃😃😃

(odgovor članu zaba30)
Neposredna povezava do sporočila: 829
20.4.2015 15:40:07   
utripek
ASPERA...sem prvic te spremembe zacutla v 17. tednu, zdaj v 18. pa ze male brcike( ki pa se niso pogoste). Tudi sem v 34. letu in vidim da je res pri vsaki drugace, pri nekaterih podobno...ceprav dvomim, da bi lahko kakorkoli vplival na to oz. ne vem od cesa bi lahko bilo odvisno.
Bo prej kot slej😀, ceprav vem kako tezko je cakat. Lahko pa do so ti trzljaji, ki jih cutis pod popkom TO.

Hvala ZABA30😉!

< Sporočilo je popravil utripek -- 20.4.2015 15:50:58 >

(odgovor članu utripek)
Neposredna povezava do sporočila: 830
20.4.2015 16:24:06   
aspera
Jaz sem vseeno poklicala svojo ginekologinjo glede tega izcedka, ker me malo skrbi, da je tako tekoč in skoraj brezbarven in mi je rekla, da bi tudi ona raje videla, da se pridem pokazat za vsak slučaj. Tako da imam pregled čez dobri 2 uri, upam, da bo vse ok.

(odgovor članu utripek)
Neposredna povezava do sporočila: 831
20.4.2015 16:34:04   
utripek
...saj za to so najboljsi zdravniki...

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 832
20.4.2015 16:48:00   
utripek
Ce katera ve kako je s kontolami v bolniskem stal., bi prosila za info.!

In lep preostanek dneva! 😃😃😃

(odgovor članu utripek)
Neposredna povezava do sporočila: 833
20.4.2015 19:42:03   
levcka
aspera upam, da je vse ok :)

Mene pa zanima kako obračunavajo bolniško po 30tem dnevu. Zna katera povedat?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 834
21.4.2015 8:07:52   
sturla
Jutro user posted image kako se počutite?

Še ena na bolniški,ki ji komisija noče napisat v odločbo,da lahko šeta okrog user posted image pa mi je G napisala sprehode,ampak ne, oni ne bojo tega napisali! user posted image jaz se vseeno sprehajam,grem do bližnjih trgovin, občasno na kakšno kavo. Na začetku nosečnosti sem bila skoraj 2 meseca doma in si ne predstavljam,kako bi preživela 9 mesecev med 4 stenami. Grozno!
Glede kontrole ne vem točno,kako poteka. Nenapisano pravilo je,da nosečnic ne pregledujejo (čeprav slišala sem,da včasih vseeno pridejo). Če ti dr. napiše,da se lahko sprehajaš in te v času kontrole ni doma,ni nič narobe. Samo argumentirat moraš,kje si bil. V mojem primeru ne pridejo do vrat,ker imamo ograjeno..zdaj pa naj me iščejo,če hočejo user posted image

Aspera, upam da si fajn rešila in ni bilo nič hujšega user posted image

Žaba30 medve sva pa obe z obale in stari 30 user posted image no jaz bom praznovala septembra hehe

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 835
21.4.2015 10:04:25   
aspera
Hej punce user posted image .

Sem bila pri G in je pogledala ta izcedek in z nekimi lističi preverila, če je slučajno plodovnica, pa hvalabogu ni. Je pa rekla, da se rajši tudi ona prepriča v takih primerih. Z uz mi je pogledala tudi maternični vrat, ki je lepo zaprt in otročka na hitro in pravi, da je vse v najlepšem redu.
Očitno imam samo tako tekoč izcedek sedaj v nosečnosti.

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 836
21.4.2015 10:14:32   
utripek
Jutro!😃

Pocutje ok, razen da so se mi zacele tezave z zelodcem...dolocena hrana, kot je paprika, paradiznik, citrusi...mi sploh ne odgovarjajo. Mozno, da gre za vnetje.

Drugace pa ne morem verjet, kako si predstavljajo 9 mesecev bit doma??? Razumem, tiste ki imajo strogo mirovanje...ampak te vecino casa tako prezivijo v bolnisnici. Kar mora bit zelo neprijetno in ta strah iz dneva v dan. Se mi smilijo taksne. Ampak, da nimas mirovanja in bit 9 mes. doma???
Kaj pa sproscena nosecnost?! Psiha je zelo pomembna in igra veliko vlogo v razvoju nasih bebik.

No, super da imate ograjo...vsaj ena prepreka, ki pride za vec stvari prav😜.
Ce oz. ko dobim se kaksno infor. glede bolniske, komisije....javim!
😃😃😃

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 837
22.4.2015 8:37:25   
Lucy89
Pozdravljene!

Kaj pa to, ko me je včeraj začela takoooo boleti desna stran hrbta (ponavadi me je občasno bolelo na desni strani medenice, ko sem sedela v kakem določenem položaju). Že včeraj ponoči me je dvakrat prebudila čudna bolečina, nato pa me je po vsakodnevnem sprehodu začelo močno boleti. Sem najprej mislila da je ledvica (in se že ustrašila), ampak je bolečina čist minila, ko sem sem spremenila položaj sedenja.
Po besedah ginekologinje baje boleče ledvice spremlja pogosto vročina in pa pogosti obiski wc-ja :).
Upam, da čimprej mine, ker je zelo neprijetno... zadnje dneve spim zelo slabo, sedaj pa je katastrofa user posted image .

Kako pa kaj ve?
Lp, user posted image

(odgovor članu utripek)
Neposredna povezava do sporočila: 838
22.4.2015 8:55:31   
geekica
Zdravo user posted image !

Mene pa križ matra že več kot en teden. Začela sem tudi obiskovati jogo za nosečnice, tako da me zdaj bolijo vse mišice na telesu in vsaj križa ne porajtam več :)
Trebušček imam vsak dan večji, tako da tudi spim čedalje slabše. Počasi si bo treba omislit kakšno blazino. Upam da pomaga?

Sicer imam pa dopoldne grozno velik apetit, vse bi pojedla! Po službi mi običajno zadošča kosilo in sem potem do večera sita. Odštevam tudi dneve do naslednjega pregleda (morfologija) čez tri tedne...bova izvedela tudi spol :)

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu Lucy89)
Neposredna povezava do sporočila: 839
22.4.2015 12:36:02   
levcka
utripek meni paprika sploh dušena že od začetka nosečnosti dela težave. Vloženo in surovo pa lahko jem. :)

Mene pa danes boli spodaj pod trebuščkom. Upam, da to čimprej mine, da se ne psihiram. V petek imam pa itak pregled. Upam, da mi naredi morfologijo. Sem že v 21. tednu :)

(odgovor članu geekica)
Neposredna povezava do sporočila: 840
22.4.2015 14:34:16   
Maicoo
Mene tudi zadnje dva dni nekaj boli in špika v in pod trebuščkom, boli :/ tko zbada, mogoče celo mal krčkom podobno.. potem pa spet mine. user posted image
Ma ne bom se sekirala, ni šans, ker sem se že preveč, pa vsakič za brezveze user posted image
Vprašanje za punce, ki niste poročene: kdaj boste urejale papirje za očetovstvo? Menda to lahko urediš še preden urediš papirje za porodniško?
Pa še to, glede na to, da bomo zadeve za porodniško urejale julij-avgust, a mislite, da bo kej problemov zaradi delovnih časov, dopustov po uradih ?

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 841
22.4.2015 14:38:41   
levcka
Glede očetovstva nimam pojma kako in kaj. Midva se bova poročila junija. :)

Upam, da nas ne bojo pošiljali iz ene sobe v drugo na CSDjih. Če se mi to zgodi julija, bodo vsi vidli kakšen user posted image znam bit ;)

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 842
22.4.2015 15:01:36   
Lucy89
Sem bla zadnjič na uradu in vprašala glede očetovstva.. pa mi je rekla naj prideva 1x julija (lahko 2 meseca prej), da se to čimprej porihta, prav zaradi dopustov v avgustu :)
Midva bova se ob enem tudi prijavila v skupno gospodinjstvo.

Lp :)

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 843
22.4.2015 19:46:46   
aspera
Midva nisva poročena, tako da morava tudi to glede očetovstva prej urediti. Sem se pa šele zdaj spomnila na to, ko sem tukaj prebrala.

Mene tudi boli sp.del trebuha zadnje dni, ne konstantno, ampak ko se kaj premaknem ali pa ko vstanem iz sedečega položaja itd. To se nam sigurno vezi širijo, ker trebuščki pospešeno rastejo ... vsaj meni user posted image .

(odgovor članu Lucy89)
Neposredna povezava do sporočila: 844
22.4.2015 19:55:16   
levcka
Jaaaa moj trebušček je tudi že kar velik. user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 845
23.4.2015 7:32:11   
sturla
Jutro punce user posted image
Kako ste danes?
A vas še križ mantra? Mene na srečo še ne, naš škratek je še bolj majhen in še veselo plava user posted image Jutri bom videla,če lepo raste..komaj čakam! user posted image

Punce,ne pozabit..danes v hofer po blazino za dojenje! user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 846
23.4.2015 10:37:21   
levcka
Naše dete se je tudi včeraj odločilo, da bo zvečer pokazalo kako močno je ;) Me je brcnilo, da mi je slabo ratalo. Če ne bi glih z AS poslušala, bi verjetno mislila, da se spet širim :)

Blazine v Hoferju so pa full lepe. Jaz sem si že kupila zeleno z žabico :)

Lep sončen dan sonosečke :)

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 847
23.4.2015 14:31:50   
aspera
V našem Hoferju so imeli ob pol enajstih dopoldne samo še 2 blazini in sicer modro in roza. Sem vprašala prodajalko in je rekla, da imajo samo še to, tako da sem vzela modro. Modra in punčka mi še nekako gresta skupaj, roza in fantek pa ne user posted image . Je pa ena kolegica pred mano dobila še zeleno in mi material ni ravno všeč, modra in roza sta iz drugačnega materiala.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 848
23.4.2015 14:43:15   
geekica
V Hoferju poleg MC Šiška je bilo med mojo malico (okoli 1h) še en kup teh blazin ampak meni material ne ustreza, pa tudi barve in polnilo ne...tako da sem rekla, da raje dodam še 10€ in kupim nekaj, kar mi bo všeč.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 849
23.4.2015 14:46:13   
aspera
Polnilo res ni kaj preveč kvalitetno, ampak upam da bo u redu. Mogoče pa na koncu sploh ne bomo imele potrebe po tej blazini. Ravno zato se meni zdi neumno dajati po 40€ za to blazino, ker ne vem, če jo bom sploh kaj rabila potem.

(odgovor članu geekica)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.