Maicoo
|
sturla: Dala sem cca 19€, pa kar od top-rated prodajalca. In je prišlo original zapakirano, z navodili, itd., čist ista zadeva kot pri nas, samo, da te pri nas ogulijo z maržami (klasika). Prodajalec: Star Health. Tukaj je pa še link: http://www.aliexpress.com/item/CE-FDA-Factory-direct-AngelSounds-fetal-doppler-pocket-ultrasound-fetal-monitor-prenatal-monitor-Pink-and-Green/661860273.html Tudi meni na čase otrdi trebuh, no prejšnji teden mi je, ta teden še nisem opazila... utripek in aspera ohh jaz bi lahko spisala cele romane... Npr. o tem, da je moja tašča že odločena, da bo najin dojenček imel isti košek (za spati) kot ga je imela že cela njihova familija (in ga trenutno še vedno ima 2-mesečni nečakec od mojega). Seveda je ta košek oblikovala sama, ga obnovila z novim blagom in podlogo in okrasjem, ampak meni je ta košek (in vzorec blaga) Ne bi pa npr. pomislila, da si želim za svojega prvorojenca kaj novega, ali po svojem okusu,... Itak je cela hiša pod vplivom njene volje in nihče sploh tvegat ne upa, da bi se pri njej slabo zapisal, ker te čaka kila na glavo .. Saj ne rečem, ok, povej mi svoje mnenje in daj nasvet (če ti res izgledam, kot da ga rabim ali želim). Samo ne zganjaj potem slabe volje, ko/če ga ne upoštevam ! Na srečo moj dobro ve, kako stvari stojijo in v roku enega leta planirava selitev,.. a muči me misel na to, da VEM, da mi bo s svojim vmešavanjem, pametovanjem, vdiranjem v zasebnost in podobnim početjem uničevala dober del porodniškega dopusta in intimnih momentov mlade družinice, ki jih res tako težko čakam... Moja mati po drugi strani je popolnoma druga pesem, vedno je bila najboljša mami in sanjska tašča (kot pravi moj).. verjetno tudi zato, ker živi svoje življenje, ki jo izpopolnjuje (kar je, sem opazila, skupen imenovalec taščam ki se NE vmešavajo in ne vtikujejo povsod). Me veseli, da vsaj koga nasmejim s temi zapisi.. sej tud samo sebe, potem, ko se malo ohladim
|