|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
8.4.2015 15:38:28   
Maicoo
sturla: Dala sem cca 19€, pa kar od top-rated prodajalca. In je prišlo original zapakirano, z navodili, itd., čist ista zadeva kot pri nas, samo, da te pri nas ogulijo z maržami (klasika). Prodajalec: Star Health. Tukaj je pa še link: http://www.aliexpress.com/item/CE-FDA-Factory-direct-AngelSounds-fetal-doppler-pocket-ultrasound-fetal-monitor-prenatal-monitor-Pink-and-Green/661860273.html

Tudi meni na čase otrdi trebuh, no prejšnji teden mi je, ta teden še nisem opazila...

utripek in aspera ohh jaz bi lahko spisala cele romane...
Npr. o tem, da je moja tašča že odločena, da bo najin dojenček imel isti košek (za spati) kot ga je imela že cela njihova familija (in ga trenutno še vedno ima 2-mesečni nečakec od mojega). Seveda je ta košek oblikovala sama, ga obnovila z novim blagom in podlogo in okrasjem, ampak meni je ta košek (in vzorec blaga) user posted image Ne bi pa npr. pomislila, da si želim za svojega prvorojenca kaj novega, ali po svojem okusu,...
Itak je cela hiša pod vplivom njene volje in nihče sploh tvegat ne upa, da bi se pri njej slabo zapisal, ker te čaka kila user posted image na glavo ..
Saj ne rečem, ok, povej mi svoje mnenje in daj nasvet (če ti res izgledam, kot da ga rabim ali želim). Samo ne zganjaj potem slabe volje, ko/če ga ne upoštevam !
Na srečo moj dobro ve, kako stvari stojijo in v roku enega leta planirava selitev,.. a muči me misel na to, da VEM, da mi bo s svojim vmešavanjem, pametovanjem, vdiranjem v zasebnost in podobnim početjem uničevala dober del porodniškega dopusta in intimnih momentov mlade družinice, ki jih res tako težko čakam...

Moja mati po drugi strani je popolnoma druga pesem, vedno je bila najboljša mami in sanjska tašča (kot pravi moj).. verjetno tudi zato, ker živi svoje življenje, ki jo izpopolnjuje (kar je, sem opazila, skupen imenovalec taščam ki se NE vmešavajo in ne vtikujejo povsod).

Me veseli, da vsaj koga nasmejim s temi zapisi.. sej tud samo sebe, potem, ko se malo ohladim user posted image

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 751
8.4.2015 16:30:34   
utripek

HEHeheeee😂😄😄, to je to, zdaj pa povej, da bi ti drugace, brez da pade zamera. Res smesno, zdaj ko govorimo o tem. Drugace niti ni.

Sama tudi zelim imet prvo kosek na kolesih, so mi tako cart in kaksne vse imajo. Nasim nekaterim se to zdi nepotrebno, ces cemu, ce je potem tako in tako potrebno kupit posteljco( kinderbet). Gre zgolj za mojo zeljo. Vem, da ni ekonomicno ampak kaj vse imamo, kar v bistvu sploh ne rabimo in za kaksne stvari vse gre denar...Mi na misel ne pride, da bom pa zdaj tukaj varcevala. Mogoce pri drugem otroku res ne bo vse takoooo pomembno, prvi je pa je le prvi. Mislim pri neki zacetni materialnosti, kaj se tice ljubezni...enako.

Te razumem in zelo dobro opisano 😉. Posebaj zadnji odstavek, da ljudje ki zivijo polno -zadovoljno zivljenje, se ne vmesavajo toliko. Tistim, ki premalo dogaja ali so pri svojem otroku nekaj zamudili ali ostali brez pomembne funcije taksne ali drugacne( tudi staranje, penzija, nekatere mame se danes niso prerezale popkovine...), zelijo dominirat pri mladih druzinah.
Drugace sma s tasco kar uredile, da se ve do kod ampak ko bo otrok, bo potrebna dvojna mera odlocnosti in zivcev.

Bom si zapomnila, da ne bom taksna😜😉

😃😃😃

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 752
8.4.2015 17:10:39   
levcka
Ojoj Maicoo te čisto razumem. Moja tašča je zmaj, ki se mu nič ne da dopovedati. Tast pa isto. Zadnjič ste me tako na obrate spravila, da sem pobrala stvari in samo zaloputnila vrata ko sem bila pri njih na obisku. Saj razumem in sprejemam njihovo kulturo, ampak ko se gre za najinega otroka mi nekdo, ki je enega otroka zapustil pri moškemu, ki jo je pretepal, meni ne bo solila pameti. Če sem se jaz odločila, da 21 dni po porodu ne želim nobenega kričanja in skakanja in lubčkanja otroka od drugih, naj to spoštuje. Moji so se s tem sprijaznili. Od mojega se pa ne morejo. Tko kot ne morejo razumet, da ne želim, da objavljajo slike mojega otoka na svojem FB profilu. Vam povem punce, za taščo sem jaz pravi zmaj. Ko jo vidim kaj vse počne z nečakom od mojega, ki je star 2 meseca, se mi obrača. Cigareta v eni roki, otrok v drugi roki in ko mu duda pade na tla, jo ona da v svoja usta in potem malemu v usta. Zdaj pa ne vem kdo je tu nor....

Lep sončen pozdravček vsem :)

(odgovor članu utripek)
Neposredna povezava do sporočila: 753
8.4.2015 21:08:55   
sturla
Maicoo hvala za info user posted image

Glede tašč pa user posted image nimam kaj dodati,vse ste povedale user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 754
9.4.2015 13:36:04   
sturla
Ojla sonosečke,kako ste?

maicoo pa sem ga naročila user posted image user posted image user posted image toliko o moji vzdržnosti user posted image

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 755
9.4.2015 13:57:59   
levcka
utripek mene je ginekolog poslal na ORL, kjer so mi požgali žilice, ki so bile povečane. Občutek je zoprn in niti ne boleč. Mi pa od takrat me teče več kri iz nosa. Me je pa nos potem malo bolel in pa zoprno je bilo dihati, ker je bil nos poln krast. Zdaj je že skoraj ok.

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.4.2015 12:26:11   
utripek
.....levcka, samo da zdaj ok in da je za tabo. sama sicer nisem imela taksne izkusnje.

Pozdravcek😃😃😃

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.4.2015 14:29:28   
aspera
Kako ste sonosečke user posted image ? Jaz sem danes prav super, sem imela pregled in se spet nagledala svojega user posted image . Imam ful fajn ginekologinjo, ki mi vedno naredi uz, pa še za slikico sem jo nafehtala, ker se je tako lepo videlo user posted image . Najbolj važno je, da je vse ok, otroček raste, spet je bil ves živahen in komaj čakam, da začnem čutit to njegovo oz. njeno brcanje user posted image .

Naslednjič imam pa že morfologijo, sredi maja nekje.

(odgovor članu Zelena.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.4.2015 14:58:05   
Maicoo
Ooo aspera lepo user posted image sigurno bo tvoj vikend zarad tega še lepši user posted image

sturla hehe odlično user posted image mislim, da ti ne bo žal. Midva sva ga zadnjič potem priklopila na računalnik in se je po celi sobi razlegal zvok utripka.. Pa še posnela sva ga in poslala mojim staršem. Kam je to tehnologija že doterala, a user posted image

levcka meni je moja tašča že dober mesec nazaj napovedala, da bo vsak dan prišla k otroku. Ni želela niti slišat mojega odgovora, da bo to odvisno od mojega počutja. Njen razlog je, da želi, da se jo otrok navadi. Ej, živimo v isti hiši, kako se te ne bi? Kaj bi potem lahko rekla moja mami, ki ga bo vidla mogoče 1x na teden ? user posted image

Jaz imam naslednji pregled v torek (jih mam bolj pogosto, ker ginekologinja želi spremljat to mojo posteljico).. Naslednja je pa potem morfologija, ki mi jo je napovedala za konec aprila.
Komaj čakaaaaaaaam, tako me firbec matra, kaj je tale mali škratek.. a je škratka user posted image sploh ne vem, kako zdržjo oziroma zdržite tiste, ki te informacije sploh ne želite!
No, vedela bova res samo midva. Jaz še za nosečnost ne bi skoraj nikomur povedala, če bi bila to sprejemljiva praksa (pa če me ne bi trebuh izdal seveda) user posted image

Drugače pa sem imela včeraj popoldan in danes občasno čez dan takšne glavobole, da ni normalno.. pa jih pred nosečnostjo in v 1/3 nisem imela.

A že kaj kupujete nosečniška oblačila? A lahko Gorenjke priporočite kakšno fajn trgovino? Zadnjič sem bila v Qlandiji v Kranju in žalostno ugotovila, da tamkajšnji C&A nima več nosečniških zadev user posted image samo še za otročke.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 759
10.4.2015 15:38:01   
aspera
Ojoj, jaz bi znorela, da bi se mi tašča vsak dan nalimala na obisk, ko rodim user posted image . Sva oba s partnerjem taka, da imava rada svoj mir, tako da vem, da tudi njemu to ne bi bilo všeč, tako da bi ji sigurno kaj rekel, če bi do tega prišlo. Je pa taka, da je takoj za vse užaljena, samo briga mene, se bo že navadila.

Maicoo, jaz sem šla kar na Rudnik v H&M, so še najbolj ugodni. Nosečniške hlače in kavbojke npr. prodajajo po 25€. Jaz sem si kupila ene črne hlače in ene kavbojke, več jih pa ne rabim. Bom malo reševala situacijo s pajkicami in tako. Pa par navadnih kratkih majic v L velikosti sem si nabavila in upam, da bom lahko prišla skozi z njimi, ker se mi zdi neumno dajati po več kot 15€ za nosečniške majice. Sem pa do zdaj imela XS ali pa S velikost in mi je bilo kar čudno L majice nabavljat user posted image .

Glede tega, da nočeva vprašat za spol, se pa nama tudi kar malo čudijo, ker v današnjih časih skoraj vsak hoče vedet. Midva bi pa rada doživela tisto pristno presenečenje po porodu, ko ti takrat povejo kaj je user posted image . Imena imava že nekaj časa izbrana, samo tudi ne misliva razlagat, ker so potem vsi nekaj pametni in ima vsak svoj nasvet zakaj ne bi raje tako ali tako...

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 760
10.4.2015 19:24:12   
Preggy
Aspera ravno zato tudi jaz nebi povedala. No ze tako mi ni zanimivo vsega povedati, ampak tudi to kar si sama omenila. Ker vsi so pametni,saj vem da vecina dobronamerno, ampak vseeno je potem miljon zakaj pa ne to zakaj pa ravno to :)

Sama imam kar malce srece ker tasca ne zivi ravno blizu, tako da mislim da na zacetku bodo malo vec potem mogoce 1krat tedensko ali pa se to ne :)

Ceprav obe z mojo mami pravita da ne onedve pa nebosta taki da se bosta umesavali in da bosta upostevali najin nacin vzgojo, mocno dvomim da se bo obdrzalo hehehe :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 761
10.4.2015 19:26:16   
levcka
Maicoo saj je meni tudi rekla, da bo prišla na obisk prej, ker je pri njih to taka navada. Pa jo je moj srček (njen sin) takoj ustavil in ji rekel, da bo ostala pred zaklenjenimi vrati :) Tako sem se začela smejat v sebi, ko sem vidla njen fris. Ahahaha. user posted image za mojega :) Pol je pa začela noret, da smo slovenci čudni s temi našimi navadami in sva lepo vstala in šla. Še prej je pa rekel, da če bo težila, ga 5 tednov ne bo vidla al pa še več. Jaz ne nom taka tašča :)

aspera te popolnoma razumem glede spola :) Jaz sem že začela štrikat oblekico za iz porodnišnice. Bo bela, ker je zo edina nevtralna barva :)

Drugače imam jaz ene ali dvoje nosečniške hlače za posodit, če jih katera hoče. Oziroma ji bodo prav. Edino, kar želim je, da se mi jih vrne. :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 762
11.4.2015 9:41:52   
sturla
Jutro punce,kako ste?

Včeraj je bil tako lep dan,da sem ga večino preživela na odprtem. posledično sem bila zvečer tako utrujena,da sem kinkala pred tv user posted image danes kaže,da bo lih tako lepo.

O tašči pa na srečo živi več kot 1,5h stran user posted image že to je velik + drugo se niti ne sekiram toliko user posted image včasih prav pomislim,a je kaj narobe z mano ali z njo user posted image ženska hoče bit prijazna in ustrežljiva za vsako ceno,meni pa gre ta posiljenost na živce user posted image ah ja

Kaj imate v planu za ta vikend?

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 763
11.4.2015 11:00:53   
beba92
pozdravljene!
še en sončen vikend je pred nami, čimbolj ga izkoristimo user posted image
oh te slabosti, še kar so prisotne user posted image sprašujem se a bo sploh kdaj minilo....

v kateri trgovini lahko kupim nosečniške obleke, hlače....? edino kar lahko nosim so trenerke, ostalo me vse tišči....

uživajtee user posted image

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 764
12.4.2015 9:23:55   
levcka
Dobro jutro :) Jaz sem bila včeraj v H&Mu na Rudniku. Morm rečt, da je ponudba zelo majhna, ampak ene pajkice sem pa najdla. Drugače sem pa tudi na spletni strani trgovine Mana videla, da imajo stvari za nosečke. Imaš pa še kar nekaj spletnih trgovin, samo so cene dvakrat višje.

Kako ste na ta sončkast vikend?

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 765
12.4.2015 10:39:02   
aspera
Potem sem pa jaz zadnjič zgleda ravno naletela na novo robo v H&M-u, ker je bilo kar veliko izbire.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 766
13.4.2015 8:04:46   
sturla
Jutro user posted image
Kakšno lepo sončno jutro in zgleda,da bo spet lep sončen dan user posted image

Nosečniške reči imajo tudi v c&a po zmerni ceni. Zadnjič sem jih videla tako v btc-ju kot na rudniku.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 767
13.4.2015 12:16:17   
levcka
O kera buča sem jaz. Tako blizu sem bila in nisem šla pogledat. :( Pa drugič.

Kako ste danes? Jaz končno lahko spim nekje do pol osmih vsak dan. Pa celo noč prespim. Sem si pa kupila AngelSound - ne znam vam opisat, kako pomirjena sem, ko slišim bitje srčka. user posted image je pravi maratonec ;)

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 768
13.4.2015 14:01:11   
Maicoo
levcka, dobrodošla v Angelsounds klubu user posted image user posted image kajne, da ni lepšega? Sploh v tem obdobju, ko otročka še ne čutimo (brcik).. da ga lahko vsaj slišim (ne samo utripka, tudi plavanje :)) - zlata vredno, saj pravim, tudi meni so se kar nehali čudni izcedki po začetku uporabe.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 769
13.4.2015 14:45:54   
sturla
Oh srečnice,ko ga že imate user posted image upam,da ga dobim še ta teden,bom lažje počakala na pregled user posted image

Danes sem šla v hofer in našla staro zalogo bodijev z dolgimi rokavi: 2 komada 3€! Žal se nisem mogla upret user posted image vzela sem v nevtralnih barvah 2 paketa, ne prav mičkene da bojo sigurno prišli prav user posted image poglejte,mogoče so tudi pri vas

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 770
13.4.2015 15:04:23   
aspera
levcka, v Kranju v C&A nimajo več nosečniških cunj.

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 771
13.4.2015 22:21:23   
levcka
aspera mislila sem na C&A na Rudniku. Ker sem bila tam tudi v H&Mu. Sem pa danes v Mani tudi videla črne pajkice in kavbojke za nosečke in par različnih majic s kratkimi rokavi. To je pa tudi to. Za malčke pa bodije na preklop. Se mi zdi, da bom kar take kupila za prve mesece. Da me ne bo vsakič ko no treba preobleči dete strah. :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 772
14.4.2015 7:24:03   
sturla
Jutro

Levcka a bodije na preklop si videla v mani? Počasi moram malo v inšpekcijo user posted image v hoferju so imeli samo tiste navadne,ko se pri vratu raztegnejo. Taki so fajn za malo kasneje,ne takoj po rojstvu user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 773
14.4.2015 9:27:19   
levcka
Ja v Mani v Litiji sem jih zasledila. Sem si sla kupit eno majčko z napisom My baby, my rules, end of conversations ;)

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 774
14.4.2015 10:24:09   
aspera
Joj, mene res že nosečniška zabitost daje user posted image . levcka, zamenjala sem te z Maicoo, za njo vem, da je nekje blizu Kranja, zato sem mislila, da misliš na kranjski C&A user posted image .

Jaz bom za začetek tudi bodije na preklop kupila, jih dobiš povsod: H&M, C&A, Babycenter... Sestra mi je sicer dala dosti cunj, samo njen otrok je junijski in ima te tamale bodyje predvsem s kratkimi rokavi, kar za mojega za konec septembra najbrž ne bo prišlo več v poštev.
Malo sem gledala te sezname za novorojenčke na netu in jih prepisala, pa dala še parim mamicam za pogledat in pokomentirat in pravijo, da je res treba to kar vse imeti, kar piše. Tako da nas čaka še veliko nakupovanja, ne samo oblačil, tudi stvari za nego, pa opremo itd. user posted image .

Aja, pa vedno pozabim vprašat... A še katero bradavice oz. kolobarji srbijo za znoret? Mene že sigurno 2 meseca, si jih mažem vsak večer z vsem mogočim, pa nič ne pomaga. Zgleda zato, ker se širijo. Ko se začnem praskat, bi kar znorela user posted image . Drugače sem pa danes sanjala, da sem že imela dojenčka in ko sem ga dojila, sem imela toliko mleka, da je kar špricalo vsepovsod in sem reveža čisto zalila po obrazku user posted image .

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.