JozicaH -> RE: Avgustovke 2015 (16.12.2014 12:34:02)
|
jesse16, tole z otročki, ki imajo informacije o naših dojenčkih so tudi mene presenetile. V prejšnji nosečnosti mi je, predno sem sploh naredila test rekla zvečer, ko sva se crkljali, da imam dojenčka v trebušku. Po šoku sem jo vprašala, kako to ve in je rekla "Ker mi je dojenček povedal!" :/ Kako preprosto, a ne? Jaz kar verjamem, da naši otročki veliko več vidijo, vejo, čutijo, kot mi odrasli, zato po premisleku niti nisem bila več tako zelo šokirana. V tej nosečnosti pa je, še predno sem ji povedala, ko smo se vozili z avtom in je med naštevanjem, kaj vse ona vidi skozi okno, skoraj zavpila, "Joj, komaj čakam, da dobimo dojenčka!" in to je bilo to. Kaj več ni želela povedati. In ko sem ji potem čez nekaj dni povedala o dojenčku in jo vprašala, če je zadnjič v avtu mislila tega dojenčka v maminem trebušču, je zavpila "Jaaaaa!" Tako da, hja, očitno res vedo več :) Za prebavo pa pomaga res veliko vode, ne katerekoli tekočine, res vode, toplo ali mlačno, na prazen želodec vsaj dva kozarca. Naredi čudeže in zelo naravno. Ima še obilo drugih pozitivnih učinkov. pa tudi čez dan veliko tekočine, počitka, sadja zelenjave, kar pa že itak veš :) Sem pa tudi jaz imela prav boleče krče, za katere mi ni bilo jasno, ali so od prebave, ali maternica ali kaj... ker je itak vse tam nekje... Pa se je potem umirilo. Hvala bogu. Ali bo katera vzela na nuhalno s sabo otroka? Jaz razmišljam, da bi jo vzela s sabo, da še ona vidi... Seveda se bom prej posvetovala z G
|
|
|
|