Shana86 -> RE: Avgustovke 2015 (16.12.2014 11:14:19)
|
Polhek jaz sem 8 let starejša od brata in je bilo super, tako njemu kot meni, me je klical druga mami [sm=smiley1.gif] Pa tudi zdaj, ko je že skoraj odrasel, študent, se super razumeva. Ti pa dobiš varuško [sm=smiley1.gif] Od sestre pa sem starejša 17 mesecev, tako da imam sprobani obe skrajnosti in oboje se je super obneslo. Danes se bolje počutim, res pa je, da poskušam nonstop po malem grickat prepečenec. Tudi meni paše junk food, ampak mi je potem slabo. Kara jaz imam enak tip slabosti, pomoje je to značilno za nosečnost. Sem okej, potem pa v sekundi tako zanič, da iščem wc. Zaenkrat na srečo potem mine in še nisem bruhala. Pozna se mi tako kot tebi, bolj tista napihnjenost popoldne in zvečer. Je pa spodnji del trebuha že malo trd. Tudi jaz težko spim na trebuhu, sem že aktivirala materinsko blazino [sm=smiley1.gif] Najboljše zapravljen denar v prvi nosečnosti [sm=smiley36.gif] Jaz sem se prvič zredila 10 kg, sem pričakovala več, ker sem sicer suhica. Tako da sem šla rodit s 64 kg, že v porodnišnici sem jih pustila 6. Ostali 4 so se me držali, dokler sem dojila, potem sem v dobrem tednu brez kakršnekoli diete in telovadbe izgubila še 2, potem sem zanosila. Tako da zaenkrat vztrajam pri 56 kg, ampak se mi zdi, da še malenkost leze dol. Danes bova s sestro delali voščilnice, komaj čakam. Mami pa bo varuška [sm=smiley36.gif] Drugače ni šanse, da bo kaj narejeno. Moja [sm=duda.gif] hoče pri vsem pomagat, ampak pri 10 mesecih bo bolj žvečila kot dejansko kaj naredila [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|