hasimirka -> RE: Avgustovke 2015 (21.12.2014 20:11:32)
|
živjo vse! sej bi vsaki odgovorila osebno, sam nas je že preveč, pa si ne zapomnim vseh imen. super je, da se množimo, tukaj na forumu, in seveda tko zares [sm=nosecka.gif] držim pesti za vse, ki imate težave, tako s krvavenjem, kot z boleznimi, predvsem vso srečo Tanjita tebi. itak se tudi sama ful bojim, da bi blo kej narobe, se skos opominjam, da je lahko še vedno (ne vem, al je dobro tko razmišljat, ali ne), in probam imet do spontanega splava pozitiven odnos, kot da je to naravna selekcija. in načeloma tudi nima nekih posledic. kaj pa ostale? za prebavo svetujem čez noč namočene suhe slive, zjutraj vse skupi poješ in popiješ. pa donat. sama sem nagnjena k zaprtosti, po čudežu pa mam zdaj dobro prebavo. danes sva povedala družini od fanta, v sredo pa še mojim. sem bila kar živčna, ampak pol je blo pa super, samo veselje in dobre želje. sva jim zabičala, da nobenmu povedat do konca januarja. a ste že kaj razmišljale, oz. a veste, katere preiskave boste opravile? za (skrito) FB skupino sem po treh mesecih, z veseljem bi se tudi kaj dobila in poklepetala (sem iz LJ). lepo se imejte, naj gre vse gladko! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|