RE: Avgustovke 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Shana86 -> RE: Avgustovke 2015 (18.12.2014 15:38:37)

tanjita. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Se strinjam z drugimi puncami, tudi meni ne bi dalo miru in bi šla na še en pregled.

Špela, nimaš drugega kot ležat, čim več tekočine in domačih juhic in lekadol ob visoki vročini. Par dni, pa boš okej [sm=smiley31.gif]

Jaz imam pa danes slab dan... ful mi je slabo, enih 20x sem bila na tem, da letim na wc, pa mi je uspelo zadržat. Pa glavobol, vrtoglavica, utrujenost. Zoprno mi je, ker sem bila pri mojih na kosilu in seveda še ne vejo, potem je pa tako težko prikrivat in zadrževat bruhico z lazanjo v ustih... bljah [sm=smiley36.gif]

Je pa končno sonček, super [sm=bravo.gif]

Kara* -> RE: Avgustovke 2015 (18.12.2014 17:55:12)

Tanjita en velik objemček in se strinjam s puncami, pejt še na en pregled, mogoče le ni vse izgubljeno ... držim pesti in mislim nate [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Slabosti - tudi meni je slabo cel dan po malem, na momente me še vedno ful zvije, ampak me drži minuto in potem spusti. Trening za popadke [sm=smiley36.gif]

špela007 - ni tuk pomembno, da ješ, bolj je važno, da piješ .. upam, da gre čimprej ven iz tebe virus!

Mi smo dons postavli smrekico, me je ta starejša tok prosila, da ni blo druge [sm=smiley36.gif] jaslice pa čez par dni. Samo mi kr ni filing, čist je pretoplo pa še snega ni [sm=smiley13.gif]

pizmek -> RE: Avgustovke 2015 (18.12.2014 18:01:57)

Živjo,
evo še ena [sm=nosecka.gif], ki pričakuje avgusta (17.8.2015 nekje) [sm=smiley1.gif]. Pregled imam šele 15.1.2015. Iz katerega konca slo pa ste kaj?
Lp

Shana86 -> RE: Avgustovke 2015 (18.12.2014 18:49:33)

Kara* mi smo že prejšnji vikend postavili smrekico, še nikoli tako kmalu, navijal je pa mož [sm=smiley36.gif] Je imel dober argument - raje malo dlje decembra, ko je vzdušje, kot pa potem to gledat januarja, ko je že vse mimo. Jaslice nas čakajo pa ta vikend.

Pizmek dobrodosla [sm=smiley1.gif] Jaz sem iz okolice Kranja.

misa30 -> RE: Avgustovke 2015 (18.12.2014 20:20:59)

Živjo punce,

čestitike vsem za plusek. Moj je bil veliko presenečenje, ker sva bila s partnerjem že v IVF postopku ampak nama je zadnji trenutek uspela naravna zanositev [sm=smiley36.gif] Ker sem imela za sabo že toliko pregledov in pogovorov mi še kar ne da miru, če je res vse v redu. Počutim se super, brez slabosti, bolečih prsi, krvavih izcedkov. No razen malo sem utrujena in zaspana ampak to lahko pripišem tudi zimskemu času :) Malo pa me skrbi moja beta hcg. Danes sem dopolnila 5. teden, v torek sem imela vrednost 2088, danes pa (samo) 2648. Sem pa brala da se vrednost pod 1200 podvoji v 2-3 dneh, vrednosti 1200-6000 podvoji v 3-4 dneh. Imate podobne izkušnje?
PRP imamo 20.8.15

strukla -> RE: Avgustovke 2015 (18.12.2014 22:08:07)

Lep pozdrav vsem noseckam :) jaz sem vceraj po nekajdnevni zamudi naredila dva babychecka [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif] ze danes pa me muci mocen glavobol, ki sem ga imela tudi ze v ponedeljek. Slabosti nimam, imam pa podobne obcutke v trebuhu kot malo pred menstruacijo in precej zaspanosti [sm=smiley1.gif]
rok mi je moja aplikacija zracunala na 17.8., na pregled se pa nisem prijavila ker imam 6.1. itak pregled pri ginekologu. Se vam zdi da bi morala raje poklicat in se narocit posebej na uz?
Drugace pa sem iz ljubljane in je to moja prva nosecnost [sm=nosecka.gif]
zelo sem vesela da bomo tukaj lahko cvekale in se bodrile :))) lp vsem trebusckam

Roži_ -> RE: Avgustovke 2015 (19.12.2014 13:19:18)

Hejla punce, dobrodošle nove[sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif]. Super, da nas bo cim več[sm=bravo.gif]
Meni pa tako dela slabo sedaj zadnjo uro da je obup[sm=smiley13.gif] Bi kr bruhala pa ne morem, no vsaj silit se nočem, pa un grozen obcutek,aaaaaa za znoret! Vceraj in danes sem pa tudi zelo prehlajena, kiham kot nora, obcutek imam ko kihnem, da bo kaj ven padlo[sm=smiley36.gif]
Kako ste druge,upam da ste vse vredu[sm=bravo.gif]
Punce nove ,ki ste se na novo pridruzile, vam sporocam da imamo FB skupino, če bo hotela katera se druzit z nami naj mi piše na ZS. Lep vikend vsem skupaj, bozajte svoje busije in pazite na svoje pikice[sm=smiley1.gif]

jesse16 -> RE: Avgustovke 2015 (19.12.2014 14:13:22)

Živijo vse nosečke.
Kje pa ste vse?? Se zunaj sončite.
Ampak to ni več normalno. Konec decembra pa sem skor v kratkih rokavih, pri nas je 17C. Jaz pa hočem sneg, da bo bel božič.
Slabo mi je pa itak skoz, malo pomagajo krekrji jih grickam cel dan.

Kako ste ostale?

pizmek -> RE: Avgustovke 2015 (19.12.2014 15:46:11)

Hej,
mi smo mal pešačili po sončku, je blo super. Prav paše, da sonček posije, čeprav js bi tudi rada imela bel božič :), pa očitno ne bo nič iz tega.
Drugač, js se počutim kar ok, vsake tolk mi malo slabo postane, ampak bolj popoldan, no pa zaspana sem :), drugač pa ni neke panike.
Roži_ sem ti poslala zs, bi se pridružila na fb, če tam čvekate...

Roži_ -> RE: Avgustovke 2015 (19.12.2014 16:03:33)

pizmek, ima ZS :-)

GG90 -> RE: Avgustovke 2015 (21.12.2014 10:00:42)

Še ena srečka nosečka. Stara 25let, to bo moj 5 otrok. Me lahko ena doda na FB?

Anaina -> RE: Avgustovke 2015 (21.12.2014 14:50:02)

Zdravo punce.
Kako ste v tem lepem vremenu? Jaz sem ok. Izcedkov od prejšnjega tedna več ni blo. Nimam pa nekih ful [sm=nosecka.gif] znakov. Občasno malo v prsih zaboli in je to to. Edino ko si zobe perem mi pa ful dviguje:)
Jutri mam pregled in upam da vidimo plodek in srček.
[sm=bravo.gif]

Shana86 -> RE: Avgustovke 2015 (21.12.2014 16:17:27)

Uživamo v sončku in pripravah na prvi Božič v troje [sm=bravo.gif]

Super, da ni več izcedkov. Mene pa občasno napade huda slabost, sicer pa nič posebnega. Jutri imam prvi pregled - močno upam, da bo vse okej...

blue_angel -> RE: Avgustovke 2015 (21.12.2014 19:31:05)

Jaz pa sem cisto v skrbeh :-( Vceraj, ko sem sla lulat sem namrec na papirju opazila malo krvi... bila je sveza kri... ampak zelooo malo... prozorna sluz in malo rdece zraven. Tako je v prvi nosecnosti izgledalo ko se je odluscil cep. Sem pisala ginekologu, da vidim kaj bo rekel. Boli me nic. Danes je bil tudi maleeenkost rozast izcedek, ampak ni bilo prav krvi. Upam da je vse vredu. Me je kr strah.

hasimirka -> RE: Avgustovke 2015 (21.12.2014 20:11:32)

živjo vse!
sej bi vsaki odgovorila osebno, sam nas je že preveč, pa si ne zapomnim vseh imen. super je, da se množimo, tukaj na forumu, in seveda tko zares [sm=nosecka.gif]
držim pesti za vse, ki imate težave, tako s krvavenjem, kot z boleznimi, predvsem vso srečo Tanjita tebi. itak se tudi sama ful bojim, da bi blo kej narobe, se skos opominjam, da je lahko še vedno (ne vem, al je dobro tko razmišljat, ali ne), in probam imet do spontanega splava pozitiven odnos, kot da je to naravna selekcija. in načeloma tudi nima nekih posledic. kaj pa ostale?
za prebavo svetujem čez noč namočene suhe slive, zjutraj vse skupi poješ in popiješ. pa donat. sama sem nagnjena k zaprtosti, po čudežu pa mam zdaj dobro prebavo.
danes sva povedala družini od fanta, v sredo pa še mojim. sem bila kar živčna, ampak pol je blo pa super, samo veselje in dobre želje. sva jim zabičala, da nobenmu povedat do konca januarja.
a ste že kaj razmišljale, oz. a veste, katere preiskave boste opravile?
za (skrito) FB skupino sem po treh mesecih, z veseljem bi se tudi kaj dobila in poklepetala (sem iz LJ).
lepo se imejte, naj gre vse gladko! [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Avgustovke 2015 (21.12.2014 21:05:22)

zdravo punce,

evo,se vam še js pridružujem...sem že vse prebrala,ker mam vsaj tko občutek da delim svoje veselje:) noben namreč še ne ve,niti mož:)ker mam ravn to možnost bo lepo novico izvedel na božični večer..js sm pa testek nardila na hčerkin prvi rojstni dan in je bil plusek reees lepo presenečenje:)PDP sem si izračunala 19.8. razneslo me bo od sreče,me pa tut blazno skrbi če je vse ok.pregled mam pa šele,grooza,čez dooolg mesec,21.1.:(sploh ne vem kko bom zdržala do takrat...
lep pozdravček in držim pesti za nas vse..

Shana86 -> RE: Avgustovke 2015 (21.12.2014 21:07:42)

Jaz tudi poskušam imeti pozitiven odnos do tega, ampak vem, da bi me zlomilo. Sva se za prvega otročka dooolgo trudila in se bojim, da bi se za drugega tudi...

Od preiskav bom šla na nuhalno. Midva pa počakava na jutrišnji pregled in če bo vse okej, bova mojim povedala na božičnem kosilu, moževim pa na sobotnem kosilu. Sem najini punčki kupila majico lil sis in bom gor še dopisala Sestrica bom, potem bomo pa videli, kdaj bodo dojeli [sm=smiley36.gif] Ostalim bova povedala po nuhalni.

GG90 -> RE: Avgustovke 2015 (21.12.2014 21:45:58)

Jaz imam prvi pregled 19.1., od drugih pregledov pa grem se na NS. PDP pa sem si izracunala, da imam konec avgusta.

blue_angel -> RE: Avgustovke 2015 (22.12.2014 0:06:09)

V glavnem ginekolog mi je rekel naj me ne skrbi, ker krvavitev ni nujno da gre kaj narobe... sploh pa ce je tako malo in brez bolecin. 30.12. imam pregled, ce pa bi se krvavela pa ga moram poklicat. Moram priznat da je bil kr malo sok zame, saj je bila prva nosecnost brez problemov. Tudi jaz drugace gledam na spontani splav iz tega vidika, da ocitno kromosomsko nekaj ni stimalo in je telo zavrnilo plod. V glavnem, moramo gledat pozitivno, da bo vse vredu in bomo avgusta v narocju drzale svoje zaklade. Se bom pa tudi jaz odlocila za nuhalno svetlino. Je med nami mogoce katera punca iz Obale?

jesse16 -> RE: Avgustovke 2015 (22.12.2014 9:00:59)

Živijo punce in vse nove srečke nosečke
Mi mamo pa jutri drugi pregled. Me je kr groza kaj bo sedaj pokazal, nazadnje je videla neko krvavitev in mi naročila naj se pazim. Sem jo ubogala - moj je že cel bogi ker mora in sedaj vse delat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
GG90 koliko stare otroke pa imaš?
Bule_angel sigurno bo vse v redu. Držim pesti.
Tudi ostale samo optimistične moramo biti.

Držte se  in čuvajte pikice. 

Anaina -> RE: Avgustovke 2015 (22.12.2014 9:12:16)

Jutro punce.
Kako ste? Evo mene že malce živčki dajejo. Še malo in mam pregled. Upam, da bo vse ok. Shana kdaj ga imaš ti?
Držim pesti za vse, da bo vse ok.
[sm=bravo.gif]

strukla -> RE: Avgustovke 2015 (22.12.2014 10:44:49)

Dobro jutro punce :)) drzimo pesti za vse ki mate v kratkem preglede. No pa sej vemo, da bo slo vse vredu s pikicami [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif]

Jst pa ponoc bolj slabo spim, se zbujam. Pa nobenga pravega apetita nimam. Samo bo ze, vsaj slabo mi ni juhuhu. Ceprov baje to tud se lahko pride [sm=smiley1.gif]

Do mojega pregleda je se dolg, ampak se trudim ne razmisljat o slabih scenarijih, res probajte bit pozitivne. Dokler res ni treba pomislt na kej slabega se sploh ne obremenjevat. Karkoli se ze lahko zgodi, itak ne moremo nic vplivat na to. Tko da do konca optimisticno punce! :)
cez par mescev bomo ze sedele kje na kavi s trebuski pa cvekale v zivo ;)

Anaina -> RE: Avgustovke 2015 (22.12.2014 14:04:11)

Hej punce.
Glih s pregleda. Sem zelo vesela. Pikica je vredu, velika je 1 cm in smo že videli srček. Sem v 8t (7w2d) rok pa imam 8.8.
Sem presrečna. Naslednji UZ imam 19.1.
Upam da bo tudi pri vseh ostalih vse ok. [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Avgustovke 2015 (22.12.2014 14:18:45)

ojla,

še ena srečka nosečka, ki pričakuje malo stručko v avgustu 2015. (24.8.) To je moja druga nosečnost, doma imamo že 18 mesečnega sončka. prvi pregled imam 14.1, se počutim čisto drugače kot prvič, malo bolj sem zaspana, počutje je pa tako blaženo in lepo. [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] mož je presrečen, da nam je uspelo in bomo imeli še eno štručko, mali še ne dojema kaj se dogaja, ampak ko bo mala pikica med nami bo star že več kot dve leti in bo super velik bratec. toliko od mene za danes.

božajte [sm=nosecka.gif], jaz se kar topim ko pomislim da je v meni malo bitje [sm=smiley27.gif]

deklica30 -> RE: Avgustovke 2015 (22.12.2014 17:04:25)

Tudi jaz se vam pridružujem. Rok imam 1.8.2015. Bila 9.12. (7. teden) na prvem pregledu, se je že fino srček videl, drugi pregled imam 5.1.2015 in potem 20.1.2015 nuhalno!
Čestitke vsem nosečkam [sm=duda.gif][sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>