Kara* -> RE: Avgustovke 2015 (10.12.2014 21:45:51)
|
Ojla punce. Dobrodošle nove [sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif] Vse punce, ki ste v negotovosti, držim pesti za vas in pošiljam roj pikapok[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] že tako ali tako je težko čakat, če so pa še kkšni izcedki/težave je to pa mora ... Špikaje - mislim, da je normalno. To je moja 3. nosečnost in vsakič je isto, kot bi rekel Adi Smolar - "...se kar širi in rotira, oscilira in vibrira, čisto nič pri miru ni ..." ta pesem (samo, da je govora o vesolju [sm=smiley36.gif] ) mi vedno pride na misel, ko me kaj špikne [sm=smiley36.gif] Mi je pa v tej nosečnosti ful ful bolj slabo, kot v prejšnjih dveh. In to čez cel dan. Ampak vsaj vem, da raste nekdo tam notri. [sm=smiley1.gif] teja_ - midve bova skupi čakali do onemoglosti, jaz imam tudi šele 15.1. pregled. Še sreča, da je december, da se ves čas kaj dogaja in gre malce hitreje vse skupej, ane [sm=smiley1.gif] Sončece 16 - ful dobr, da bosta na božični večer povedala, upam da zdržita do takrat [sm=smiley1.gif] to sva tut midva imela sprva v planu, ampak ni šans, da zdržim [sm=smiley36.gif] Pozdravčki in čuvejte bušije!
|
|
|
|