Bluemarine
|
Zivjo vsem:) Tamara81 hvala za nasvete... vam, ki mate hiso kar zavidam, mi smo v bloku in zato zal malega ne morem pustit zunaj.Prej ko je bilo res toplo sem se kdaj po sprehodu hotela vsesti na klopco, da mali se spi na zraku, jaz pa morda preberem kaj knjige, pa ni slo, se je takoj zbudil, ker ni bilo movinga:) Vidim, da imate debato glede d vitamina, jaz mu dajam jamesonove kapljice,so na oljni osnovi tako kot olevit, plivo smo pa nehali dajat po 3 dneh, jameson pa sem mu zacela dajat pri 2,5 mes,in ja se strinjam z vami, da zdravniki kar malo tezijo s temi vitamini, nihce pa ti v startu ne pove, da tiste na recept ful povzrocajo krce. Nas je bil kar bogi glede krcev, potem se je stanje nekje pri 3 mesecih umirilo. Ker sva na adaptiranem mleku mu dodajam se vetrovne kapljice jn waia. Vidim tudi, da imate same velike korenjake:) nas je tudi med vecjimi - sedaj ima 4,5 mes. in nosimo 68 bodije ter 74 hlace, kako bo vse hitro prerastel. jesse16 imam pa zate eno vpr.: omenila si fizioterapevta - kaksne vaje ste kaj delali. Moj sinko se namrec se nic sam ne obraca, me ze malo skrbi,in se sao dviga z glavo, ful mu pase ce sedi,pa frabi stvariokrog sbe, samo da bi se kaj obracal na bok pa ga ne zanima:/ Je pa skor tako kot si opisala, ful bi migal, pa se premikal, pa se ne more,potem pa trma jezna zacne protestirat z jokom... Lepo bodite in lep zacetek tedna
|