|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
23.7.2015 15:04:15   
sladkorčica
Jesse16 ja lej jst ti ne priporočam te knjige ker sem jo imela v rokah in mi je žal. ...name je naredila kontra vtis....
Pa tud jst sm dons nekam "nataknjena"....nevem neki je v luni en krajc baje in očitno ima vpliv na nas ki gremo proti koncu. Moj je bil pa čez vikend tako miren da sem se tud mal ustrašila. ...nič ne delat panike....prostora jim zmanjkuje in nimajo več tok možnosti da bi se razmetaval.... Kako se je pa zdaj na ctg gibal al je panckal? ?? Moj je zdaj kar precej razgraja pomoje zaradi tega ker sem večina not na hladnem sproščena in bog ne daj da se na sedežno pa sprostim....To mam občutek da me bo raztrgal....Jutri bo pa pomoje spanckal in bodo spet skakale okrog zakaj se ne premika.

Glede izkušenj poroda drugih nočem več poslusat....se noben porod ni bil z rožicam poslan. ...sam ene res pretiravajo.
..Zadnjič sem nekje prebrala ko je ena pisala da je njen porod trajal 26ur...a verjameš? ?? Jst ne...To je eno nakladanje

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
24.7.2015 8:59:43   
jesse16
Sladkorčica in kaj je CTG pokazal?
Moj je bil prov živahen na CTG ker sem mogla na desnem boku ležat, to pa moj škratek sovražiuser posted image in je razbijal na polno.
Zunaj je pa fenomenalno, tako luštno da grem zdele po zajtrku v vrt solatko presajat, mi jo je vročina vso zapalila, sem skoraj brez.
Spala sem končno spet po dolgem času. Sam da je vročina popustila user posted image user posted image user posted image
a ste imela kaj neurij? Pri nas je bil full naliv pa grmelo je in se bliskalo ko sodni dan.

Kako ste kaj?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
24.7.2015 11:08:54   
sladkorčica
Jesse16 ctg je pokazal da je mali zeloooooo zivahen in mu nič ne fali. ...Jst pa na hrbtu ne smem lezat mi takoj začne nabijat in men ne paše. ...

Naredila mi je še uz vse je ok mali ima 3200g. ...se mi zdi da bo kar velik ....

Ja.malo se.je.ohladilo in je takoj lažje. Čeprav se mi zdi da je pa soparno.....mah zadnje cajte se kar bojim noči ko je treba spat....ziher 3 krat tedensko po pol noči prečujem. ...pol sem pa čez dan ko cunja....se malo da pridemo na finiš pa bo za vse bols

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
27.7.2015 8:57:06   
LeyaPrive
Eto, pa smo dočakale ohladitev. Se mi je pa zgodilo nekaj čudnega, no, vsaj jaz nisem nikjer zasledila, da bi se to tudi dogajalo. Me moj gleda včeraj in me sprašuje, če sem zrasla. Sva skočila po meter in sem dejasnko višja za ene 2 cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1529
27.7.2015 11:42:41   
jesse16
Živijo
Kako ste kaj?
Sladkorčica super za pregled, tud vaš bo kr konkreten. Kdaj imaš pa zdaj ctg?
Jaz sem imela danes labaratorij jutri zjutraj pa spet ctg. Me prov zanima če se bo že kaj pokazalo.
Se je pa končno ohladilo in je tako fajn.

LeyaPrive prvič slišim da bi katera med user posted image zrasla. Ampak po moje je vse možno.

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
27.7.2015 12:56:37   
sladkorčica
Živijo

Ja pomoje bo kar velik nas bebi....Zdaj mam pa spet v petek....

Daj javi če bo kaj pokazalo na ctg....Joj punce zdaj gre pa zares.....Zdaj pa samo še čakamo na dan d....

Ja hvala bogu še je ohladilo tudi spim malo bols čeprav je klima tudi ponoči skoz bla uzgana. ..ne moreš primerjat naravno al pa umetno ohladitev....

a že katero kaj matra?????

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
28.7.2015 9:38:57   
jesse16
Živijo

Evo mene iz ctg. Mali živahen, še ni nobenih znakov, uz ni delala.
Kako ste kaj ve?

Neposredna povezava do sporočila: 1532
28.7.2015 9:57:25   
Špelička
Jaz imam jutri pregled, samo mislim, da mi še ne bo delala ctg-ja, ker sem šele v 35. tednu.
Drugače je počutje zelo ok, edino, da je trebuh res že moteč. Mala je dejavna sto na uro, na trenutke me kar boleče brcne. Matra me še nič ne, tudi popadkov še ni na vidiku. Naj user posted image kar počaka na pdp user posted image .

Se je kateri user posted image že spustil v medenico? To naj bi bilo po 36. tednu enkrat.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
28.7.2015 14:11:19   
sladkorčica
Ojla punce.....

Ja špelička ziher ti še nebo delala ctg ker to je ko si v 37t....Joj mene že pošteno buši ovira. ...sam bom že nekak.....važno mi je da se je ohladilo da ni take vročine in tud upam da je nebo nazaj....

Jesse16 super za malega očitno mu ni hudegauser posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
28.7.2015 22:35:00   
Miriamka
Zivjo vsem noseckam in mamicam! Se vam pozno pridruzujem, pdp imam 31.8 in sem do neavnega se delala... Zanima me kako se pridruzim skupini avgustovk na fb, ki je skrita?

Pa uspesne priprave vsem!

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
29.7.2015 11:13:26   
sladkorčica
Ojla punce....Kako ste danes????? Tale vreme mi tako paše vsi so že naveličani razen meni odgovarjauser posted image user posted image

Miriamka dobrodošla ....Glede skupine fb si pa zelo pozna, ker že zdavnaj ne sprejemajo nobene nove.....Je drugače pa tudi tukaj luštno klepetamo na polno tako da si komot med nami....

Mene je včeraj zvečer kar neki ščipalo. ...sem že misla da bo treba jit....pomoje mi tej lažni popadki nagajajo.....Itak nisem mogla spat user posted image .....trebuh mi zdaj rate je čedalje večji pa jedla bi skoz nekaj.....menda mali vse pobere hehe....

(odgovor članu Miriamka)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
30.7.2015 9:26:54   
jesse16
Zivijo.
Kako ste?
Pri meni se je zacelo. Mi je voda odtekla on cakam popadke. Sem ze v P.
Upam da hitro mine

Neposredna povezava do sporočila: 1537
30.7.2015 9:59:08   
sladkorčica
Jesse16 držim pesti da bo čimprej mimouser posted image in da bo vse okej.....si mi bla sumljiva ko se nisi nič javila.....Vse dobro ti želim. ..
...

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
30.7.2015 12:31:21   
Špelička
Srečno jesse16!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1539
30.7.2015 19:15:51   
bibika24

Objave: 22
Status: prisoten
Zdravo nosečke!😊 

Se opravicujem za tale post...mogoče pa katero zanima.😉 

Vabim vas k sodelovanju v nagradni igri na naši FB strani 💖ČRKE IN DODATKI ZA DOM.💖 

KLIKNI NA SPODNJI LINK IN SLEDI NAVODILOM.😉 

https://m.facebook.com/profile.php?id=447023328783993 

💝NAGRADNA IGRA💝: kot dosedaj je tvoja naloga, da LIKE-AŠ, DELIŠ OBJAVO, ter PRIPIŠI IME ki ga želiš.😊 
Čez teden dni bomo podelili 💚SAMOLEPILNE ČRKICE💚 za ime po izbiri. Če pa te že imate, lahko izberete samostoječi napis 💜HOME💜!😉 

HITRO V AKCIJO!!!😉 

Lep preostanek nosečnosti in vse dobro vam zelim.💖 
Pozdravček, 

Andreja 

Pa smo končno spoznali našo pikico, ki veselo brca po maminem trebuščku...je še čisto majcena...ampak iz dneva v dan pridno raste!!!

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
31.7.2015 5:42:05   
jesse16
Dobro jutro.
Evo mi se cartamo. Vceraj ob 21:03 se je rodil Nik. Tezak 3690 g in 52 velik. HB nisem nic sivana.
Punce zdaj pa boste pocasi se ve na vrsti da grete za mano.. Nic bati porod je bil med lazjimi.

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
31.7.2015 6:33:08   
strukla
Cestitke jesse!! Kako lepo user posted image Lepo se rihtajte z malim nikom :)
Ostale pa se bolj ali manj nestrpno cakamo user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
31.7.2015 6:36:00   
strukla
A bi lahko se mal opisala svojo izkusnjo za nas ki gremo prvic rodit? Sej ni treba nic olepsevat, samo potek poroda, tvoje dozivljanje, kako se je zacelo, v katerem tednu si rodila. Hvala :)

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
31.7.2015 8:23:24   
Špelička
Bravo jesse16 user posted image user posted image user posted image ! Fajn se cartajta z malim Nikom!

Pri meni ni še nobenih znakov, imela sem pregled, vse ok, železo se mi je končno povečalo na 120, kar je ful napredek. Zredila se pa nisem nič user posted image .

Končno sem kupila kompletek za iz porodnišnice, pa da mojmu ta vikend naštimam za user posted image . Moja torba je že nekaj časa v pripravljenosti. Oprala sem prevleko za lupinico in spravila v pogon voziček. Še eno gumo morava nabavit, ker je v dveh letih fasala luknjo. Pa je to to.

Tale vreme je pa zakon a! user posted image

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
31.7.2015 8:31:57   
sladkorčica
Jesse16 Čestitam ti in tvojemu korenjaku nikuuser posted image ...Zdaj mislim da sem jaz na vrsti.....Jst sem se odločila da se prepustim dogodkom kakor bo pa bo ....Mislim da sva ble midve prestrasene ravno zaradi govoric okrog sebe...

Maksimalno se Crkljanje želim ti vse dobro...ce boš mela pa kaj časa se pa kaj javi

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
31.7.2015 8:42:49   
Tamara81
Pozdravljene(spet po dolgem času),

Super jesse16 za pozitivno izkušnjo, vse dobro tudi v nadaljevanju!

Strukla - vsak porod je zgodba zase, tako da tudi, če prebereš, izveš veliko "tujih" zgodb, ne vem, če boš imela občutek, da si kaj "bolje" pripravljena. Kolikor razumem jesse16 ji je odtekla voda (to veš po tem, ko začne od tebe nekontrolirano teči večja količina tekočine - ko se mi je v 35. tednu zgodilo to v prvi nosečnosti mi moj ni verjel in je rekel, da sem se polulala - za razliko od lulanja pa tega ne moreš ustaviti:), v drugi nosečnosti tega praktično nisem čutila, ker sem bila v porodni sobi (v leže) in so mi, ko sem imela že več ur popadke na 2 minuti in se nisem odpirala, "predrli mehur" (brez da bi me vprašali za soglasje), nato pa je očitno jesse16 dobila tudi popadke (jaz jih, v prej opisanem 1. primeru, nisem). Kaj ima v mislih pod "lažji porod" bo verjetno lahko tudi sama napisala, jaz sklepam, da to pomeni, da je šlo vse kar hitro in "po protokolu" - da je očitno dokaj lahko prenašala popadke, da so bili ti taki, da se je lepo (relativno hitro) odpirala in da je iztis potekal brez zapletov :) Super in še enkrat čestitke. Jaz žal nimam takšne izkušnje... Boš pa videla kakšna bo tvoja.

Ja, Špelčika, tole vreme pa tudi meni fullllllll paše. Moj pa že kiha in kašlja po hiši :) Se bo pa sedaj spet nekaj otoplilo baje...

Jaz sem v 36. tednu, pripravljati sem včeraj končno začela cunjice (beri - vrgla sem jih v pralni stroj) in plenice, če bo vse po sreči danes nabavimo še kaj za v torbo za porodnišnico... Tako, da pripravljeno nimam še nič :( Zaključujem stvari v službi (če bo vse po sreči v dveh tednih zaključim), moj a bi (naslednji teden) skočil še na krajše počitnice v Bohinj (če bo prihodnji teden vreme), redim se niti ne (sem celo malo shujšala), danes pa imam pregled. Potem se bom morala naročit na PDC (pripravo na CR)... Tako da zame fulllll prehitro beži čas in bi rabila še kak mesec, da stvari "porihtam" kot bi si želela, se pa ta mali že zelo veselita prihoda novega družinskega člana/članice.

Uživajte v zadnjih dnevih, tednih - če se še lahko - se čim bolj naspite ;) upam, da nam bo vreme še naklonjeno...

Srečno!
Tamara

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
31.7.2015 10:42:51   
sladkorčica
Tamara se čisto strinjam s tabo glede izkušenj o porodu....Vsak porod je edinstven in ne moreš načrtovati kako bo potekalo....Tako da vse zgodbe okoli sebe nima smisla poslusat ker je lahko še slabše. ....Najbolje da se prepustiš toku dogajanj.....

Špelička tale vreme je zame zakon jst bi kar se naprej tko imela....sam kaj ko nam obljubljajo se en vročinski val in se bojim da bom ravno v tem obdobju za rodit....

Jst sm danes v 38t tako da sam se 2 tedna do pdp pol bomo pa vidli kako bo...mam pa tudi danes ctg....

(odgovor članu Tamara81)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
31.7.2015 15:38:47   
jesse16
Zivijo.
Hvala za lepe zelje in cestitke
Bom opisala ko pridemo domov za racunalnik.
Punce upam da ste ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1548
1.8.2015 23:14:22   
Ninči87
Pozdravljene. Malo pozno se javljam oz. pridružujem, ker sploh nisem vedela za ta forum. 17.8. Imam rok poroda, čakam na svojega fantka. 😊 ponoči več ne spim in bojim se, da ko se bo začelo, da sploh ne bom vedela, da se je začelo. Ima še katera čez 14 dni rok? Jaz sem že pošteno nestrpna. 😑

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
1.8.2015 23:33:59   
strukla
Ja evo ti si pa kot da bi mene poslusu user posted image jst mam tud fanta narocenga 18.8. in tud jst sm ze posteno zivcna, ker res ne vem kaj pricakovat. Vem da je brezveze poslusat zgodbe drugih ker je vsak porod zgodba zase, ampak jst resnicno ne vem kaj pricakovat. Niti ne vem kaj so popadki ker se pri men cist nc se ne dogaja. V torek mam spet ctg, drugac pa sm vsa na trnih. Ponoc skor nic ne spim, pa pol cez dan mal nadoknadim. Ampak sej bo no

(odgovor članu Ninči87)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?