|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
20.7.2015 8:28:33   
Minimini
Meni se je pa apetit spet kr zelo povečou skos morm neki jestuser posted image dans ponoči je blo pa tut meni skos neki slabo pa vse me neki tiščalo sam k sm se pa zbudila sm bla pa super naspanauser posted image ah kr neki... tale vročina ns res mal hecauser posted image sej še en teden pa imam pregled pa da vidmo kje smouser posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
20.7.2015 9:32:24   
sladkorčica
Punce a veste da je tud men zadnje cajte kar neki slabo....ampak kmal mine kar na hitro mi rata pa sem misla da mam sam jst to....me pa zgaga matra sm že nevem kok sode bikarbone spilauser posted image ....menda res zdaj vse pritiska na vse strani in bomo mogle se malo potrpeti. ...

Ja Jesse16 zdaj si pa tud ti na vrsti za kak pregled....Ja jst mam v petek pa itak sm zdaj zadnje čase kar naprej tam sam hvala bogu je zdaj vse se poštimalo....

Jst pa spat ne morem....Kok sem jezna da se mi tud brat ne da ko sem pa zmeri brala do onemoglosti. ...menda sem že sama nase tečna spat ne obračam se težko. ...Vse me Srbi. ...za znoret....

Jesse16 ej jst sm isto mela v soboto mal v križu mal spodnji del trebuha....sm že misla da bo treba jit....Jst mam itak občutek da nevem ce bom pri plezala do roka ...pomoje bo prej. ...No bomo vidli kaj bo pustimo se presenetiti....

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
20.7.2015 10:53:44   
jesse16
Zunaj je že na polno vroče, sem ravnokar domov pricapljala.
Groza.
Sladkorčica ja lažne popadke mamo. Jaz tud mislim da bom prej rodila, mi tolk dol tišči, komi čakam da jutri pogleda če se že kaj dogaja.Glede na to da mam sam še dobrih 14 dni do konca ne bi imela nič proti če bo prej sam da bo vse ok.

Vročina bo po baje popustila konec tedna, še prej pa nov vrhunec v četrtek.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
20.7.2015 11:18:54   
sladkorčica
Ja zunaj je na polno vroče. ..Jst sm noter na hladnem in bom tud ostala..

Včeri me je na bazenu opeklo sonce pa sem bila sam tist na soncu ksr sem bla v vodi tako da danes stran od sonca....

Jesse16 ja pomoje da naju malo tej fake popadki mal heca jo. ...tud jst komi čakam petek da vidim če se kaj dogaja ker mi je svakinja rekla da se mi je trebuh precej spustu nižje. ..
Ja lej kar bo pa bo samo da bomo zdravi....

Ja baje bo vrhunec vročine v četrtek me je pošteno strah tudi zaradi domačih ker trpijo se ta teden in delajo. ....mam kar slabo vest jst doma na hladnem drugi pa trpijo....Potem se pa za misliš kaj vse človeško telo premore....kake napore.....me pa zelo zanima kaj bo naprej z vremenom

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
20.7.2015 12:00:07   
Špelička
No pol so te slabosti čist neki normalnega vidim.

Jaz imam pregled šele čez 10 dni, ampak bom danes poklicala, ker mam spet povečan izcedek in srbi me za znoret.

Ja punce zdaj smo pa že tako blizu, da so tudi popadki mogoči. Kam greste rodit? Jaz grem v Postojno, sem bila v prvo tam zelo zadovoljna.

Vem, da ste nekatere govorile, da vas je strah poroda, v branje priporočam knjigo Modrost rojevanja, jaz sem jo v prvo brala in me je ful pomirila, ker je blo tudi mene kar strah. Potem sem šla ful sproščena rodit, tko da na meni je delovala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1505
20.7.2015 13:31:14   
sladkorčica
Ja očito je to z slabostmi normalno.....

Špelička ti pa čimprej do svoje g. Zakaj bi trpela???? Zato so tam da nam pomagajo ane......Pa še ni se za hecat ker ne veš kaj je....Jst mam zdaj mir in upam da se nikoli več ne ponovi. ...

Jst bom šla kar v novomeško porodnišnico ker sem iz tega konca....

Glede te knjige se bom pozanimala mogoče mi pa pomaga da se pomirim. Ja pa si jo kupila
.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
21.7.2015 7:45:09   
LeyaPrive
Meni je pred nosečnostjo pomagala soda bikarbona pri zgagi, sedaj pa ni efekta. Kot, da bi bila drugačna zgaga. Mi pa pomaga mleko, sicer le za kratek čas, ampak si ga lepo nalijem v kozarec in počasi pijem.

Nekakšne polovične slabosti imam pa tudi jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 1507
21.7.2015 8:01:47   
Špelička
Jaz sem bila včeraj pri g zaradi izcedka, dobila sem Canasten in Vagisan. Valda bo potem bolje. Vem, da bi se morala še sladkarij vzdržat, pa ne zdržim več kot par dni, obup user posted image . Slabosti naj bi bile posledica vročine in pritiskanja dojenčka na želodec, pravi g.

sladkorčica vzela sem jo v knjižnici in prov študiram, če je ne bi še enkrat prebrala. Čeprav moram priznati, da sploh ne premišljujem o porodu, deloma, ker je bilo prvič res tako, kot sem si zamislila, deloma, ker prenavljamo stanovanje in me vse glede tega bolj skrbi, kot glede poroda user posted image .

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
21.7.2015 9:04:49   
sladkorčica
Ja potem smo skoraj vse tuki ki nas neki slabost matra....saj men se je kar zdelo da bo kaj takega da je to od vročine in pritiskanja.

No špelička sam da si šla da se ti izboljša stanje....ker je res nadležno to.

Bom probala kje dobit če ma kera za posodil ker ne hodim v knjižnico nikamor.....kupovat je ne mislim ker se bo potem prah nabiral gor.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
22.7.2015 7:13:17   
sladkorčica
Zdravo nosečke

Danes sem pa zelo zgodnja.....To noč nisem spala nič. ....a ma se katera probleme z spanjem????? Bom pa izkoristila dokler je hladno se kar da malo naredim red po hiši. ...se pripravljam že cel teden pa kar ni volje....

Jesse16 kje si????? Včeri si mela g pa nič ne poročaš. ...

Joj in tole zatekanje nog.....Zdaj po ta novem mam se mravljinčaste noge in malo roke.....bol gre proti koncu težje je....ampak bomo preživeli. ...Vse za našega pikca. ..

Neposredna povezava do sporočila: 1510
22.7.2015 8:38:44   
jesse16
Dobro jutro

Včeri sem imela CTG in UZ. Mali ima baje že 3500 g. Mene je skor kap. MV imam pa še 3 cm in sem popolnoma zaprta, ni nobenih znakov za porod še. sem v 38 t.
Mam pa povišane levkocite, bakterij pa končno nimam več v urinu.
Spim pa tudi jaz bolj slabo. Po moje zaradi vročine.
Ima katera kakšen fajno zdravilo za hemeroide, men se zdele spet udarili na polno.
Sladkorčica cel dan sem se potepala včeraj zato se nisem nič javila, sem si pa končno tudi jaz pripravila torbo user posted image
Morem pa še neki cotk zlikat sam čakam da gre tale vročinski val mimo.

Kako ste kaj ostale???

Neposredna povezava do sporočila: 1511
22.7.2015 9:47:28   
sladkorčica
O superca Jesse16 sem misla da si že šla kajti zaradi te vročine nebi bilo nič čudnega. Potem bo vaš pa oreng korenjak. Jst mam pa v petek da.vidmo kaj bo uz pomoje.nebo delala.

Hmmmmm hemeroidi.......ta pravo si vprašala. Mene je zadnjič to najbol matral ko sm mela vnetje mehurja. Jst ri bom povedala svoj recept..
.Men je pomagal mam zdaj mir....uglavnem večkrat na dan tuširanje sveže perilo in baby krema za ritko od nivea.....Al pa hladilno ziher maš kaj doma....Jst sm celo študijo naredila glede tega prebrala marsikaj ....To je rado pri nosečnicah. ....Ni pa nobenega zdravila baje če je huda oblika potem sam se operativno odstranijo. ...Lej probi to da se večkrat srusiras pa bol mrzla voda....ce ma pa se katera kak dober recept na plan z njim

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
22.7.2015 10:11:53   
Minimini
Ja ta zlata žila je kr hudič :-) sem imela probleme s tem pred samo nosečnostjo in sem tudi odšla na manjši poseg za odstranitev... trenutni nasvet je sledeči (ta navodila sem dobila od zdravnika)... spremeni prehrano, torej vse naj bo lahko prebavljivo, tuš s hladno vodo in pa mazanje z olivnim oljem... z olivnim oljem se lahko tudi kasneje mažeš jst se ponavadi k se stuširam še hitro malo z oljem namažem in od takrat nimam teh problemov več... In ja spet en moj nasvet s tem olivnim oljem :-) pač res je olivno olje je zakon za vse...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1513
22.7.2015 10:32:06   
sladkorčica
O minimini hvala za tale info....za olivno olje nisem vedla da je tud za to. Kje ga pa kupiš ti???? V lekarni al navadni trgovini??? Jst.ga.mam namen kupit za.malega za kopanje.....

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
22.7.2015 10:40:29   
Minimini
Jst sm zase uporabljala domačega, ki ga dobim iz primorske, zadovolna sem tudi z oljarstvom Pečarič iz bele krajine.... Za bebo sem pa kr v lekarni kupila...

Neposredna povezava do sporočila: 1515
22.7.2015 10:51:48   
sladkorčica
Okej superca ker sem jst tud misla kar v lekarni kupit ....No potem mi še to fali....Joj jst nevem že mislim da mam vse pa očitno zmeri neki najdem.
Punce a bo katera kupila mleko v prahu za preventivo????

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
22.7.2015 11:58:53   
jesse16
ooo hvala za nasvete. Jaz jih imam od poroda dalje. Pa sem imela full dolg mir, zdele pa spet na polno. Včasih se je v lekarni dobila ena full dobra krema zdaj pa ne več.

Sladkorčica jaz sem kupila samo nujne stvari, alkohol, olivno olje, hladilno kremo, pamperske, milo. Pa nič drugega aja pa eno dudo. Ker v prvo sem kupila flaške pa dude pa mleko.... pa sem vse stran zmetala ker nisem nič od tega rabila. Trgovine so 10 min stran in če bo potreba bo pa moj šel kupit. Saj se načeloma že v prvih 3 dneh pokaže ali imaš mleko in če bo sesal ali rabiš umetno, pa gre takrat ga nekdo kupit. Po moje je škoda denarja, ker stvar ni poceni.
Danes bom pa zgorela, kuham kosilo za danes in jutri skupaj in imam tako vroče da je za umret. Ampak mi vsaj jutri ne bo treba kuhat, bom samo pogrela in to bo to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1517
23.7.2015 7:55:55   
Špelička
jesse16 vav, ti si pa res že blizu finiša, mali je lepo porejen! Drugače pa mislim, da ocene teže preko uz niso čisto točne, meni so v prvo še dva dni pred porodom rekli, da ima mala 3400, ko pa se je rodila, je imela 3100. Tako da brez panike!

sladkorčica ne kupuj adaptiranega mleka v naprej, niti flašk in to, ker je brez veze, če ne boš rabila. Ok, dudo nabaviš, ker stane samo 2 eura, pa jo lahko rabiš že v porodnišnici, ostalo ti bo pa že tvoj nabavil. Jaz sem ga v prvo vsak dan pošiljala okoli, pa mi je zmanjkalo vložkov, pa gat, pa flaško za malo in moram rečt, da se je super obnesel, čeprav smo včasih skeptične do svojih boljših polovic user posted image . Saj tudi zato imajo očetovskega, da skrbijo za nas user posted image .

Še danes vročina, jutri "samo" 30, bomo preživele!

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
23.7.2015 8:23:58   
sladkorčica
Ja mate čist prav glede mleka če bi blo treba bo že šel v lekarno....flaško sem pa že kupila in to dve....bodo že prav prisle za čaj in jst si itak mislim črpati mleko mam od avent električno črpalko. ...Tako da to Glih ne mislim da je denar vrzen stran ....Glede mleka se pa strinjam.....pomoje bom sedaj kar polna mleka , in zato sem se odločila da so bom črpala ker sem pri ta prvi tako trpela pa jokala od bolečin da sem zaradi tega opustila dojenje.....

Ja baje bo sam se danes mal bol peklensko vroče potem pa malo nižje temperature ampak baje soparno....bomo vidli kaj bo....

Jst mam pa jutro g. In se že lepo veselimuser posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
23.7.2015 9:45:17   
LeyaPrive
Mi smo tudi začeli resno odštevati do PDP. Samo, če bo user posted image po meni, bo itak zamudil :) Čaka me še par malenkostnih nakupov. Še dobro, daje svakinja pred kratkim rodila in je prava mala biblija za nakupe, jaz bi pol stvari narobe kupila ali pa preveč.

Me je pa včeraj začelo fino v križu bolet, sem že mislila, da bo treba v porodnišnico. Pa sem ugotovila, da mi samo kavč ne paše.

Koliko imate pa kaj pregledov v zadnjem mesecu? Jaz imam naslednjega čez 14 dni - 1 teden pred PDP.

Neposredna povezava do sporočila: 1520
23.7.2015 10:23:12   
sladkorčica
Ja kolikor je meni znano pa tudi v šoli za starše je blo tko rečeno da če je vse ok do 37t enkrat na mesec po 37t je itak že ctg do pdp potem pa kar v porodnišnico. ...Kaj ti maš že vse do konca pdp datume al kako???? Jst mam recimo jutri ko bom 37t že prvi ctg za naprej pa nevem bom jutri zvedla

Jah to v križu je zaradi tega ker se vse razteguje in pripravlja na porod....Men pa glih na sedežni najbol odgovarja polsedeči položaj da mam noge . dvignjene. ..

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
23.7.2015 12:09:30   
sladkorčica
Danes sem si izposodila tisto knjigo modrost rojevanja. ..

Katastrofa žal mi je da sem jo šla iskat....Špelička oprosti ampak men tole čisto nič ne pomaga....se bol me je strah ratal pa tiste grozne slike .....gole ženske kako iz nožnice gleda glavica.....saj vem da je to resnično dogajanje ampak ne morem pomagat.....Jutri jo nesem nazaj.... nevem jst sm misla da kaj spodbudne ga piše ne pa da je sto strani samo zgodbe poroda vsake posameznice. ....To itak da vsaka ima svoje izkušnje. ...

Zdaj je pa konec ne bom več razmišljala o tem nočem več poslusat o tem.....prepustila se bom toku dogajanja..... Drugače bom res zblaznela....

Neposredna povezava do sporočila: 1522
23.7.2015 12:22:22   
Špelička
Sori sladkorčica, upam, da te ni še bolj prestrašila! Res zanimivo, kako na nekoga nekaj deluje čisto drugače, mene pa je ful pomirila. Sto ljudi sto čudi user posted image .

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
23.7.2015 13:14:07   
sladkorčica
Ah ni panike.....Ja jst sm tudi misla da je to to....veselila sem se sto na uro te knjige ker že tako rada berem. ...Pač name ni naredila vtisa.....sem pa res na enem forumu zasledila da je res različno vplivala na nosečnice. .Tako kot ti praviš sto ljudi sto čudi. ...
Zdaj kar je je probala sem .. me je pa opozorila ta kolegica da mi pa mogoče nebo všeč. ...in jst sm bla prepričana da bo.....

.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
23.7.2015 14:41:05   
jesse16
Oj nosečke
Jaz pa še čakam na tole knjigo, ampak je ne bom brala, če so notri slike in izkušnje bom jaz tudi še bolj prestrašena. Jaz sploh nisem bila prestrašena dokler niso vse okol mene imele neke slabe izkušnje in so mi mogle kr vse to na dolgo in široko povedatuser posted image .

Zunaj je že obupno, baje bojo že danes nevihte ampak ni vidit da se bo kaj ohladilo.

Jaz se pa danes grozno počutim, skoz mi gre na jok, pa tečna sem ko tristo hudičev, po moje je moj cel vesel ker gre v nočno in se me bo rešil, še mali je čisto miren ga morem prov budit da malo zamiga.
kako ste kaj ve?

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?