|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
20.6.2015 8:43:18   
Minimini
tut jst že komi čakam tole morje.. še en teden pa tudi medva šibavauser posted image

Brazilska.. ma ni šans... res da rabim dvakrat več časa k včasih da se zrihtam ampak je že bolš tako po domače user posted image

Cunje bom pa po dopustu urejala, zdej sem vse dekice pa pleničke oprala vse ostalo me pa še čaka....

Pa lepo uživejte na morjuuser posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
20.6.2015 10:37:41   
sladkorčica
Ojla nosečke. ...

Vse tiste ki odhajate na morje skrajno uživajte. ...

Uf pol tale brazilska sploh ni tako nedolžna. ....Jst sm si lansko poletje sama z voskom pacala.....jao mene katastrofa ko so se mi vse dlačice vrasle pod kožo pol se je pa vse vnelo. ..sm si rekla nikoli več jst imam najraje moško britvice. ....To je zakon....

Bi pa probala takoj to brazilsko da vsaj vidim kako je vsaj po nogah....ampak drugo leto!!!!!!!

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
20.6.2015 17:39:12   
jesse16
Živijo punce

Kako ste na deževen dan?
Pri kozmetičarki je včeraj zgledalo tako, noge in bikini ni bilo problema, ko pa je prvič potegnila za brazilko sem ji pa skor iz mize padla. Joj punce kako je mene to bolelo. Smo kr končale.
Vsaka čast tisti ki zdrži brazilko. Bom jaz kr z britvico zrihtala, važno da so noge in bikini zrihtano, tam pa itak noben drug ne vidi kor G in moj user posted image .
Uf že odhajate na morje, jaz ima še dva šihta polj pregled in polj začnem pakirati za na morje.
Končno user posted image .

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
20.6.2015 17:42:05   
Špelca21
Pozdravljene!
Prosila bi vas za pomoč oz da dovolite tole objavo.
Iščem namreč mamico, ki ima rok avgusta in je v sredo 17.6 v Celju kupila lupinico Jane. Nehote sem namreč pozabila priložiti eno blazinico (na fotografiji oglasa je sicer tudi ni bilo pa vendar bi želela da dobi popoln komplet) saj sem jo pomotoma založila ko sem vse dele preprala in posušila. Ker pa nimam več njenega kontakta v telefonu bi prosila če je morda ta mamica med vami naj se mi prosim javi. Hvala in lp

< Sporočilo je popravil Špelca21 -- 20.6.2015 17:44:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1379
22.6.2015 9:21:28   
sladkorčica
Živijo punce.....

Spet nov teden. ....user posted image tole čedalje bolj šiba naprej in bo kmalu avgust....

Jesse16 ti čist verjamem za tole brazilsko da boli preveč važno da so noge poštimane. ...se malo pa tudi ti končaš z delom za letos.....Pa še na morje odhajaš.....Mislim da bomo čisto izumrle tuki na ringaraja. ....Daj če se boš spomnila mi javi za tiste kapljice ....

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
22.6.2015 10:45:29   
jesse16
Živijo
Sladkorčica v četrtek bom vidla svakinjo in ti javim.  Ja še danes in jutri polj pa zaključim z službo.
V sredo pa pregled komi čakam user posted image
Ja dnevi pa tako hitro bežijo,  še malo pa bomo šle rodit, komi čakam da spoznam mojega nogometaša user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1381
22.6.2015 11:13:29   
sladkorčica
No le javi preden greš na morje.....

Ja moj mali se je malo umiril niso več taki grozni sunki ampak bolj nežni. ....Zdaj najbolj rastejo in bo prostora začelo primanjkovati za kake telovadbeuser posted image

Joj punce zdaj pa že pogrešam toplo vreme probleme mi dela obutev.....noge mi čedalje bolj otekajo in res ne morem druzga obutev kot ckrokse. ....mal je neprijetno ker če sem doma me en mal briga....V soboto sva šla z dragim se v qulandijo v milerja po par stvari za bebija mi je blo pa nerodno....se mi zdi da so vsi mal čudno gledali. ...Pa kaj naj????? V petek je eno nosečnico ginekologinja poslala takoj v bolnico slučajno sem slišala ko je bla za mano na vrsti.....nimamo pa čisto kaj narest svetovala mi je čim manj slano jest pa večkrat na dan noge v luft.....Tako da jutri baje napoveduje zelo slabo vreme bom mogla bit doma.....pol pa baje poletje juhu sam da lahk japonke obujem......

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
22.6.2015 17:39:57   
Čebelca Špela
Ooo punce! Ste ze vse pobegnile na morje? Midva greva v cetrtek komaj cakam. Me pa ze drugi dan matrajo bolecine pod desno dojko v rebrih moram prav paziti kako se obrnem, vstanem pa ce globoko vdihnem me tudi zaboli. Ima se kaksna take probleme, vsi mi pravijo da je to zaradi raztezanja ampak me res zaboli...
Jutri bom poklicala k zdravniku ampak saj mi verjeten ne bo nic mogu pomagat - izgleda da vse pritiska, kaj vi mislite?

Uzivajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1383
23.6.2015 11:24:54   
jesse16
Ojla punce
Kako ste kaj??
Evo še 2,5 ure, pa sem konec z službo. Končnoooo.
Na morje pa v ponedeljek.
Čebelca Špela po moje nas to boli od tega raztezanja.   Mene tudi skoz boli.

In kakšno maste vreme? Tle so bo po moje kmalu ulilo.

(odgovor članu Čebelca Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
23.6.2015 11:59:49   
sladkorčica
Hej punce....
No Jesse16 pa je prišel prvi dan d zateuser posted image drugi dan d naj pa se malo počaka. ....

Ja v našem koncu se bo pomoje tud kmal ulilo. . No saj potem obljubljajo pravo poletno vreme zdaj ko ste večina vse doma bo malo lažje prenašat....

mah mene tud skoz neki matra zdaj po novem me proti jutru krči matrajouser posted image Pa spat ne morem pa stokrat ponoči na wc. Kaj čmo to spada k nosečnosti ane punce.....

Zdaj se pa pripravljam da bi šla k frizerju....Pa nevem al naj grem al ne....mal bi si skrajšala malo krajši paž....kake mate pa ve dolžine las?????

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
23.6.2015 13:09:36   
LeyaPrive
Pri nas morje letos odpade, ker ravno zidamo.

Ima mogoče še katera težave z utrujenostjo? Meni se ves čas spi čez dan. Zjutraj pa se zbudim že med 5 in 6 h in se potem vlečem kot megla čez dan :(

Neposredna povezava do sporočila: 1386
23.6.2015 13:39:57   
sladkorčica
Leyaprive tebe pa tuki prvič zasledila.....odvisno katera nosečka si.....Tako da ti ne znam kaj dost pomagat. ...

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
23.6.2015 13:44:18   
sladkorčica
LeyaPrive a si nova tuki????* nevem odvisno katera nosečka si? Ne znam ti kaj dosti pomagati.....

Neposredna povezava do sporočila: 1388
23.6.2015 13:48:56   
LeyaPrive
Nisem čiso nova, sem se že nekaj časa nazaj prijavila (Marca), sem bolj spremljala forum in nisem utegnila kaj dosti pisati.

Neposredna povezava do sporočila: 1389
23.6.2015 14:12:30   
sladkorčica
Aha ja zato sprašujem ker te res nisem še videla pisati....

Jah odvisno a hodiš v službo si doma ali na bolniški? ???? Itak da bo čedalje večja utrujenost....Pri meni je kakšen dan bol včasih manj utrujenosti....pop si vzamem kako minutko počitka drugac se pa za motim z delom da pozabim na utrujenost....

Neposredna povezava do sporočila: 1390
23.6.2015 14:56:41   
LeyaPrive
Nič hudega, meni je čas tako odletel, da mi ni bilo nič jasno , ko mi je telefon zapiskal, da je manj kot 60 dni do PDP. Trenutno delam od doma, tako, da tukaj ni nobenega problema. Tako ali tako je do sedaj nosečnost potekala brez problemov, samo trebum mi je zrastel v zadnjem mesecu:)

Neposredna povezava do sporočila: 1391
23.6.2015 15:49:54   
jesse16
Evo pa sem doma, nič več službeuser posted image user posted image
LeyaPrive dobrodošla med nami. Ja hitro je minilo.

Jaz imam pa jutri pregled.

Neposredna povezava do sporočila: 1392
23.6.2015 18:16:09   
sladkorčica
Jesse16 bravo zateuser posted image Ti privoščim malo počitka pred porodom.....

No pa smo dočakali veliko dežja....No saj bo kmalu bolje.....

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
24.6.2015 16:41:17   
jesse16
Živio
evo mene iz pregleda. Mali je ok, MV imam lep dolg in zaprt tako da imamo zeleno luč in lahko gremo v ponedeljek na morje.
Naslednji pregled imam šele 21.7. ko že imam CTG.

Kako ste ve kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1394
24.6.2015 18:00:55   
sladkorčica
Živijo. ..

Jesse16 zelo vesela zate da je ok da greš lahko mirne duše na morje.....

Pri meni je pa tako da me je včeri neki ščipalo na desni strani in sem se kar neki ustrasila kaj če prej rodim????? Kar neki me je.dajalo tako da sem šla danes na hiter se par stvari zase kupit pa za bebija uglavnem imam vse sam se ampak res sam se multimam lanolin za bradavice mi fali......No saj ni nič očitno je bil lažni alarm kar naj mali se mal počaka. ..

Jesse16 kok pa tvoj malček tehta?????

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
24.6.2015 18:20:55   
jesse16
Me veseli da si imela lažni alarm. Danes si ok?
Mali ima pa že 2300 g. Bogi revček je čisto stlačen notri. Ma nogice čist zvite.
Koliko pa tvoj tehta?

Neposredna povezava do sporočila: 1396
24.6.2015 18:40:38   
sladkorčica
Ja ja danes je bolje.....res sem se malo prestrašila ker me je spominjalo na rahli menstrualni krč. ....Pa baje da to lahko še že prej pojavi sam kao da ni panike.....

O 2300??????? Ja pol bo pa res fant oreng.....moj je meu presnji teden 1800 ...No je pa res da ti maš en teden pred mano rok.....Men je moja g rekla da mam use tko kot mora bit po tistih njihovih krivuljah. ...

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
24.6.2015 18:51:20   
jesse16
Jaz imam tudi občasno te krče, pa sem mislila da je to normalnouser posted image .
Zanimivo da je moj toliko težji in da meni tudi G govori da je vse tako kot mora biti po njihovih standartih.

Ja mam občutek da bo pravi korenjak. Bomo videle avgusta.
Sploh ne morem verjeti da sam še en dober mesec pa se začne že avgust. Hitro je minilo.

Jaz pa zdaj cartam mlade kužke, mam mešančke med zlato labradorko in zlatim prinašalcem. Vaš kako so lepi, pa mehki, so taki bajseki.

Neposredna povezava do sporočila: 1398
24.6.2015 19:08:27   
sladkorčica
Ja lej očitno je tako namenjeno je pa tudi res da je tud mal gensko ker jst sm bolj majhna očitno bo po meni hehe....

Joj kužki. .....To ti pa verjamem da do pravi curki poznam te pasme.....Midva mava pa maltezanko ki je tudi breja dobimo pa enkrat proti koncu julija mladiče. ....sva ji našla lušne ga partnerja isto maltezana ker bova prodala mladiče. ....To so tudi ene bele lušne kepice ki jih bo težko iz rok dat. Prvič ko sva jih imela so hvala bogu šli vsi v dobre roke.....nikoli ne veš komu prodaš kužata ....No mava potem obe posla z kuzki.....

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
26.6.2015 7:36:35   
jesse16
Živijo

Joj maltežani so tudi tako cartik.
No mi smo naš živalski vrt že pelajli babicam na počitnice, zdaj pa pakirat.
Uf perem cote pa jih imam že udaj full kaj šele bo ko bo en član več.

Kapljice za krče se imenujejo Amfilat in se dobijo samo v Avstriji.

Kako ste kaj??

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?