|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
4.6.2015 11:13:04   
sladkorčica
Ojla punce pa kje ste vse......

Ja zdaj pa res lahk recemo da je pasja vrocina.....

Jesse16 ja tale ovcka nasa je res draga sam kaksno stvar pa rada kupiva ker sem ogromno stvari dobila.....za varusko se je dragi odlocu jst sm rekla da naj kar rabljeno kupiva.....

Za crpalko sem se ze pri svakinji zmenila ima skoraj novo od aventa elektricno lansk let sta jo kupila ko je rodila dvojcke tako da je res malo rabljena....sem pa gledala da bi se kupila tist grelec za mleko da ko si ga izcrpas da ostane ista temperatura. Jst mam obcutek da bom mela ogromno mleka ker mi ze zdaj kaj pritece prav tisci me.....

Tale luna mi bo vse zivce pozrla ta teden....slabo spim potem pa se pasji gonitis....za znort...jst mam psicko maltezanko in to je obup danes zjutri je blo 6 psov pred hiso....nsjhuje je pa to ko ponoci lajajo en na druzga....ce nebo kmal konc bom znorela...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
4.6.2015 12:39:13   
Minimini
Ja res je vročina za znoret, kr paše tale senčkauser posted image

Tut jst sm vidla tole ovčko in zgleda res kul, sm tudi meni cena ni všeč...

Glede črpalke sm dobila nasvet da si jo ravno zdaj ne rabim še kupovati ker lahko da jo sploh ne bom rabila, če pa že bo pa moj hitro skočil v trgovino in kupil zadevo... sem pa že vse pregledala kaj bi imela in sem se odločila da si bom kupila od Mam ročno črpalko... Ali glede na vaše izkušnje mislite da jo rabim takoj???

Varuško pa tudi nevem katero vzeti jih je čist prevč in rang cene je ogromen, moj bi najrajši imel tisto s kamero (moški in njihva tehnologijauser posted image ) seveda cena tudi svoje poveuser posted image
Kakšen nasvet glede tega kaj je pač dobro vedet/imet???

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
4.6.2015 12:49:44   
sladkorčica
Minimini pri nas je blo isto glede varuške. ....sam nisem pustila ker je brez veze neko tehnologijo pa otrok rabi svoj mir ne da bos skoz gledu kaj dela med spanjem, men je najbolj vazno da slisim....

Glede crpalke mas pa cisto prav.....ce jo bos rabila jo kupis potem....jaz tudi nebi kupovala sam zdaj ko ma pa svakinja je pa drugac.

Ja ta ovčka je res draga ima pa tako zanimive zvoke...sploh tist ko posnema maternico....res se slisi kot da si na uz....in to pomirja bebita....nevem midva sva kupila pa kar bo pa bo je pa zlo prijetna igracka pa zelo lepo sveti ponoci....user posted image

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
4.6.2015 13:01:07   
Minimini
Bom pa res enkrat v trgovini rekla če mi lahko malo bolj pokaže tole ovčko teh zvokou še nism poslušala... mogoče če bom pa dovolj glasna mi jo bo pa kdo iz žlahte kupu user posted image user posted image user posted image

Kakšno ste pa kej previjalno podlogo kupovale.. to bo drugi teden moj naslednj nakup??? full se nagibam na veliko ker je bilo v šoli rečeno da rabimo veliko previjalno površino... sem pa dobila tuid nasvet da je dobr imet nedrsečo podlago?? sm je res nism še vidla ne v baby centru in pikapolonci al je to vedno že vse razprodano k hočm jst mal bolj pogledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1329
4.6.2015 13:10:13   
sladkorčica
Jst glede tega ne kompliciram ker sva kupila previjalno v ljubjani zraven pa previjalno podlogo ki zraven paše . Ne vem drugace za zelo velke podloge ker so vecina bol standard mere da pase za na prebijalno omaro. No to podlogo sva kupila ki jo prodajajo v baby centru oni so zastopniki za to firmo imenuje se pa bebe jou. Se ceno mam gor ker je nisem se razvila je pa 25e. Je debela pa iz materjala ki lahko otrok tudi polula..... nevem pozanimaj se mal po netu poglej pa v baby center pejd pogledat jo majo tudi v novem mestu....

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
4.6.2015 13:19:06   
jesse16
Živijo
joj punce meni je pa prov luštno, mamo 22 stopinj. Sem pa med malico šla ven in me je kr zabila vročina.  Me je kr groza kako bo avto vroč, je cel dan na soncu.

Glede varuške, jaz sem imela prvič čist navadno in je bila čist ok, meni je važno da slišim ko se otroček zbudi.  Zdaj bom imela pa tako  moderno z blazinami, ki spremljajo celo otrokovo dihanje, jo dobim od svakinje user posted image
Glede črpalke pa jo bom jaz kr kupila, sicer ročno, ampak se spomnim prvič, je nisem imela in sem imela več mleka kot krava, prsi so bile full trde da mala tudi vleči ni mogla, sem pod nujno kr neki kupila, oziroma je šel moj kupit. 
Previjalna, je super če je velika,  ampak gre z manjšo tudi brez problema. Glede nedrseče podloge, vse ki sem jih videla imajo drsečo podlogo.

Kako se drugače počutite, mene danes nekui vse boli, utrujena sem....

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
4.6.2015 13:38:39   
Minimini
danes dneva in noči glih ni za hvalit... noč je bla kratka oz. je ni blo.. spanja ni bilo skoraj nič, mali se je ponoč skos nekej prebračou.. tako da sm zdej kr zmatrana.. po že boljš... komej čakam v pondelk k imam pregled da vidm malega user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
4.6.2015 13:53:48   
sladkorčica
Tudi jst zadnje cajte slabo spimuser posted image no ubistvu ze celo nosecnost se to vlece zdaj je pa se bolj izrazito.najbol me to matra ko sm zmeri na trebuhu spala zdaj pa ne gre vec.....mali res dobesedno razgraja po trebuhu tako da nikakor ne najdem polozaja da bi mi ugajalo ....punce kmalu bo avgust.....sam s tem se tolazimo da tole ne bo vecno.....user posted image

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
4.6.2015 14:33:59   
Špelička
Meni je v prvo ročno črpalko od Aventa posodila kolegica in mi je bila ful fajn. Uporabljala pa sem jo že v porodnišnici, ker se mala sprva ni hotla dojit, mlek sem pa imela. Pa tudi kasneje, ker je naša že hitro spala celo noč, jaz sem imela pa čist polne joške, sem si šla ponoč spumpat, pa je blo. Potem sem pa kakšen dan kombinirala dojenje s flašo. Jaz se spomnim, da sem imela zjutraj in dopoldan ful mleka, popoldan in zvečer je bila pa že kriza in smo dajal adaptirano mleko.

Blazino za previjanje imamo kar veliko, pač na velikost previjalne. Se je pa naša velika previjalna zelo obrestovala, je bila v uporabi do odvajanja plenic. Vem, da so ene previjalne čist micane in dokler je dojenček samo na miru, tam gre, pol je pa čist premejhna.

Mene vročina na srečo še ne daje, sem pa res na soncu le do pol enajste in potem spet po šesti. Počutje je kar ok, trudim se, da grem čim pogosteje na daljši sprehod (drugo športanje je itak že v pozabi), ravno včeraj sem šla ob osmih zvečer in je bilo tok fino, k se je lepo ohladilo. Me pa kolki bolijo kakšno noč, tako da bi prav poležavala zjutraj, ne gre, me od ležanja vse boli user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1334
5.6.2015 9:29:43   
jesse16
Živijo
kako ste kaj?
Vse pišete kako so vaši otročki živahni, moj je pa  tako miren. Saj se premetava pa brca ampak če se spomnim kako je bila mala živahna te tale full miren.  Je po moje zaspanček, tak da me na trenutke ze v paniko spravlja user posted image .
Drugače bo pa vročina še vsaj 5 dni baje. Mamo že pravo vroče poletje.
Še dva meseca pa bomo uživale z sončki na rokah in ne več v trebušku, komi čakam da ga stisnem k sebi.

Nosečke uživajte v senčki z sladoledom.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
5.6.2015 11:26:24   
sladkorčica
Zivijo.....

Jesse16 moj malcek je tako zivahen da me kar premika....moj pravi da ima v tako majhnem prostoru spalnico, igralnico in telovadnico.....res je zelo zelo živahen....

Ja vroce je zelo....se dober da imamo klimo pa tudi zadrzujem se stran od sonca ceprav sm norc na soncenje in lepo barvo pac letos bom pa belauser posted image

Kak radler pa sladoled pa bp nekak za prezivet ane punce....pa senca seveda

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
8.6.2015 10:14:11   
sladkorčica
Ojla punce......

Kje ste vse???????

No pa se uresničujejo moji največji strahovi.....vrocina nas bo zdelala....jst mam tok zatecene noge da mam obcutek kot da bi mela balončke na sebi....

Kako ste ostale bejbe??????

Neposredna povezava do sporočila: 1337
8.6.2015 10:35:14   
jesse16
Živijo
saj so jutri napovedane plohe, se bo malo ohladilo.  Samo upam da ne bo kakšne toče.

Jaz sem bila zdele dva dni tudi katastrofa, noge full zaotečene, v glavnem čist hin.

Danes sem pod klimo in sem malo bojše, sicer bi pasalo ležati ampak žal ne gre. 
Še malo pa gremo na morje, komi čakam user posted image user posted image  
Drugače je pa nogometaš priden, včeri je celo malo bolj razgrajal in je bilo prov luštno ga čutiti.

Neposredna povezava do sporočila: 1338
8.6.2015 13:31:49   
sladkorčica
Joj jesse16 ko bi se res en majcken osvezilo sam da nebo potem še soparno pa res kake toče.....

Midva sva šla včeri po kosilu v toplice da se greva namočit mal in sva se obrnila.....že parkirišče je blo čist zabasano tako da nisem si upala jit not ker sem vedla da nebo sencke za mojga buškota. Pa se nove kopalke si moram kupit saj spodnji del je se ok modrc pa premajhen.....moj me je hecal kaj zdaj vse te kopalke luftam....ja nisem mogla nic narest jst sm pa taka da mam rada komplet ne pa spodnji del tak zgornji pa drugacen.....brazilke sem pa sam v roke prijela pa gledala.....pomoje da glih ne zgleda da jih oblecem....ah letos bom mogla pac se sprijaznit da nebo nic drugo leto bo pa bols.....bo pa ze mali čofotal z nami.....

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
8.6.2015 16:23:43   
jesse16
Sladkorčica, jaz molim sam za dež, da bo malo osvežilo. 
Ja to pa itak da so bile vse toplice polne. Če je bilo pa vroče za umret.  
Veš po moje nama bo najbolj pomagal hladen tuš, da se bomo malo osvežile. Pa velike količine sladoleda.
Brazilke bi po moje letos bojš zgledale na men kot bojo drugo leto, letos mam vsaj kaj v zgornji del dati user posted image , drugo leto bo pa sam špeh okol opletal user posted image .
Kopalke so mi pa še vse prov, ker mam ugornje dele za zavezat in košarice brez opore, so pa raztegljive, tko da komot še vse not dobim.

< Sporočilo je popravil jesse16 -- 8.6.2015 16:26:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 1340
8.6.2015 16:47:46   
sladkorčica
Haha ta je pa res taprava....in mas kaj prav zdaj imamo vse napeto drug let pa vprasanje kaj bo z nami......

Jst msm pa same take kopalke brez naramnic z košarico zadi zapenčke in pol ves da mi ne more bit pravuser posted image bom sla jutr ko grem na predavanje o negi otroka mal pogledat v tako fashion tam imajo poceni kopalke tok da bi se mal namocila.....ker mi ni glih pomembno bom ze nekaj najdla za nataknit.....a ves kok sem imela kopalk????? Adijo pamet....ampak jst btihtna pa eni kolegici dala mislec saj kaj pa rabim tok kopalk....xdaj se pa po glavi tolcem sam zdaj je kar je bomo ze zdrzali

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
9.6.2015 8:44:42   
jesse16
Dobro jutro
Je že vroče zuni, za umret.
Sladkorčica ja saj to sem mislila zdele je vse napeto, pa še prsi so take velike in polne, dugo leto bojo pa spet ko uporabljene čajne vrečkeuser posted image . Ne bom imela kaj pokazat.  Morem letos izkoristit in vsaj enkrat v življenju z lepim dekoltejem okol hodim user posted image .
Sicer mam pa jaz tud kopalk eno tono, veš kje imajo tankini poceni, v KIKU.  Sem glih zadnjič gledala.

Drugače je pa vedno tako, jaz kake stvari šparam pa šparam... polj ko se jih pa končno znebim, polj bi jih pa rabila. To je murphy.
Upam da ti danes ne bo prevroče.
Kje se pa ostale skrivate???? Ste že vse doma in na dopustih???

Neposredna povezava do sporočila: 1342
9.6.2015 9:01:59   
Čebelca Špela
Ojlaaaaa nosecke :-) ! Kako ste?, spet se vam malo javim. Vceraj sem imela pregled - vse ok imamo ze 2200g je rekel gin., da prehitevamo za 14 dni hihi ;-) ... Vas kaj matra vrocina? Meni prov pase, ker koristim dopust in sem doma dop., malo na sprehod potem pa se do vecera skrivam ;-) .

Dajte mi nekaj pomagat - vceraj ko sem bila pri gin., mi ni dal nobenega potrdila za csd za urejanje porodniske jaz smotka pa sem tudi pozabila vprasat. Jutri pa zelim it na csd uredit za porodnisko - bom lahko uredila z materinsko knjizico ali nujno potrebujem potrdilo? Drugace bom mogla jutri se enkrat poklicat k gin., ( sem pa v 31 tednu)...
Kaj menite?
Uzivajte in skrivajte se pred sonckomuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1343
9.6.2015 9:16:43   
jesse16
ČebelcaŠpela jaz sem uredila samo z materinsko knjigo.  Nisem potrebovala nobenega potrdila.

(odgovor članu Čebelca Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
9.6.2015 9:19:29   
Čebelca Špela
To si urejala na csd ljubljana (siska) morda? No saj jaz mislim da more bit povsod isto. Drugace pa itak lahko prefotokopirajo - saj pise notri kdaj imas pdp :-) ...

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
9.6.2015 9:35:03   
jesse16
Ne jaz sem urejela na CSD Sevnica. Niso nič komplicirali, so bile full prijazne.

(odgovor članu Čebelca Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
9.6.2015 10:44:11   
sladkorčica
Pri nas v nm na csd tudi ne rabiš nobenega potrdila ampak greš z materinsko k. tja in to je to. No pri nas moraš met kopirano tist kar je obkrožila.
Jesse16 ti si že zrihtala? ???? Jst se pripravljam da bi šla ta teden danes imam pa šolo za starše predavanje o negi otroka sam moram žal sama ker moj ni dobil dopustauser posted image kaj čem saj mi ni panike mu bom vse poročala. ...

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
9.6.2015 13:44:19   
jesse16
Ja sem že uredila, sem sam vlogo dala in je to bilo to.
More pa polj po rojstvu otroka moj še en kup papirjev nest. Sem bila takoj gotova.
Sladkorčica škoda ker greš sama,  boš lahko pa v miru po trgovinah gledala stvari. Ker če je tvoj podoben mojem nima nobenega potrplenja v trgovinah ( izjema so otroške trgovine, mislim za malo zbiramo tud po par ur pa ni nič, ko pa za sebe iščem pa že v prvi trgovini teži user posted image  )

Neposredna povezava do sporočila: 1348
9.6.2015 18:08:51   
Minimini
Ojla. tudi midva imela pregled in vse super po JUS-u user posted image vročina dela svoje tako, da zdej pa res cel dan doma zvečer pa mogoče še kej nardim (ampak res zloo malo) a tko pol na CSD ste že kr bile potem bom pa tudi sama počasi začela urejat vse te zadeve sm mislim da morava prvo urediti očetovstvo potem pa naprej a ne???

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
9.6.2015 20:52:41   
sladkorčica
Jesse16 imaš čisto prav, žal mi je ko ni mogel z mano sam kaj naj to so pač današnji delodajalci ko jih pač ne zanima....No nisem bla sama sama se nekaj jih je bilo ko niso imele partnerja sabo. ...
Jah mislim da ne obstaja moški ki gre rad po trgovinah.....Ves kaj men moj pravi???? Kaj gledaš al maš vse polne omare....user posted image ....sla sem mal za kopalke gledat sam je kar zropano se vidi da je poletno vroce vreme.....najdla sem eno oblekco pa nisem kupila grem jutr iskat......

Jst se nikakor ne morem spravit na csd ker mi kar slabo pride da me čaka cela papirnata vojna......user posted image misla sm jutri pa ne grem .Bom šla drug teden....

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?