|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
7.5.2015 12:00:31   
jesse16
Živijo
Anonimna jaz mi smo kupili voziče Baby center BC RIDE 4 kolesnik in mi zgleda super. Jajčka, ki je zraven mi ne deluje varno ampak mam od PP jajčko.
Sladkorčica jaz ne bom kupovala isofix podstavka, ga tudi v prvo nisem imela pa je bila jajčka zelo fiksno priterjena s pasom in PP ima še nek dodaten podstavek.

Kako ste kaj drugače??
Jaz sem pa včeraj kupila prve hlačke za mojga škrateka, sem vzela take luštne kao jeans ampak je bomambaž. Zdaj pa rabimo še lepo majčko in bo oblečen za domov. Zanimivo mi je pa to bilo da sem za isto ceno kupila hčeri dve obleki - poletni, ki so bistveno večje, ampak ena pa ista kot tiste majčkene hlačke user posted image .
Dober da rabimo samo kompletek za domov.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
7.5.2015 12:11:53   
sladkorčica
Jesse16 kje si pa kupila te hlačke ? Jst sem že vse obdelala pa nevem ne morem se odločit. Sicer imajo tak lep kompletek v h&m ampak zaenkrat bom še počakala. ....

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
7.5.2015 12:53:29   
jesse16
V C&A sem jih vidla pa so full cartik.  Pa sem jih kupila. 

Neposredna povezava do sporočila: 1203
7.5.2015 12:59:31   
sladkorčica
Bom šla še jaz pogledat....Mogoče so kaj novega dobili....

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
8.5.2015 10:02:18   
sladkorčica
Ojla punce kje ste vse????????user posted image

Pa smo prijadrali do konca tedna. Tiste ki ste v službi gre verjetno zelo hitro jaz ko sem pa doma je pa za znoret. Včasih bi se kar z jokala ker me to ubija.
Ampak bom preživela , ker me samo še to po koncu drži da bom od avgusta naprej imela zelo o oko pestro:).

Vreme je super, bi se pasalo že kaj namočit. ...
Vse lepo uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1205
8.5.2015 11:33:36   
jesse16
Živijo jaz sem tukaj, sam danes je malo več dela :-)
Še malo pa bo konec tedna.
Ja Sldakorčica ti kr verjamem da tole skoz doma biti ubija. Sicer pa je vreme noro.  Smo včeraj v Hoferju kupili banzen - jupii, zdaj ga pa tudi mi imamo.
Komi čakam da ga postavimo in natočimo vodo pa zrihtamo. Mala je čisto navdušena, drugo leto bosta pa že oba lahko čofotala.
Baje bo letos pasje poletje in suša. Tako da bomo še boge če bo res tako zelo vroče.

Ampak bo pa po avgustu toliko  bolj  pestro in luštno.
Kdaj imaš pregled?
Jaz ga mam komi 2.6. kje je še to.

Se pa full veselim imam drugi teden dopusttttttttttt.

Neposredna povezava do sporočila: 1206
8.5.2015 12:00:47   
sladkorčica
Tudi jaz brala da bo baje letos pasja vročina. Tud mene skrbi kako bomo to pregurale.
Ja tole ko ostaneš doma mi je muka čeprav mi vsi zavidajo ampak verjemi ni mi lušten pa se zato ker sem delala v kuhinji tam se skoz neki dogaja. Me je presnji teden sodelavka obiskala (bivša kao) in sem bla Ful vesela .
Tole z bazenom ja je fajn sam jst imam toplice dobesedno pred nosom. Karte sem kupila pozimi ker nisem vedla kaj me letos čaka. Jst se bom šla enkrat mal namočit pa mal posončkat pa naj bo kar če.

Jesse16 jst mam kmalu pregled 25. ta mesec zaradi otečen in nog in povišanega pritiska.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
8.5.2015 13:40:02   
jesse16
Sladkorčica doma paše biti 14 dni, polj pa je že dolgcajt....
Vem sem bila prvo nosečnost 5M doma in se mi je mešalo. Pa še pri statrših sva takrat živela, ko te itak razvajajo na polno, se pravi  nič ne smeš delati.
Verjetno se zato zdaj tako zelo izogibam bolniške.

Super da boš imela tako kmalu pregled. Jaz ga bom imela sedaj 2.6. potem pa 26.6., sem se že zmenila, ker gremo 29.6. na morje.

Materinsko šolo pa začnem drugi teden :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1208
8.5.2015 13:56:20   
sladkorčica
Tudi jaz razmišljam da bo treba v materinsko šolo zaradi tega ker bo partner z mano ko grem rodit pa je treba dobit potrdilo.

Jesse16 jst nevem več kaj bi se počela. .....Zdaj sem si privlekla strojček za sladoled delat....njami. ...lansko leto sem ga kupila od delimano in ti povem celo poletje sem razvajala vse naokrog....s probala veliko receptov tako da zdaj bo pa isto. Pa tudi cenovno je dokaj poceni ker Ubistvu rabiš navadno sladko smetano pa kakšen okus pol si za želiš to je to. No jaz sem malo raziskovala in sem lansko leto delala tako da sem 2 jajca z sladkorjem nad soparo miksala pa dodala smetani. Ti povem skoraj tako dobro kot pri slaščičarjuuser posted image .

No to bo letos moj hobi za krajšanje dnevov ....

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
8.5.2015 14:03:39   
jesse16
Iz kje si?? Pridem na sladoled user posted image user posted image
super ideja  domači sladoled, jaz do sedaj nisem bila nek ljubitelj sladoleda pri nas mamo lučke in kornete še od lani v skrinji.
Mi pa letos full paše. Glih magnum jem, Je tako dober ......

Ja saj midva greva tudi zaradi potrdila v materinsko šolo. Sam imajo smotan termin od 1 - 3 popoldan. Tako da morava oba imeti dopust da lahko hodiva.

Neposredna povezava do sporočila: 1210
8.5.2015 14:13:01   
sladkorčica
Haha ja res je dobra ideja za popestritev dneva.....korneti od lanskega leta??????
To je pri nas misija nemogoče haha.
Ja v našem koncu imajo vsak mesec vsako sredo pa niso tako tečni da se moras udeležit vseh terminov. Je dost da se pokažeš tam plačaš in to je to.
Jah enkrat sem zasledila da si iz sevniškega konca....lahko ti povem da sploh nismo tako daleč narazen. Jaz sem iz šmarjeških

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
8.5.2015 14:49:13   
jesse16
Uf pri nas sladkarije in sladoledi skoz ostajajo. Ni noben neki sladkosned. Bo po  moje naš fantič zelo sladkosned, ker mi pa med nosečnostjo full bomboni pa čokolade.... pašejo.  Mam predal pisalne mize poln raznih bombonov :-).

Se pravi po službi lahk pridem na sladoled, ker delam v Krškem sem še bližje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1212
8.5.2015 15:04:26   
sladkorčica
Pri nas sem samo jaz sladkosned vsi ostali pa tako tako....

Ni problem sam sem komaj posodo dala v skrinjo tako da danes bi prišla zastonjuser posted image
A drugače poznaš oz. si že videla kako zgledajo te mašine za sladoled???? To pride ena posebna posoda ki ima dvojno not vmes je ena posebna tekočina. In če hočeš Dober kremast sladoled mora bit vsaj 24 ur posoda v skrinji...Tako da sem si pripravila da bom jutri delala to. Ja moram dragega malo pocrkljat ker jutri začne z beljenjem user posted image user posted image .
Tako da bo vse pristiman ko pride naš malček na svet.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
8.5.2015 15:10:18   
jesse16
Ne ne poznam te posode. Nikol nisem sama delal saldoleda. Spomnim se da ga je mami včasih delala ko smo bili še otroci.
A tvoj bo tudi belil?!
Moj bo tud ta tedn belil sobico, da jo končno pripravima, da se me slučajno kaj ne prehiti.
Je znanka rodila konec aprila z 7 M, obe sta v redu, ampak je glih en dan prej svojemu težila da naj posteljico sestavi, pa določene stvari še morat kupit, pa on reče: ma nehi no težit saj mava še časa, a boš jutr rabila. In zdaj revež sam nakupuje in opremlja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1214
8.5.2015 15:20:31   
sladkorčica
No vidiš zato pač letos ne grem na morje sploh pa ko bom očitno imela probleme z višjim pritiskom. Ti pa tudi preden greš obvezno zdravniku.
Ja jih je pa res prehitelo. ...se mi kar smili ta moški ga kar vidim kako je zmeden....
Ja pri nas sva se odločila da bova prebelila čeprav ni ravno potrebno samo pol bo še težje. ...bols da je to narejeno.je pa komaj nafehtal dopust drug teden....Je kar nekaj za prebelit in ti povem ne moreva se spravit.... Vse odmaknit vse zaščititi jo mene....No potem bo pa vse lepo novo
Drugo leto bo pa mali delal grafite po stenahuser posted image .

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
9.5.2015 19:24:43   
Anonimen
no punce , jest sm bla dons ceu dan po stacunah za vozek in sm razstavla in sestavla nevem kolk vozov , nakonc sva se odločila za baby boom. Je blo teži vozk izbrat kot pa avto. Predal z oblekcam se tut počasi polni, ene 2 bodija mam 50 za vsak slučaj, če ne bom že kateri podarila, če ne bom rabila, ostalo imam pa 56 in 62. Za prvo silo bo, pol bom pa že enga poslala, da bo dokupil potrebno.

Zj morm pa še za termometer pogruntat kakšnga , ker trenutno nimava nobenga , ker je crknu. Ali ga je katera pred kratkim kupila, takga da bo za dojenčka pa še za naja?

uživjte v sončku

Neposredna povezava do sporočila: 1216
11.5.2015 8:52:40   
jesse16
Jutro

Kako ste kaj??
Jaz sem super, mam dopust, cel teden bom doma user posted image user posted image user posted image
Sladkorčica se strinjam s tabo glede morja in visokega pritiska. Jaz HB zaenkrat nimam nobenih težav. Pač nizko nosim ne smem delati fizičnih stvari in to je to. MV imam dolg in zaprt in G je rekla da ne pričakuje nobenih zapletov. Bom pa itak šla še 26.6. k njen na pregled predno gremo.
Zdaj gremo pa sobico urejat, polj pa v šolo, da vidim kako se v modernih časih dela z novorojenčki :-)

Po mojih izkušnjah je pa najbojši navaden termometer. Vsi tisti digitalni so k... vredni. Sem dala full za njega pa je kazal da ma mala 37,5 do 38 vročine, pa je gorela sem izmerila z navadnim pa je pokazal 39.5. Tak da imam skoz navadnega od takrat dalje.

uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
11.5.2015 12:55:05   
sladkorčica
Živijo. ....

Jesse16 no to pa bo zelo lep dopustek vreme je fajn.

Daj kaj poročaj kako je bilo v materinski šoli ker me Firbec matra kaj zdaj pametnega povejo....

No to je super da nimaš nobenih takih težav, no saj tud pri meni ni nič kaj resnega pa vseeno previdnost ni odveč kajti zdaj odgovarjamo se za bebija. ....
Še pa le še zame malo namoči v morjeuser posted image

Glede termometra bi pa tud jst rekla da je še najbolj ziher pa točen potem se pa vsaka zase odloči kaj bo imela....

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
11.5.2015 19:01:18   
jesse16
UF Sladkorčica vse je nekaj drugače kot je bilo pred 8 leti.( takoj po porodu je otrok do 1 ure na tvoji koži, šele nato ga zmerijo in stehtajo, pa prve 3 mesece rabi otrok ogromno crklanja, celo priporočajo da je v skupni posteljiuser posted image ....)
Drugače pa povejo glede poroda in tehnik rojevanja. Nega novorojenčka. Nič posebnega.
Mamo še eno predavanje dihalne tehnike. Kako z dihanjem lajšati bolečine.

In kako barvo boš dala v sobico? Moj bo jutri zbelil otroško. Polj jo začnem pa urejat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1219
12.5.2015 10:05:46   
Minimini
No pa še ena z baby boom vozičkom user posted image
Te šole se mi zdijo kr super ideja lahko, da se sami s kakšnimi stvarmi ne strinjamo kar nam pač svetujejo ali narekujejo, ampak važno je druženje z drugimi pari in nosečkami in pa mogoče pa res kaj novega izveš (čeprav je vse v revijah in na internetuuser posted image )... Pri kakšnih stvareh sem še vedno zmedena pa sem že veliko prebrala in slišala, konec koncev vse bo odvisno od vsake posameznice in posameznika kako se bo soočal z vsakodnevnimi odločitvami.
Samo še malo pa tudi jaz zaključim z delom in uživam zasluženo pridelan dopust user posted image user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
12.5.2015 11:21:44   
sladkorčica
Živijo

Jesse16 no to naju se čaka drugače se pa strinjam s tem kaj tam povejo. Teorija je eno praksa pa drugo, ljudje smo si razlicni pa se sedaj ni problem glede informacij , jaz itak moram to itak samo zaradi potrdila. Bo pa vsekakor zanimivo kaj bodo povedali

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
12.5.2015 11:54:41   
Minimini
Potrdila?? Tudi pri nas je bilo govora o potrdilih potem pa vprašaš sestre in pa babice v porodni za potrdilo pa pravijo da sploh ni potreben... Nevem jaz nisem nič dobila potrdila da sem hodila.. ali bi ga mogla????

Neposredna povezava do sporočila: 1222
12.5.2015 12:20:05   
sladkorčica
Ja kolikor je meni znano rabi potrdilo partner če bo šel s tabo rodit. To sigurno dajo potrdilo in plačljivo je.....Za novomeško porodnišnico vem da to zahtevajo pa 20e je potrdilo za plačat. .....nevem pozanimaj se kako je s tem

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
12.5.2015 12:29:56   
Minimini
Ravno v novem mestu v porodnišnci smo vprašali če rabi partner ki je zdraven kakšno potrdilo da je opravil materinsko šolo, pa je babca rekla da je lahko zdraven kdor želi (kakršne ima želje nosečka) in ni potrebnega nobenega potrdila, je pa res da sem tudi jaz to nekje prebrala da ga potrebuje in je potem ceneje... zdej pa res nič več ne vem user posted image se bo treba še pozanimat...

Neposredna povezava do sporočila: 1224
12.5.2015 12:36:09   
jesse16
Takole je z potrdili, nekatere P ga zahtevajo. Rabi ga partner če je prisoten pri porodu.
Mi je pa zanimivo, ko gledam da nekatere P ne računajo prisotnost P pri porodu , ostale ki računajo imajo pa vsaka svojo ceno.
Sladkorčica a ti moreš potrdilo plačat ????
Pri nas je brezplačno. Sam mora pa na oba predavanja.
Sm prejle prebrala na drugem forumu, da en G zahteva celo plačilo za informacijo kakšnega spola je otroček, ko dela morfologio.
Katastrofa kako služijo na nas.

Se pa strinjam s tem da je materinska šola v redu in da ti tam kr neki pametnih stvari povejo.
Mene samo to moti da je vsakič drugačna nega otročka, drugačne smernice. Mam kr neki nečakov in nečakinj pa sem mogla pri vsakem drug handling učit.

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.