|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
21.4.2015 11:16:01   
jesse16
Živijo
jaz sem pa mojega prepričala da bo danesna žaru pekel user posted image user posted image  končnooooo. Bom probala iti prej iz službe. Uf komi čakam, mam že take lušte da je kr hudo.

Sladkorčica uf to je pa hudo. Mene je v prvi nosečnosti kolk tako bolel da mi je bila porodna bolečina kot bi šla na dopust. Dejansko nisem mogla tudi hoditi
ne 5 mesecev. Zdaj me pa HB boli samo križ in občasno leva noga. 

Kako ste kaj ostale??

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
21.4.2015 11:29:35   
sladkorčica
Midve imava pa cisto podobne zelje. Jaz tud razmislam o zaru.....

Ja pa obstaja kaka stvar ki bi malo olajsala? Jst se kar namazem z eno protiboecinsko kremo ki hladi in je malo bolje. Nevem kaj me je zdaj to zagrablo....

Kako ste ostale oziroma kje ste vse.????????

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
21.4.2015 11:37:30   
jesse16
sladkorčica meni ni pomgalo nič, ko so bile bolečine nevzdržne so mi dali inekcijo ketonala  v r...  Saj bo otroček malo potelovadil in spremenil lego in bo bojše.
Meni je vkleščila živec mala in je na polno pritiskala na živec in je bilo dejansko edina rešitev porod, ko sem rodila nobenih bolečin več HB.  

Neposredna povezava do sporočila: 1153
21.4.2015 11:44:32   
sladkorčica
Ja se mi je zdelo da bo nekaj takega......se mi pa zdi da je malo bolje ko malo kriz razobremenim. Ocitno mam neko prisiljeno drzo zaradi bolecine in sam se poslabsa vse skupaj. Ja bog ne daj da mal vec hodm al pa kaj delam....drug dan sem cist fuc to me tako boli da bi vse nekam v p.m. poslala.
Ce se bo nadaljevalo bom sla tudi jaz do svoje zdravnice.

No zdaj pa hitro cimprej iz sluzbe ker se res cedalje bolj ogreva....

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
22.4.2015 10:23:32   
jesse16
Živijo
kako ste kaj?
Sladkorčica kako si? Bolečine kaj manjše?
Jaz sem pa včeraj končno jedla čevapčiče na žaru pečene user posted image . Kako so bili dobri.  So bili tudi pikecu všeč, je tako veselo potem brcal user posted image .
Danes bo baje spet en lep dan.  Se tolažim da bo kmalu sredina maja ko imam 1 teden dopusta. Končno.

Uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1155
22.4.2015 15:22:50   
Minimini
Ojla...

No zdej pa tudi iz moje strani končno super rezultati na morfologiji user posted image user posted image user posted image
Mali raste tko k mora razigran pa tutuser posted image

In ja lep sonček na nebu mene pa ta vročina že kr dajeuser posted image

Vidm da se že kr tema o poroda odvija... Seveda si želim vse naravno ampak se bo treba o tem še malo bolj pozanimat kako pa kaj ker res nikoli ne veš kje imaš prag bolečineuser posted image Jst osebno kr velik bolečine prenesem res pa da nisem še nikoli rodilauser posted image user posted image

ajdi zdej pa vn na sonček user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
23.4.2015 15:09:31   
sladkorčica
Ojla avgustovke

Jesse16 ja bolecina je mal ponehala , pomoje se je mali mal premaknu da mi tok ne pritiska na kaksen zivec. To je sam moja teorijauser posted image .

Minimini super za dobre novickeuser posted image .

Danes sem se pa lotila sajenja rozic.... nevem tok imajo izbire v vrtnarijah da si cist zmesan kaj bi izbral. Jst sm se odlocila da letos nebom imela nobenih brsljink , bom probala neki druge kombinacije.
vreme je res super sam nevem kok casa bo ta idila trajala...
.
Lep dan vsem

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
24.4.2015 8:55:22   
jesse16
Dobro jutro
No pa je šla idila v PM user posted image  konec z lepim vremenom za neki časa.

Minimini super za morfologijo.
Sladkorčica po moje tvoja teorija kr drži in ko se mali premakne se bolečina zmanjša.

In katere rožice boš sadila letos, jaz mam neki vodenk, pa salvi pa še neke pisane marjetice, ki cvetijo skozi celo leto. Bom videla kako se bojo obnesele.

Kje se ostale skivate???

Neposredna povezava do sporočila: 1158
24.4.2015 9:09:57   
sladkorčica
Ojla, no sem vedela da bo kmalu konec z prijetnim sonckom.

Letos imam tudi jaz vodenke bol za sencno stran. Vceraj sem pa kupila lubelije, a poznas? Za zravn sem uzela rumen miljon zvoncek. Bomo vidli kaj bo ratalo. Je pa letos zelo velko zanimanje za lobelije , vse pobrano . Ko sem bila se doma sva enkrat z mami kupile lobelije, ej noro je cvetelo res. Bomo vidli ce bo yudi meni uspelo.

Jesse16 mislim da sam se midve tukaj klepetave.....druge so pomoje na fb......
Kdaj imas ti spet G.? Jst mam takoj v ponedeljek po prvomajskih praznikih in ze komi cakam ceprav pomoje nebo uz. Imam pa laboratorij pa ni mi treba bit tešča ker imam ze tako gestacijski diabetes.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
24.4.2015 10:20:31   
jesse16
Ja tudi meni se zdi da so vse na FB.

Lobelije poznam in so full lepe jih pa še nisem imela, mogoče drugo leto ko bo več časa in bom doma.
Bomo imele skupi pregled user posted image
Pregled mam 5.5. upam da bo spet UZ naredila ( do sedaj ga je vedno) , me full zanima kako je mali obrjen, meni se zdi da je že na glavico obrjen ker se prov nogice čutijo, komi čakam da ga vidim. Laboratorij imam samo vodo  1 dan prej in sicer prvi jutrajni urin. 
Jaz HB imam samo težave s ščitnico, tako da mi hormone kontrolirajo v SB Celje, drugih problemov pa HB nimam.
a ti imaš kakšno posebno dieto zaradi diabetisa?

Neposredna povezava do sporočila: 1160
24.4.2015 13:34:19   
sladkorčica
Ja mogla bi se držati klasične diete za sladkorno pa se neuser posted image
To je pa da se moras odpovedati belemu kruhu ,testeninam,vseh sladkih pijac, sladkarijam.......uglavnem veliko stvari. Kar dolg sem se drzala ker sem res imela povrcan sladkor in sem si mogla meritve delat 4× na dan no zfaj mi ni treba vec. Mogoce sem dn majcken temu podvrzena samo mam zdaj kar okej. Ja jst moram pri vsakem pregledu dat vodo no zdaj mam se kri. Kaj pri vas ni tako? Da preverjajo sladkor v krvi , ko dobis zelo sladko vodo za pit pol pa kri das. No vsaj pri nas v novem mestu je tak sistem. No meni ne bo treba pit tega. Glede uz pa ne vem povedat kako je. Uradno nam ne pripada nic vec, to ce ti naredi je dobra volja G. Jst bi tudi rada vidla da mi naredi ker moj bebi tako brca da me vcasih kar malo nervira mam obcutek da bo vse vn padlo hihiuser posted image . Kok si kaj kilc pridobila? Jst do zdaj dobrih 10kg , pa nevem nimam obcutka da bi se kaj drasticno redila vsi mi govorijo da sem lusna noseckauser posted image tud busi ni kaj hudo velik bo pa sedaj pkmoje pognalo, ceprav nebos verjela pri prvi sem imela cist majcken trrbuscek. No takrat sem bla zelo mlada zdaj smo pa vsi obcutljivi eno leto gor ena kila gor. Ah saj bo bols to se bomo po porodu ukvarjali ane.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
24.4.2015 15:10:51   
jesse16
Sladkorčica jaz sem se zredila za 12 kg, so me glih včeraj tehtal, ampak po moje sestra ni dober vidla user posted image , se mi sploh ne zdi da sem se zredla, ok trebuh je full velik ampak da pa bi se tko kaj zredila v rit in boke pa jaz ne vidim. Bom mojga vprašla? Zadnjič je neki omenjal da ga spominajm na žogo user posted image
Sam tole s sladkorno je pa hudo, če se moreš toliko pazit. Men nikol niso dali sladke vode za pit, so mi do sedaj vzeli 2 x kri in 2 x urin in to je bilo to. 
UZ pa naredi na vsakem pregledu, pravi da rada vidi če je vse ok. Mislim da 2 UZ na nosečnost sta premalo. ČE bi se moja G tega držala bi sigurn šla vmes še ne kakšen samoplačniški UZ.
Pa tudi v 1. nosčnosti sem imela vedno UZ in zdaj lahko slikice primejam. Ampak se mi zdi da je bila mala bolj živahna v trebuščku kot je zdaj mali.
Brce ma pa že tud precej močne in mam tud jaz občutek da bo kr ven pogledu. Sem se pa glih včeraj full smejala ko sem gledala kaj dela s trebuhom. Full že premika moj trebuh in je prov zanimiv gledat.

Neposredna povezava do sporočila: 1162
24.4.2015 16:22:51   
sladkorčica
Mene pa grozno v mehur brca. Ze tako sm velik na školjki zdaj pa se bolj. Saj si sploh ne upam nikamor jit tako da me prav skrbi ko mamo v nedeljo krst pred mašo pol pa se ena ura trpljenja. Ja ce bo treba bo pa treba jit ksj cmo.
Ja ja tole s sladkorno je prav nadlezno in kar naprej moram tja hodit na kontrolo . Tako da ce si sladkorni bolnik se ti zivljenje drasticno spremeni. Moras se drzat pa konec. Pa ajdi men glede hrane ni problem ker sm tudi dietna kuharica in sem imela velik opravka z raznimi dietami, verjemi ene se pa hudo lovijo .
No saj nardijo predavanje mal o prehrani ker vazne so tudi kolicine ne sam to kaj pojes.....

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
28.4.2015 9:20:13   
jesse16
Živijo
upam da je kst uspel. In da si zdržala celo mašo brez WC user posted image
Dober da imaš izkušnej z dietam , da bi mene dal na dieto se mi menda zmeša. Saj vse bi še šlo ampak da bi se mogla pa belega kruha odpovedat to pa ni šans. Čeprav raziskujem razne zdrave diete, pa si rečem zdaj bomo pa zdravo kuhali, polj pa vse skupi po parih dneh v vodo pade. Pa gremo na star sistem nazaj. Mogoče mi bo sedaj uspelo ko bom doma. Sem si glih zato full zelenjave različne posjala.

Mene tud v brca na polno ker mu ni všeč da je cel stisjen, skoz sedim, in polj nabija na polno na vse konce kamor lahko doseže. Itak je največkrat tarča mehur.

Neposredna povezava do sporočila: 1164
28.4.2015 11:52:43   
sladkorčica
Ojla

Krst je uspeluser posted image .....dokler sem sedela je bilo v redu ampak ko je blo treba stati ti povem muka , mali je v mehur suval na polno hihihi. Ampak sem zdržala in Ful vesela, vreme je bilo lepo . Sem bila pa fajn utrujena vsega .

Ja te diete so kar zahtevne po svoje če si omejen glede prehrane..... No sedaj si ne mirim več sladkorja ker imam kar uredi. Pomoje je blo sam takrat problem med 10 in 15 tednom. Je blo pa vse na kupu, slabost , bruhanje, hude migrene pol sem se zbolela, pa se ta sladkor. Groza nebi šla več skozi ta obdobje.user posted image .

Sedaj je mimo zdaj pa sam se počakamo avgust. A ti imaš že vse ta glavno pripravljeno?????

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
28.4.2015 12:48:41   
jesse16
Ja vreme ste imeli super, ni bilo prevroče pa nič dežja.

Ja jaz ima vse stvari, v bistvu mi manjka sam še previjalna podloga, kozmetika in plenice.
Pripravljenega pa nimam še nič. Vse je na kupu, cotke so še kr v škatalah....  
Sem rekla da maja zrihtava otroško sobico ko imava 1 teden dopusta, je že čas.
Kaj pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1166
28.4.2015 13:22:37   
sladkorčica
Ja jst mam kar vse pristiman ker sem doma in mam čas . Manjka mi še edin pleničke pa komplet za iz porodnišnice. Vsak mesec nekaj kupim da nebo prehudo vse na koncu. Sem pa velik stvari dobila tako da kar se tiče oblačil ni panike nobene. Kaj boš pa imela za eno flasko pa dudo? Jst sm kar od avent kupila mi je najbolj všeč.
Kar se tiče kozmetike nebom pretiravala kupila sem osnovno pa hladilno kremo za ritko drugo bom sproti kar bom rabila.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
28.4.2015 14:03:24   
Minimini
Jst sm se pa kr navadila na to "dieto", sploh ne gledam več s takim strahom, samo pomislim da je vse to boljše zame in za detece. Upam da mi uspe vse to vzdrževati še naprej ker se res vsi boljše počutimo tudi partner, ki me ob tem spremlja. Pa še na trenutnih kilogramih se mi lepo pozna.

Zdej imamo pa tudi mi vso potrebno opremo za zibko, počasi si kupujem razne bodije pa majčke in tetra pleničke. Končno imam tudi izbran vozičekuser posted image user posted image samo z naročilom bom še počakala kakšen mesec, sobica gre tudi proti koncu ta teden še izberemo opremo. user posted image

Pa še kaj je potrebno storiti-kupiti ampak tako k pravi sladkorčica vsakega po malem, da ne bo na koncu prehudouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1168
28.4.2015 14:50:13   
sladkorčica
Minimini tudi jaz sem 2 meseca lepo vzdrževalna dieto in partner in taščo sem navdušila in vse okrog sebe. Je bla prava evforija glede tega se sladkor sem mirila družini za preventivo tudi hrano sem temu prilagodila ker mi je blo bols zaradi hudih slabosti. Potem sem pa videla da ni več potrebe po strogi dieti sem pa malo opustila.

Ja tale oprema za bebija ni tako poceni tako da mi čisto odgovarja da kupujem po obrokih ker včasih sem pa vesela da nisem takrat tisto kupila ker so dobili novo robo. Še še čist nikamor ne mudi.

Punce zanima me kaj bote nabavila za ene pleničke? Ne vem o teh pampers kar naprej poslušam nezadovoljne kolegice. Mate kak predlog

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
28.4.2015 14:57:29   
Minimini
Za plenice pa še sama nevem user posted image Full je blo govora da so iz dm-a plenice super ampak sem ravnokar kolegico spraševala, ki dela v dm-u že 3 leta in je ravno zdaj dm spremenil embalažo in se stranke baje full pritožujejo da to ni več to...user posted image user posted image

Sem pa dobila informacijo, da so od Tosame pleničke zelo dobre (naraven)...

Mislim da jih bo potrebno kar nekaj sprobat da bomo najdle tiste prave...

Neposredna povezava do sporočila: 1170
28.4.2015 16:30:10   
sladkorčica
Ja za pleničke od tosame tud jst vem da so super. Od brata zena je za ta mala dva za prve mesece kupovala sam od tosame in je rekla da so res kvalitetne. Še pa ne dobijo nikjer drugje kot v njihovi beli štacuni v lj v BTC al pa po nebu. No ce se motim pa da jih imajo kje drugje bi bla zelo vesela ker mi je lj daleč pa tud po nebu ni zastonj.
Baje da so pa tudi od milerju dobre.

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
29.4.2015 9:22:58   
sladkorčica
Jutro punce.
Kot kaže bo danes še kar lep sončen dan. Ravno prav da končno posadimo rože v korita. Zadnjič ni blo časa v čeri dež no danes pa romajo v korita.
Malo sem si vzela čas in pregledala slike iz krsta in sem zelo zadovoljna ratalo so čudovite slike. Bom našemu malčku čez nekaj let pokazala slike kje je bil skrit hihiuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1172
29.4.2015 10:24:46   
jesse16
Živijo, spet bo en sončen dan

Plenice še ne vem katere bom imela, prvič sem imela na začetku papmperske, pa sem polj uporabljala mullerjeve. Bomo videla katere bom sedaj, v štartu po moje pamperske.
Kozmetika, ki jo bom nabavila bo pa olivno olje za kožo in hladilna krema iz lekarne brez kakršnih koli dodatnih dišav, ter trdo otroško milo. Sem pri hčeri to isto uporabljala in ima pri 7 letih super kožo, nobenih težav do sedaj ( trkam po lesu) .

Sladkorčica no rožice mam pa jaz že vse zunaj, me jezi ker nisem v ponedeljek solate presadila, bi mi jo včeraj fajn zalilo, eh jo bom pa med prazniki, pa fižol moram še posadit.  Uf mam še dela.
Joj komi čakam drugi teden ko imam pregled. Ti tudi? Ti ga imaš v ponedeljek jaz pa v torek.

Neposredna povezava do sporočila: 1173
29.4.2015 11:50:25   
sladkorčica
Zelllllo se veselim ponedeljka. Pa še hitro bo minilo obema ker so prazniki pred vrati. Za kozmetiko je pa tako, jst sem si sicer nabavila par stvari za kasneje v začetku bom pa samo olivno olje pa voda. Kar se tiče krem pa nevem jst sm kupila to klasično hladilno pa sudocream to dobiš tudi v porodnišnici. Jaz sem kupila po priporočilu ta mlade.
Sem pa kupila trdo milo pa šampon kar od nivea baby. Zaenkrat, nevem meni je škoda denarja za to kozmetiko pol mi pa prav nebo prišla. Bom raje sproti pa se lekarno imam čisto blizu.
Nekaj sem si ogledovala te malo boljše stvari v milerju. Jaz mene kreme pa šamponi po 10 do 20e. Za tako mlado kožo mislim da bo prehudo.

A ste kaj razmišljala o dojenju????? Mene je fullllllll strah ker imam slabe izkušnje. Pri travelki je bilo grozno sem bla na koncu z živci in sem nehala dojit zelo kmalu. Baba je zdrava ko dren nikoli bolna...... ker je zrasla ob umetnem mleku. Zdaj mam električno prsno črpalko mi bo tamlada prodala.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
30.4.2015 10:22:44   
jesse16
Živijo
kako ste kaj??  Gledam čez okno in ugotavljam da bo danes en turoben dan. Sami sivi oblaki na nebu, nikjer nič sončeka user posted image .
Sladkorčica jaz tudi  komi čakam torek. Še malo pa bo.
Mene dojenja ni strah, sem imela v prvo full mleka in malo dojila polno do 1 leta, dejansko ni jedla nič drugega. Enostavno ni hotla, ne flaše, ne po žlički ne iz kozarčka nič. Je bila to ena lepa izkušnja. Sem imela srečo da je mala takoj zagrbila in jaz takoj polna mleka. Upam da bo sedaj tudi tako.  Mi je bilo super da  je vedno pripravljeno, vedno prav toplo, da ne rabiš flašk pa vode.... ma pa to tudi slabe strani.

Sladkorčica ne obremenjuj se z dojenjem, vem da sestre v P full težijo ampak lej če ne gre ne gre in to je to. Moja svakinja je povedala jaz nimam mleka, dajte otroku flaško. Se je kr razjezila in je ravno tako kot ti praviš, otroci so zdravi in jim poplnoma nič ne manjka.
Bolj se boš sekirala slabi bo, enostavno poskusiš če gre gre, če ne gre pa ne gre in daš otroku flaško.

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?